AranelUrčitě. Důležitá je ta spokojenost od sebe samé;-).
Stěžovací vlákno
Aranel mně muž taky moc nechválí, nebo asi tak, jak píšeš. Ale mně to nevadí, já vím, že ví![]()
Karja Mě štve, že mě nechválí.
Nebo jen tak neadresně. Vím, že bych se měla umět pochválit sama... možná si to dám jako předsevzetí.
To už jsem se naučila dávno! Nicméně trvám na hlasitém upřímném souhlasu ![]()
Tak na to ale existuji vyzkumy, ze clovek vnima jako dobrou hudbu jen to, co potkal do 30 let :)
K Chinaski, kterych jsem teda nebyla nikdy fanda, davam tip na pisnicky Mel bych si boty zout a Smula, ty se mi oboji hodne libi
A na Anne K jsme nedavno byli, manzel dostal listky, a fascinovalo me, ze jsem z radia znala tak 80% koncertu, to nevim, jak dela, ze ji tak hrajou a to poslam jen radiozurnal
A nejhorsi rymy a pisne ma Hruza a Ztraceny!!
Pardon, jsem ve spatnem vlakne, ale uz to nebudu prepisovat.
Já teda zbožňuju hudbu 80. let, daleko lepší jak devadesátky, kdy jsem se narodila. A pak taky mám oblíbené současné mladé interprety, většinou zahraniční, co jim je pod třicet. Co se týče hudby, tak jsem vcelku volnomyšlenkářská.
notna no protože to nečet celý! "Kdo orá pole mé, šetří pluh můj pro pole jiná" ![]()
Ovšem chlapi, co s s tím oháněj nejsou vtipní, jen trapní.
baltik Hele je to tak s tou Annou K, já znám celý to jwji nový album a tuhle prave říkali v rádiu, že nevím kolikátý písničku z toho alba už hrajou rádia, možná šestou nebo sedmou(!). To je fakt úspěch mi přijde, to jako nevím, který český interpret má. Hrůzu nového neznám, ale Ready Kirken se mi dřív libily;-)..
andulka01 Noo to je taková trapná hláška, ale neznám nikoho kdo by ji hlasal:D. Ba naopak. Jeden náš kámoš si dokonce zařídil hlidani pro deti, aby mohl pro manželku dojet na školní sraz hodinu cesty v noci autem, aby tam nemusela (no nemohla) spat:D. A teď mi říkala kámoška, že jeji kolegyně s nimi nemůže spát na služebce, že je manžel proti tomu. Jako jsme si právě říkali s kolegou, jak toto bych s vedením komunikovala, neumím si představit.....to bych asi nepriznala.
Jeden náš kámoš si dokonce zařídil hlidani pro deti, aby mohl pro manželku dojet na školní sraz hodinu cesty v noci autem, aby tam nemusela (no nemohla) spat:D.
Třeba fakt nechtěla. Já bych taky zařídila muži hlídání, aby pro mě na podobnou akci dojel. Vlastně nedávno pro mě jel na firemní akci, kamsi na kolínsko, hodinu tam, hodinu zpátky. Já fakt strašně nerada někde spím.
Karja no ale to je trapný taky a moc - nemoct přespat na akci s kolegyněma, protože se to nelíbí manžílkovi? Velice rychle bych byla bez manžela.
Komunikovat s vedením to nemusíš, prostě nahlásíš, že přespávat nebudeš. Ono těch důvodů může být daleko víc, nikdo se v tom šťourat nebude.
Pinot Noir Ale chtela prave:D. Já to jinak chápu, taky nejraději spím doma;-).
andulka01 Njn, oni už mají dvě děti no, to se jako už hůře zbavuje těch manzelu:D. Myslím, že oja to řekla na rovinu, že to bylo logisticky náročnější a ona neni ridic, takze nemela moc moznosti...tak ji všichni politovali a někdo další s ní jel na otočku domu:D.
Karja no deti nedeti, takova zarlivost neni uplne zadouci. Ale treba to tak mji na obe dve strany, ze chlap taky nesmi na sluzebky
. U nas to je nastesti v pohode, neumim si predstavit, ze bych jako nemohla na kongres nebo skoleni nebo vlastne ani slouzit. Kor kdyz mame smiseny lekarak a samy pekny chlapy tam!
Jos To jako doktoři, to musíš mít úplně hozeny jinde tu duveru spis do stran apatie:D. Ne ona nemůže vlastně moc nikam, ani nekam.za zabavou vecer, ale myslím, že až takhle po tech dětech, že ví, že ty kufry se nedají sbalit tak nějak operativně...
Karja to je mi ji ale lito, to opravdu neni nic pekneho...No muj muz ma taky mraky vecirku, i sluzebky. Vlastne neznam nikoho, kdo by cas od casu nejel na skoleni aspon. Racionalne to stejne nedava smysl, kdyz lidi chteji, prilezitost si stejne najdou.
Jos To samozrejme;-). Ale ona je hrozně pěkná, ta se jako podle mě z toho brzo zmatoří a půjde fakt jinam.
Karja Já měla podřízenou, která měla strašně žárlivého manžela. Až tak žárlivého, že se na mě, jako na její šéfovou, přišel "nenápadně" podívat, jestli jsem jako fakt ženská. Protože by prý nesnesl, aby jí šéfoval chlap, mluvil s ní, zadával jí úkoly a tak. Já to vůbec nechápala, když mi to říkala. Byla stejně stará jak já, normální holka, vůbec jsem netušila, jak to má doma postavený. Pak se to stupňovalo, musela z práce rovnou domů, nakoupit jen spolu... jak to dopadlo nevím, odstěhovala jsem se a už jsem ji pak nikdy neviděla. Ale přišlo mi to strašidelný, u mě by s tímhle jakýkoliv chlap narazil velmi rychle.
Torrah Jj, já si myslím, že tahle má chlapa taky magora, oni jsou jakoby spolu od útlého věku, víš od těch nacti a on vidí, že mu jaksi ,,prerostla,, přes hlavu, prostě ona je fakt hodně hezká, hodně na ni chlapi koukají, je taková přátelská, šikovná prostě a on i doma rozhoduje o takovejch kravinach, do kterých by mu nemělo nic být. Teď skončila mateřskou, říkáme si, že se trochu rozkouká a půjde o dům dál časem.
Torrah to je smutný. Snad sebrala sílu a odešla z toho.
Jos To jako doktoři, to musíš mít úplně hozeny jinde tu duveru spis do stran apatie:D. Ne ona nemůže vlastně moc nikam, ani nekam.za zabavou vecer, ale myslím, že až takhle po tech dětech, že ví, že ty kufry se nedají sbalit tak nějak operativně...
Ale dají. Dyk je to nesnesitelný... můj první manžel byl setrvale na stopě
až jsem operativně sbalila dvě igelitky ![]()
A jak se mi ulevilo, když jsem to v dalším manželství nemusela řešit a mohla jsem odjet na tejden nebo na měsíc! To není o důvěře nebo apatii, to je prostě normální! Nevolnictví už bylo zrušený!!
Karja to je mi ji ale lito, to opravdu neni nic pekneho...No muj muz ma taky mraky vecirku, i sluzebky. Vlastne neznam nikoho, kdo by cas od casu nejel na skoleni aspon. Racionalne to stejne nedava smysl, kdyz lidi chteji, prilezitost si stejne najdou.
Jo jo, jak to říká můj kamarád, "š.kat se dá i dopoledne". ![]()
Torrah Jj, já si myslím, že tahle má chlapa taky magora, oni jsou jakoby spolu od útlého věku, víš od těch nacti a on vidí, že mu jaksi ,,prerostla,, přes hlavu, prostě ona je fakt hodně hezká, hodně na ni chlapi koukají, je taková přátelská, šikovná prostě a on i doma rozhoduje o takovejch kravinach, do kterých by mu nemělo nic být. Teď skončila mateřskou, říkáme si, že se trochu rozkouká a půjde o dům dál časem.
strašný, ten chlap musí mít hlavně hodně nízké sebevědomí. To, že mu paní nakonec zdrhne, je téměř jistota, řekla bych.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje