Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:43

HwiJeště se k tomu vrátím - tinnitus může být spojený i s přetížením čelistního kloubu. To by měli teda taky řešit na fyzioterapii, ale z mojí zkušenosti se na to ne všichni zaměřují. Tyhle obtíže navíc často vzniknou nebo se poprvé projeví v souvislosti s nějakou zátěži, stres ovlivňuje napětí v okolních svalech, ty působí na kloub a to ovlivňuje všechny možné struktury v okolí, tinnitus taky bývá. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:44
Reakce na Samantha:

​promiň

to měla být útěcha 

​Ja jsem se z te predstavy uplne orosila, protoze to je fakt dlouho na to, nemit prijem. Tady podpora v nezamestnanosti existuje jen v pripade, zes dostala vyhazov, jinak ne. Mozna bych mohla zazadat o poukazky na potraviny, ale nevim, jestli by mi je schvalili, kdyz mam penize na uctu. Abych jeste neskoncila pod mostem!? 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:45
Reakce na Karja:

MP Marge No jasně, ber to tak, že teď si zaridis věci, na který jinak nemáš čas;-). Držím ti moc palce, se vsim;-)

​Diky moc

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:46
Reakce na Tabea:

MP Marge já myslím, že ten job prozřetelnost právě teď pozdrzuje, aby sis mohla odpočinout a pořešit ty zdravotní věci. Ale chápu, že tě ta nejistota drásá. 

​No hlavne ta financni

Kdybych si nemusela delat starosti o penize, tak by to doma byl vylozeny raj!

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 20:56

MP Marge Držím palce!!

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 21:01

Len to je zajimave a ktery lekar to pretizeni obvykle diagnostikuje?

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 07:27

MP Marge s místem ti držím moc palce, on je to velkej stres, když se člověk musí starat opravdu sám o sebe a nemá kolem sebe žádnou záchrannou síť, u vás zřejmě ani moc v sociálním systému 

s bolavou tlapickou me napadlo, ze tam asi mate taky snih, tak jestli se mu nemohlo neco nalepit do chlupu, zůstat mu tam kousek stěrku, nebo sůl z chodníku, jestli se u vas soli (u nás stacilo i našlapané bláto se solí, aby to rozežralo tlapky) 

Offline Hwi
748 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 09:02

continuity DruI barbucha  Děkuju. :) 

Len Mám stěstí na skvělého fyzioterapeuta, který se přesně tomuto věnuje. Vyzkoušela jsem předtím jiné pracoviště a tam se, jak píšeš, zaměřovali na úplně jiné věci, hlavu vlastně neřešili vůbec. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 11:13

monis Nejlíp rahebilitační lékař, ale měli by to umět i fyzioterapeuti. Kdybys měla zájem, můžu poslat kontakt na skvělou lékařku, působí v Praze a v Brně.

Ještě to občas umí i někteří stomatologové, ale těch je jako šafránu. Já pacienty s podobným problémy umím základně ošetřit, naučím je nějaké triky, ale těžší případy stejně doporučuju dál. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 11:20

Hwi To je super, že máš, aspoň je to tedy opravdu vyloučené. Tohle je hrozný nešvar, že se ošetřuje jen něco. Já pacienty doporučuju tam, kde mám jistotu, že to s touhle oblastí umí. Ve smluvních praxích bohužel nikoho takového neznám.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 15:42
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge s místem ti držím moc palce, on je to velkej stres, když se člověk musí starat opravdu sám o sebe a nemá kolem sebe žádnou záchrannou síť, u vás zřejmě ani moc v sociálním systému 

​Diky

Je to hrozna predstava, no, ze nakonec jeste skoncim o zebracke holi! 

Nas socialni system mi pomohl jen s tim zdravotnim pojistenim, za coz jsem vdecna, ale jinak tady pro me opravdu zadna zachranna sit neni. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 15:47
Reakce na Potrefenáhusa:

s bolavou tlapickou me napadlo, ze tam asi mate taky snih, tak jestli se mu nemohlo neco nalepit do chlupu, zůstat mu tam kousek stěrku, nebo sůl z chodníku, jestli se u vas soli (u nás stacilo i našlapané bláto se solí, aby to rozežralo tlapky) 

​Hele, ja mu tu tlapicku porad prohlizim, prohmatavam, svitim si na to mobilem - a nemuzu nic najit!

Snih a sul jsou v tom nevinne, protoze tady se radikalne oteplilo, a uz dva tydny nejen ze neni zadny snih, ale neni ani zima, chodim vencit jen ve svetru.

Jinak ta sul se tady pouziva, je to strasnej chemickej jedovatej hnus! Ja vzdycky, kdyz s tim zacnou, psy popadnu hned u dveri a prenesu je na travnik, aby v tom neslapali (boticky ani navleky nechteji nosit).  

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 16:21

MP Marge aha! 
(U nás stačilo i jen našlapáno na chodbě v domě, co lidem opadalo z bot, je to fakt pro ty tlapky svinstvo 

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 16:38

Potrefenáhusa Šiš, ty vyčítavý pohledy

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 17:05

Allysa nešly

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 17:24

Potrefenáhusa Chudinky

Je to svinstvo nejen pro tlapky, ale jeste se tim muzou i priotravit, kdyz si pak ty tlapky olizou, fuj!  

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 10. ledna 2026 17:46

MP Marge držím palce! Není to lehký být sám za sebe. Upřímně si nemyslím, že kdyby bylo zle, tak mě zdejší sociální systém před tím bezdomovectvím zachrání.

Ad. Tlapka - snad to bude brzo dobrý, fakt to nic být nemusí. A snad to bude brzo v pořádku.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 19:39

Potrefenáhusa jo ty pohledy, takhle cumi nasich kocour, kdyz prsi....prosimte vypni to

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 19:57
Reakce na bublifuk:

MP Marge držím palce! Není to lehký být sám za sebe. Upřímně si nemyslím, že kdyby bylo zle, tak mě zdejší sociální systém před tím bezdomovectvím zachrání.

Ad. Tlapka - snad to bude brzo dobrý, fakt to nic být nemusí. A snad to bude brzo v pořádku.

​Diky

Zatim tedy zadna zmena. Ale rikam si, ze to prece nemuze byt nic vazneho, kdyz ocividne netrpi zadnou velkou bolesti? Kdyz me slysi v kuchyni otevrit lednici, tak se okamzite prizene, kulhani nekulhani. Zere s chuti, a vcera vecer valel sudy na koberci v obyvaku a snazil se me zlakat k hratkam. Takze zadna kriticka situace!   

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 10. ledna 2026 21:10

MP Marge držím palce s prací. S pejskem poradit neumím, tak jen tady držím palce. Ono se to vždycky všechno sesype najednou, to už tak bývá. Tak ať se to brzo přežene, přeju.