Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 18:10

MP Marge já teda nevím, ale spíš bych řekla, že jsi měla předtím štěstí a teď je to standard. Minimálně třeba tady v Praze vím o lidech, kteří shánějí třeba 8 až 10 měsíců a jsou to fundovaní odborníci, sice ne v psychologii, ale třeba v marketingu nebo v softwaru. A stejně prostě pořád chodí na pohovory, všude jsou z nich nadšení, už už to vypadá, že je nepustí ani z pohovoru domů a pak napíšou, že pozice je obsazena. Takže jde jenom o to vydržet, nepodlehnout panice a uvědomit si,  že to může trvat déle.

Pes může kulhat třeba jen proto, že má něco nataženého nebo namoženého . Mě teď tak 2  týdny před Vánoci kulhal vždycky po té, co se ráno vykulil z postele  nebo odpoledne z gauče. Než jsem stačila zabookovat termín na fyzio terapii, tak se zase rozchodil.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 18:20

Karja 

A kdo tvrdí, že s těma malýma otrapama musí vstávat ausgerechnet matka?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2026 18:22

Karja barbucha přesně. Mně je úplně jedno kdy někdo vstává nebo chodí spát ve vztahu k mému spánku, to mě vůbec nevzbudí a nijak neovlivňuje. Ale i bez dětí by mi vadilo, kdyby měl partner výrazně odlišný režim, taky se s ním chci někdy potkat, že jo. S dětmi by to bylo ještě horší. I když si umím představit, že jednomu třeba nevadí ráno vstávat a pak dostane "volno" odpoledne a může to být v něčem výhoda. Ale těžko se mi představuje režim takové rodiny třeba na dovolené.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 18:27

MP Marge 

Život je plný protivenství a když se něco sere... Hele ale vážně - možná jsi měla předtím s tím místem prostě kliku, vono fakt všechno a vždycky nefunguje tak jak bychom si představovali.

Nemůžeš vzít něco jinýho? Ne každej přece dělá jenom to, na co má papír... 

Držím palce (i se psem)!

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:03

barbucha Ale jo, vzdyt ja hledam mimo terapii (s tim nechci nic mit, dokud se nedozvim, jak to dopadne s moji licenci. Vcera mi konecne volal vysetrovatel, slyseni ma byt na konci ledna). 

Vsechna ta mista, kam jsem se zatim hlasila, byla takova smes socialni prace, terenni prace, case managementu a krizove intervence, ani na to nebyl zapotrebi magistersky titul. 

Najit praci uplne mimo obor, no jo, ja bych tomu byla otevrena, ale je to tezke. Vsude chteji vzdelani a praxi v oboru (jejich). Kdyz jsem se na podzim prihlasila na misto knihovnice tady v mistni knihovne, tak mi ani neodpovedeli. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:04
Reakce na Samantha:

MP Marge já teda nevím, ale spíš bych řekla, že jsi měla předtím štěstí a teď je to standard. Minimálně třeba tady v Praze vím o lidech, kteří shánějí třeba 8 až 10 měsíců

To nechci vubec slyset!

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:06
Reakce na Samantha:

Pes může kulhat třeba jen proto, že má něco nataženého nebo namoženého . Mě teď tak 2  týdny před Vánoci kulhal vždycky po té, co se ráno vykulil z postele  nebo odpoledne z gauče. Než jsem stačila zabookovat termín na fyzio terapii, tak se zase rozchodil.

​To mi rikal veterinar taky, at pry par dni pockam a uvidime, jak se to vyvrbi. Otekle to neni, (viditelne) poskozene taky ne, navic pes se tesi vesele mysli a chutna mu jist. Tak snad to nic nebude...

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:07
Reakce na Raduza:

MP Marge Drž se.

​Diky

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:22

MP Marge Já si myslím, že hlásit se na 4 místa je málo na to, aby z toho byly vyvozovany nějaké závěry,. To je proste málo snad v kazdem oboru, aby se dalo říct smůla nevypada to dobře.  Těžké to máš bezesporu, protože ses sama za sebe, nemuzes na nikoho predat jakoby trochu tech starosti o ty zivotni jistoty, ale zase to dáš. Víš co, ses šikovná ženská, pracovitá, v dobrém věku jakoby koho jiného by měli zaměstnávat než lidi jako ty;-). Máš toho ted hodně najednou ale zase bude dobre;-)

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:28

Karja Diky

Doufam, ze mas pravdu a budouci zamestnavatele na to budou pohlizet stejne

Je fakt, ze bych aspon mohla nezamestnanosti (a statniho pojisteni) vyuzit k tomu, nechat si vyoperovat ten zlucnik!  

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:30

MP Marge No jasně, ber to tak, že teď si zaridis věci, na který jinak nemáš čas;-). Držím ti moc palce, se vsim;-)

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:34
Reakce na MP Marge:

To nechci vubec slyset!

​promiň

to měla být útěcha 

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:34
Reakce na MP Marge:

To nechci vubec slyset!

​promiň

to měla být útěcha 

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:41

Sweet Potato

Oni ti to pošlou na účet, když jim napíšeš. 

Offline Tabea
8137 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 19:56

MP Marge já myslím, že ten job prozřetelnost právě teď pozdrzuje, aby sis mohla odpočinout a pořešit ty zdravotní věci. Ale chápu, že tě ta nejistota drásá. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:02
Reakce na MP Marge:

Najit praci uplne mimo obor, no jo, ja bych tomu byla otevrena, ale je to tezke. Vsude chteji vzdelani a praxi v oboru (jejich). Kdyz jsem se na podzim prihlasila na misto knihovnice tady v mistni knihovne, tak mi ani neodpovedeli. 

​Tak asi je to u vás přísnější

Ale nevěš hlavu, ty se určitě neztratíš. A ten žlučník atd. je dobrej nápad, dokud máš čas! Až budeš v novým místě, těžko půjdeš hned na nemocenskou, že jo.

Offline continuity
43173 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:10

MP Marge

já bych si užila volno, dořešila zdraví, vyčkala jak to dopadne s tou licenci, třeba jim přijdeš překvalifikována a boji se, že uteces. 

Já hledala práci šest měsíců, vůbec nejdéle za celý život. Divná doba prostě.

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:22

Makara Jo, holt zas jednou budu za pepitomce.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:39
Reakce na continuity:

MP Marge

já bych si užila volno, dořešila zdraví, vyčkala jak to dopadne s tou licenci, třeba jim přijdeš překvalifikována a boji se, že uteces. 

​To mas mozna pravdu, protoze prekvalifikovana jsem byla na vsechna mista, o ktere jsem zadala, krome jednoho (toho, kde jsem stahla tu prihlasku).

Jinak volno, to ja si uzivam, mne se libi byt doma

Akorat kdyby mi to nekdo chtel zasponzorovat

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:40
Reakce na barbucha:

​Tak asi je to u vás přísnější

Ale nevěš hlavu, ty se určitě neztratíš. A ten žlučník atd. je dobrej nápad, dokud máš čas! Až budeš v novým místě, těžko půjdeš hned na nemocenskou, že jo.

​No prave. Dnes jsem tam volala, ale nebyla tam sestra, pry az v pondeli. Uz vidim, jak mi reknou, ze objednavaji na cerven