Emerald
to teda taky vidím poprvé!
Stěžovací vlákno
Na mě letos muž zkoušel, že když už mu pošlu odkaz, tak bych mohla ještě párkrát kliknout a rovnou si to objednat, no tak určitě
Nakonec mi pro ty věci stejně zajel osobně, bylo to z brněnských obchodů.
Máma dnes ve frontě na kapra omdlela a rozbila si hlavu, pár hodin v nemocnici, čtyři stehy, nízký tlak. Po příjezdu domů byla rozhodnutá, ze ty dva kapry naporcuje. Tak jsem ji přemluvila, že to zítra udělám já. Nikdy jsem to nedělala.![]()
tv Přeji mamince palce, ať je jí lépe. No a ty to zvládneš, o tom není pochyb. Kdyby byl zivej, tak nereknu, ro bych ti poradila třeba zajít do obchodu, ale tohle zvládneš, přinejhorším budete pečlivě vybírat kostičky.
tv držím palce. To dáš! A jestli už je vykuchaný tak to půjde!
Karja snad bude, snažila jsem se zajistit, co šlo. Kapra zvládnu, snad. Děkuju
.
bublifuk ♥️ děkuju.
tv Však ona ti maminka s porcovanim poradi ;). Budu ti držet palec a mamince ať je líp!
Omylem jsem sambovi podala na nos odřený od rýmy mastičku na štípance
místo té správné a on se se ní namazal.
eM s tím počítám! Že jsi tam dam židli a bude mi dávat instrukce.
Kokoska Kdyz je správkyně rozumná a dá vědět, je to super. Tohle se stává docela často.
lepsi mastičku na štípance, než sprcháč nebo třeba lepidlo. Nebo opilcu. ![]()
Co to udělalo? Já bych si nic strašnýho nepředstavovala, když to má zklidňovat pokožku.
Myrtila já si to radši objednavam sama, protože muž ted objednal jeden dárek k vyzvednutí do Slaného a druhej nekam do Globusu v Čakovicich (od sebe tak 40 km?
) a byl skoro celej den v tahu
Emerald Copak asi přinese velikonoční zajíček ? ![]()
tv Tak teď už musí maminka odpočívat, brzké uzdravení. A ty si dej pozor na ruce ![]()
Potrefenáhusa Aneb jak si zajistit několik hodin klidu
tak příští rok si je můžeš teda objednat a objezdit sama, ale hups, pošta to asi popletla, jedna věc je na Chodově a druhá někde na Zličíně (nebo kde by sis k tomu chtěla dát kafe a přečíst si kus knížky) ![]()
![]()
tv ou ou, hlavne ze je maminka v poradku! Kapra zvladnes, taky jsem se to kdysi musela naucit. Musim teda rict, ze to je moje nejmin oblibena vanocni cinnost.
Myrtila To jsi dost dobře popsala mé předvánoční aktivity ![]()
Myrtiladoporučuji si to stejně všechno objednat na jedno místo a to, že kde jsou ty zásilky si jen vymyslet. Protože, co se dělo kolem těch nakupaku od půlky prosince nepřeji zažít nikomu.
continuity záleží, kdy člověk vyrazí. Já byla před tím nejhorším víkendem ve čtvrtek dopoledne a byla pohodička ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.