Karja zúžit před večeří, povolit po večeři!
Stěžovací vlákno
Blanka no ale byly jste domluvené na devátou, ne? Já se bojím, aby to nebylo pro dobrotu na žebrotu. Možná proto bych takovou práci dělat nemohla, že bych byla na zákazníky moc přísná![]()
Blanka ja bych ji tu prirazku nauctovala. A kdyby se cukala, dala bych ji to za normalni cenu s tim, at si jde priste jinam.
Garfie ja uz balila do vánočního papíru dárky i chudákovi červnovýmu dítěti
a letos dostala k Vánocům dárek v letním papiru, co jsme pro ni měli k narozeninám, ale pak usoudili, že už by toho bylo moc
(jinak mam pochopení, jsem hned na začátku ledna)
a papíry se u nás schovávaly dřív, když se ještě prodávaly v arších a byly o dost tlustší než dneska, balily se bez izolepy s mašlí a rozhodně se jméno nepsalo na ně, na to byly speciální jmenovky, většinou jen zastrčeny dovnitř, ktery se taky používaly opakovaně
Blanka ja bych ji tu prirazku nauctovala. A kdyby se cukala, dala bych ji to za normalni cenu s tim, at si jde priste jinam.
Niečo také som skutočne pred rokmi urobila tej druhej zmiňovanej kurióznej zákazníčke . Trvalo dlhšie, kým som jej spôsobov a manierov mala dosť, a tak keď som jej odovzdala zákazku , nechcela som zaplatiť vôbec, ale požiadla som ju, aby už ku mne nechodila . Vytrpela som si s ňou dosť, ale ten jej prekvapený výraz, keď som jej to oznámila , mi bol odmenou . ![]()
Potrefenáhusa my balíme bez izolepy pořád
Dětem se to mnohem líp rozbaluje. Ale máš pravdu, že ty papíry tolik nevydrží.
21.12. se mi rozbila trouba. Objednala jsem si teda novou, Gorenje. Přišla 23.12. takže super. Chyba byla ve mně, ve výběru. Ta trouba má dva otočné knoflíky na výběr druhu pečení a na teplotu. A pak tam má dotykový panel, na kterém je mimo jiné funkce gratin - to znamená, že když chci na konci pečení pokrm gratinovat, zapnu tuhle funkci a ona jídlo "přižehne". Fajn. Jenže - ono se to gratinování zapíná samo kdy chce! Jsem vzteky bez sebe. Když mi to poprvé přižehlo vánočku, tak jsem si říkala, že jsem to nastavila blbě já. Jenže teď už si na to dávám pozor, zapnu pečení - a po pěti deseti minutách svítí gratin. Tak jsem se naštvala a trouba půjde z tomu. Na tohle nemám nervy.
Torrah není to spíš na reklamaci? Teda pokud v návodu není, že se to zapíná samo a nahodile.. to by asi nemělo.
Torrah taky bych řekla, že to není v pořádku
Torrah podívala bych se do návodu - to bude nějaké nastavení ![]()
RoSa není to nastavením, to už jsem prozkoumala. Návod je navíc velmi stručný a píšou tam, že pokud chci funkci gratin, mám stisknout to políčko na dotykovém panelu. Já dám jen pečení, k tomu teplotu a po chvíli se gratin zapne.
Mám ji jen krátce, tak ji vracím. Nebudu se s tím rozčilovat.
bublifuk mám ji jen pár dní, můžu vrátit bez důvodu. Naštěstí.
Evaeva není, vracím. Počkám na peníze a koupím jinou.
Torrah a není na tom dotykovém displeji nějaká folie, která to spouští?
ale stejně... asi bych taky vrátila...
RoSa není. V přiloženém návodu je jen stiskněte, když chcete gratinovat, potom to deset minut jede a vypne, nicméně lze vypnout i dříve. A tom, že by se to spouštělo samo nic.
já bych jí vrátila a koupila jinou. Pokud jste doteď nevyřešili problém, asi už na něj nepřijdete. Reklamace bude trvat 30 dní, ví bůh jak oprava dopadne.
Brigitte Bardot ... odpočívej v pokoji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.