Samantha Kokoskadíky. Tak jsem to zvládla, nakonec to nebylo tak těžké. Naštěstí byli kapři vykuchani, bez hlavy. Máti jsem dodala salát, i polívku na oběd. Druhý svátek vánoční se u ní schází celá rodina, o to nechce přijít. Se sestrama jsme si rozdělily úkoly, každa něco dodá a udělá, ať máti nic nemusí.![]()
Stěžovací vlákno
Malicherna stiznost, ale...... muz zabalil darky do velikonocniho baliciho papiru
, takze budeme mit pod stromeckem zajicky, pomlazky a kraslice.
Raz som počula jedného farára moralizovať, že mu chýba väčšie prepojenie Vianoc a Veľkej noci. Tak možno ho počul aj tvoj manžel
!
continuity Máš pravdu, nejlepší by to bylo do alzaboxu někam za rohem, hlavně vedle té kavárny ![]()
Spíš tak pro pobavení, v pondělí se nám rozbilo kolo na kočárku, tak jsem narychlo sháněla opravu, sehnala. V úterý večer jsme zjistili, že se něco rozbilo na kotli, topení netopilo a voda v bojleru byla studená. Manžel to provizorně opravil a dneska ještě nějak dodělal za pomoci špuntíku z dětské hry a špejle. Přání krásných Vánoc našemu vodařovi (kamarádovi mých rodičů) posílal i s fotkou, jestli to takhle přežije svátky
Mně u toho tak běželo hlavou, že kdyby bylo fakt nejhůř a kotel přestal topit, tak se sbalíme a zůstaneme u našich, než seženeme opraváře. Tak včera mi volala mamka, že se jim nějak rozbilo topení
že to teda nějak poladili, že se aspoň bojler nahřívá, ale že neví, jak to pojede a jestli teda máme s dětma jezdit. Jako do třetice a už dost!
Ale mně nevadí ani dárek k narozeninám/svátku ve vánočním papíru, až tady jsem zjistila, že to mnohé uráží.
Neuráží, ale rozčiluje.
Velikonoční papír (o jehož existenci jsem do teď neměla tušení, co se do něj balí?) by mě naopak pobavil! Třešně nebo višně....
Na moje narozeniny jinej než vánoční papír k dostání neni, leda to zabalit do novin
tak se člověk smíří s osudem... akorát si nedokážu představit, jak by někdo balil dárek do použitýho, do koule (u nás vždycky) zmačkanýho. Zas mi bylo toho odpadu letos líto.
barbucha teď (jakože třeba deset let) normálně koupíš nevánoční papír i na vánoce.
barbucha My jsme papir u našich uhledne skládali co jsme tam snad bydleli...vždycky jsme měli ve skříni takový proutěný koš plný poskládaného papiru. Podle mě se vyhodil až tak páté kolo;-)
Karja To je super náhodou, já letos ty papíry sbírala a úplně mi bylo líto je vyhodit, fakt by se daly použít (ale schovat je mně teda nenapadlo). Pamatuju si Vánoce u babičky, papíry s deseti jménama....![]()
Já použité, neponičené papíry taky schovávám a nestydím se za to.
Pinot Noir já bych je taky skladovala, ale už se k nim nikdy nevrátím. Tak skladujeme aspoň dárkové tašky ![]()
Taky papíry používáme opakovaně, proč by ne.
Ja kedysi som vianočný papier tiež odkladala, a niekedy aj znovu použila. Keď sa dozvedel môj brat, neveriacky, možno posmešne, krútiť hlavou . Mali sme približne rovnako ako staré deti a on sa na Vianoce najviac tešilo práve na to, ako jeho nedočkavé deti, v snahe ako sa čo najrýchlejšie dostať darček, bude ten krásny papier bezohľadne trhať a odhadovať . Naše deti boli asi disciplinovanejšie , a možno to v tomto prípade bola aj škoda .
Ja bych klidně papir použila znova, nijak mě to nepohorsuje, letos jsme měli obzvláště hezký. ale vůbec netuším, kde bych ho skladovala. Jsem ráda, že mám místo na tašky a jmenovkyně
Letos jsem musela vyhodit asi dvacet dárkových tašek na alkohol.
barbucha teď (jakože třeba deset let) normálně koupíš nevánoční papír i na vánoce.
To by ho musel někdo v tý aktuální nabídce mezi jelínky a Santou najít ![]()
barbucha no jasně, chtít se musí
A taky se to musí umět. Letos jsem opět jasně rozeznala svůj balíček už na dálku. K nerozeznání od toho pro Poppy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.