Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 05. února 2026 12:44

Kokoska 

Bulovka a Vinohrady je úplná šílenost... to Motol a Homolka jsou aspoň u sebe. No ale stejně to skončí tak že Homolka bude vyprázděná (neb dobrý hospodář přece nebude zbytečně držet dvojí ambulance apod.) - a tu se přihlásí laskavý zachránce, který nabídne využití nebohé chátrající budovy, za nějakou kulantní=nízkou sumičku... třeba na nějakou tu množárničku... kdopak to asi bude?

Ty Letňany jsou taky zajímavý. A vidiš, když neklapne vláda ani špitál, tak ty cirkuse se úplně nabízej Nějakej kámoš tam určitě pár hektarů má... a konečně by je moh zhodnotit! Přece jen, není to oblast o kterou by se zájemci nějak rvali, nebo jo? Možná to tam pokoupil sám Bureš, když se za to tak bere.

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 05. února 2026 13:32

Karja Děkuju, už to mám za sebou a vypadá to, že mě ještě dnes pustí domů .

edit Tak až zítra. Ale nevadí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2026 13:40

barbucha když jsem rodila já, tak měl Motol pověst dobrého porodního, ale blbého šestinedělí. Což potvrzuje i zkušenost švagrové. Já tam byla dvakrát na gyndě na pohotovosti a nemůžu si stěžovat, všichni byli milý a péče byla taky kvalitní, ale rodit jsem šla radši jinam

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2026 13:41

Kokoska nepatří ty pozemky Praze? To se nějak řešilo, když tam chtěl Babiš tu vládní čtvrť.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 05. února 2026 13:43
Reakce na Evaeva:

ale rodit jsem šla radši jinam

​Tos asi dobře udělala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2026 13:47

barbucha byla jsem spokojená, takže asi jo

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 05. února 2026 13:56

Evaeva vlastně nevím, jen mě to tak napadlo, když tam furt někdo něco prosazuje. Na tu nemocnici se pozemky tenkrát pronajímaly snad od toho výstaviště a ještě byla řeč o nějakých dotacích, byly v tom miliony. A ani jeden pacient.

Offline Tabea
8137 příspěvků moje polička 05. února 2026 14:05

Zuzuli Lela už asi nic necítí, protože má všechny nervy umrtvený.
Přeju rychlou rekonvalescenci.

Offline Tabea
8137 příspěvků moje polička 05. února 2026 14:08

Tak Bettypreju rychlé a bezbolestné hojení!

Offline Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 05. února 2026 14:32

Evaeva pozemky v Letňanech patří PPF

Offline Samara
příspěvků moje polička 05. února 2026 14:37

Ja teda bohuzel slysela, ze planuji bulovku s vinohrady ve stavajicich budovach zrusit, ty prodat i s pozemky a nemocnicni provoz presunout do nove postavene nemocnice v letnanech. Strasne se mi to nelibi.

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 05. února 2026 14:48

Tabea Děkuji .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2026 15:05

Pinot Noir aha. Protože se nějak řešilo, že s tou vládní čtvrtí musí souhlasit město. Že tam něco má.

Offline Jos
příspěvků moje polička 05. února 2026 15:40

Bulovka ma strasne lukrativni pozemky, nedivila bych se, kdyby byly tlaky na zruseni nemocnice a vyrostla tam casem luxusni rezidencni ctvrt s vyhledem na vltavu...Naopak v Letnanech konci metro mezi poli, stavi se tam jak o zivot a nejvetsi stavebni boom ma teprve nastat. A to uz ted vubec nestaci paterni infrastruktura. Jako ja jsem posledni, kdo by se nemocnici 10min od domu branil (nejbliz mame Bulovku a tam bych pracovat nikdy nechtela), ale neumim si to realne predstavit. Mozna tak za 40let po prodlouzni linky C na kraj Letna. Tam ma v arealu byvale Avie taky vyrust bytova zastavba. A to jeste chybi postavit okruh. 

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 05. února 2026 16:21

Janulik03 ale mnohé lekárne už vyžadujú preukázať sa kartičkou poistenca, nestačí im nadiktovať r.č. Pravdepodobne lieky vyberas v lekárni, kde vás dobre poznajú. 

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 05. února 2026 16:24

Tak Betty držím palce na rýchle zotavenie!

Môjmu otcovi ich už odstránili cca 10, väčšinu ambulantne chirurg a 1 z ucha ORL doktorka, to mu spravili na oddelení, ale poobede išiel domov, nie je lôžkové, to sa mu najhoršie hojilo.

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 05. února 2026 16:25

Ty budovy Bulovky jsiu jedna hruza vedle druhy, asi az na ten barak, co je gynda, ten je novejsi. Ale jezdit do spitalu do Letnan (ted patrime pod Vinohrady), to by teda byl dost opruz.

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 05. února 2026 16:25

Zuzuli si hrdinka

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 05. února 2026 16:36

letfenixa to je pravda, jasné že keď mám kartičku,tak ju vytiahnem, ale inak mi vždy vyšli v ústrety 

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 05. února 2026 17:44

letfenixa a poslali to na histologii? Proto jsem teď na ten samej útvar podruhé. I když nebylo nic vidět . Ted to taky poslali na histologii.