Stale to nie je uplna hitparada, ale deti si nazdobili a paci sa im. Ked zaspia, trochu to este poprehadzujem ![]()
Edit fotka
Stale to nie je uplna hitparada, ale deti si nazdobili a paci sa im. Ked zaspia, trochu to este poprehadzujem ![]()
Edit fotka
My si pro stromeček jedem zítra, poslední den výdeje, máme objednaný smrk z prořezávek, to bude určitě taky dobrá obluda ![]()
Mrakoplas nech jim ho takhle, vypadá krásně ![]()
Mrakoplas takhle vypada moc pekne!
Jos tohle ukotvení byla každoroční klasika mého dětství. My máme takový ten plastový cvakací stojan a tam tohle odpadá. Naštěstí, muž není moc kutil, takže bysme ten strom nikdy nepostavili.
Mrakoplas je moc hezký, takhle ozdobený
Mně ještě čeká překvapení, co moji chlapi vybrali. Každoročně bereme z ikei, tak to se dá taky čekat cokoliv
Ale tohle už jsem pustila, jiné věci mají větší prioritu než nejsoumernější strom
Strasne se mi nechce balit darky!
Evaeva radila jsem continuity , at to nahazi pod strom nezabaleny, a nejradsi bych to tak udelala. Ja se s tim budu morit a deti to ve vterine rozervou.
Kokoska né, to né
U nás se teda dárky vybalují postupně, takže to není vyloženě ve vteřině. Ale to množství, co nás čeká, když to sečtu
No doufám, že brzy usnou a zvládneme aspoň třetinu. Všechno určitě ne, to je příliš úmorné. Aspoň těch pár pro muže už mám hotové
MrakoplasNechápu, jak si z toho mohla vykouzlit tak hezky stromeček;-)
Karja no zabralo mi to dve hodiny. A umele svetlo a ozdoby toho dost schovaju ![]()
dzizisketa myslela jsem na tebe, jestli uz ho mate. Dej pak vedet! Nas prorezavkocy smrk se mi libi nakonec cim dal vic a ve ctrvtek jsem orivezli jedlicku, taky z prorezavky a ta je skvela! 
Mrakoplas nic neměň, vypadá moc hezky.
Mrakoplas nakonec vypadá moc pěkně!
Kokoska šmarjá! Zabalit dárky! Ty jo, já na to úplně zapomněla :D ale naštěstí je ještě čas
Kokoska mne sa to nikdy nechce. Ale toto je skor do radostneho vlakna, sestra sa ponukla, ze to spravi
. Ju to bavi, aj papiere si sama zdobi, bali darceky celej rodine. Tak mne ostava len darcek pre nu a pre jej samba. To uz zmaknem :)
Mrakoplas to je sestra teda dobrá! Mně to teda taky baví, ale tak prvních pět dárků. Takže, co mám děti, je to spíš za trest. Ještě jak to musíme dělat až, když děti usnou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.