Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 04. února 2026 21:22
Reakce na Janulik03:

letfenixa no mne chodí sms, zadam do systému požiadavku, rodné číslo, a číslo telefónu, príde mi potvrdzujúca sms, ktorá je spoplatnená a keď dr vypíše recept, príde mi sms že už je tam

​Nám přijde jen jedna jediná sms (bezplatně), rovnou s receptem a QR kódem.

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 05. února 2026 00:08

Jitka77 toto umožňuje jedna sieť lekární, s vlastnou webstrankou, neviem či v Čechách je to možné urobiť v akejkoľvek lekárni. 

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 05. února 2026 00:09
Reakce na barbucha:

​Nám přijde jen jedna jediná sms (bezplatně), rovnou s receptem a QR kódem.

​to mi príde lepšie ako pamätať si, že mám ísť do lekárne, moja mama je na to expert, spamätať sa predposledný deň a potom mi volá, nech to riešim. 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 05. února 2026 07:40

Myrtila lieky vyberám aj mužovi a vždy mi stačilo nadiktovať rodné číslo. 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 05. února 2026 07:44

barbucha ono je to asi tým, že keď lekár predpíše erecept, tak ten je zdarma bez sms a stačí sa v lekárni preukázať kartickou, alebo nadiktovať rodné číslo, ale keď liek požadujem cez portál ecasenka, kde je možnosť sa aj objednať na čas, tak tam platím tu sms. To už je platená služba, tu asi nemá každý lekár, ako som zistila. 

Offline Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 05. února 2026 08:17

Stezuju si, ze me vsechno boli. Lela Vemolova je ted moje nejvetsi hrdinka, ja jsem na plastiky asi slabej kus

Tvrdili mi, ze to bude pohodicka. Ale kdyz si vzpomenu, jak na prijmu do telefonu rikali "ja si taky myslim, ze prehani, je to obycejna ledvinova kolika. Tak mu dejte nejaka analgetika, jestli je potrebuje", tak mi doslo, ze o pohodicce mame asi trochu jine predstavy

Tak za tri mesice znovu, na druhou fazi

Online continuity
43177 příspěvků moje polička 05. února 2026 08:21

Zuzuli

ať to rychle odezní.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 05. února 2026 08:24

Zuzuli Rychlou rekonvalescenci přeju;). No ona ta Lela bude celkově nakonec takovej silnější kus:D

Offline Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 05. února 2026 08:26

Ale jak tam byly strasne mile sestry a velmi opatrne mi pomahaly se zvednout po operaci, porad se ujistovaly, jestli se mi nemota hlava a jedna mi dokonce nandavala ponozky, aby mi nebyla zima. Porad se chodily ptat, jestli neco nepotrebujeme, nabizely led na chlazeni otoku...

Tak jsem si vzpomnela na motol a tamni prvni vstavani po cisari. Jak sestra prisla v pul seste rano, necekane me postavila, ja temer omdlela, cerno pred ocima bolesti, ona mi vynadala, proc jsem si jako nerekla predem o analgetika, ze nema cas mi ted nechat vykapat kapacku, ze tam nejsem sama a ji konci smena a do te doby musim byt po sprse

Offline Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 05. února 2026 08:27
Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 05. února 2026 08:40
Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 05. února 2026 08:51

Já jsem teď na plastické chirurgii, ve 13.00 mi budou operovat bazaliom na rtu. Lokálně , řekla jsem si o uklidňující prášek . Tak už mám v sobě Lexaurin . Jsem tu od včera.

A sestřičky, všechen personál je tady taky vstřícný, chodí se ptát jestli je vše v pořádku , něco nepotřebuji.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 05. února 2026 09:23

Zuzulitýmto si nedávno prešla kamarátka.

Podľa toho máš to najhoršie za sebou, želám ti rýchle hojenie, drž sa dievča

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 05. února 2026 09:56

Tak Betty Držím palce. Můj taťka to má taky, myslím tedy, že se to tak jmenuje..... Je to jakoby takový tmavý "stroupek" nebo spíš jak "znaménko" na rtu, co se třeba v pruběhu roku mění? Už to má víc než rok a pořád se na to názory mění, jednou to chtějí dát pryč, pak zas nechtějí, pak ho objednají s tím, že tam je i hospitalizace (vidím, že to ty máš s hospitalizací také) a i pobyt v řádech dnů po tom zákroku, a pak mu to zase zruší, že se to bude sledovat na kontrolách. Jako nevim no, ale chodí s tím do nemocnice v Hradci Králové, tak to je snad dobré pracoviště.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2026 10:11

Zuzuli takže už jseš štíhlá, jo?

Přeju, ať se dáš rychle dohromady!

Offline Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 05. února 2026 10:23

Evaeva stihla prave vubec nejsem, citim se podvedena

Ja tam sla ve volnych dzinach, ktere mi jsou v pase bezne volne, s rezervou par centaku. A ja je pri odchodu nezapla. Drzela je na me gumicka v knoflikove dirce proste otok, co ma mizet nasledujici tydny. Plus kompresni pas. Ale byla jsem dost prekvapena. Ted budu par tydnu chodit v leginach, protoze nic jineho neobleknu

Asi bych mohla dodat, ze jsem nakonec zvolila bricho a jsem fakt rada, ze stehna zustala netknuta

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 05. února 2026 10:44

Karja Já jsem to měla  asi tři měsíce před návštěvou kožní doktorky. Byla to taková malá zatvrdlina a přesahovala i na ret . Asi 2 cm. Doktorka mě hned poslala na vyříznutí na chirurgii. Chirurg nález poslal na histologii a nebylo to dobrý . Tak ted kožařka rozhodla, že na plastickou chirurgii. Barvu to nemělo žádnou , jen ta zatvrdlina. Já se hlavně bojím ať je to pak v pořádku .

když se to prý neodstraní, taktnost pomalu roste. Původně mi to dělal doktor v soukromé ordinaci.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 05. února 2026 11:48

Tak Betty Děkuji za info a přeju ti dobré výsledky. No já nevím, tátu s tím rovnou poslali z okresní nemocnice do fakultní, ted si nemůžu vzpomenout na jaké oddělení s tím chodí, ale běžné kožní to není, osobně se mi nezdá to měnění názorů na to, ale nezbývá nám nic jinému než tomu duvěřovat a myslim, že táta je rád, že se s tím vlastně nic nedělá a stejně by s tím nešel nikam jinam. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 05. února 2026 12:20
Reakce na Zuzuli:

Ale jak tam byly strasne mile sestry a velmi opatrne mi pomahaly se zvednout po operaci, porad se ujistovaly, jestli se mi nemota hlava a jedna mi dokonce nandavala ponozky, aby mi nebyla zima. Porad se chodily ptat, jestli neco nepotrebujeme, nabizely led na chlazeni otoku...

Tak jsem si vzpomnela na motol a tamni prvni vstavani po cisari. Jak sestra prisla v pul seste rano, necekane me postavila, ja temer omdlela, cerno pred ocima bolesti, ona mi vynadala, proc jsem si jako nerekla predem o analgetika, ze nema cas mi ted nechat vykapat kapacku, ze tam nejsem sama a ji konci smena a do te doby musim byt po sprse

​Na motolskou porodnici mám hrůzný vzpomínky, narodila se tam zřítelnice... ty bachařky tam byly fakt na pár facek. A to tam byl celou dobu i zeť, měli i nadstandard, ale celková péče mizerná, naprostej nezájem, a div že se zřítelnice vůbec narodila živá (v poslední možný pikosekundě). Děs.

Teď jsem na mrtvici, jak to spojili s Homolkou - kde se naopak o člověka staraj jak o anglickou královnu, jak jsem zažila ještě nedávno - aby se ty motolský manýry nerozšířily i tam!

A do stížností obecně: Mimochodem při předvčerejší návštěvě Homolky jsem zjistila (byvši předem upozorněna!), že se zaměstnanci nesmějí nijak a nikdy vyjadřovat k současnýmu stavu a vůbec o poměrech ve špitále. O vlastní práci! Což už o mnohém vypovídá. Válek by měl skončit v pekle! A máme tu totáč s estébákama zpátky, hezky v barvě

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 05. února 2026 12:25

barbucha to spojovani je nejakej trend, ted pry Bulovka a Vinohrady. A vyhledove stavba nejake obri nemocnice kdovikde, snad v Letnanech? Zajimalo by me, kdo ma v Letnanech pozemky. Nejdriv se mluvilo o vladni ctvrti, pak ta polni nemocnice za pronajem mista nevim kolik, ted spital... jeste nejaky cirkuse by tam mohli udelat.