Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 14. června 2017 11:25
Reakce na Emerald:

skleneny peklo strasny... si clovek uvedomi jak je nicotnej:-(

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. června 2017 11:26
Reakce na Emerald:

No u nás je to podobná ujetost, docházka pípací na otisk prstu, všichni tady musíme přesně odpracovat těch osm hodin denně na minutu, porady jsou kvůli časovým pásmům mimo povinnou pracovní dobu, ale přesčasy se neproplácí, home office se povoluje jen výjimečně z vážných důvodů... No na IT startup fakt bizár, ale vypadá to, že jsem snad jediná, komu to vadí, všichni ostatní jsou pořád hrozně vysmátí a všechny tyhle drobnosti přechází s úsměvem, hlavně nebýt toxic, žejo. Někdy si říkám, že to není možný a určitě na něčem jedou a akorát se se mnou nepodělí!!

Jo a už jsem byla v keři, s kolegyní co je v pátým měsíci. 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 14. června 2017 11:26

Na obed som si dala pizza štangle s cesnakovým dresingom. Je mi strašne zle. 

Tak mi treba. A teraz tu čítam čosi o kolonoskopii s odsávačkou??? Ste normálne, baby????

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 14. června 2017 11:27
Reakce na Karoleena:

Ne, vážně, běžte domů.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 14. června 2017 11:27
Reakce na :

Naštěstí to zdravotně nikdo neodnesl, ale vytočilo mě to hrozně...

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. června 2017 11:39
Reakce na rasaNori:

Já jsem jela od radnice po Sokolské a chtěla jsem na Biskupskou a dál na Havlíčkovo nábřeží a tam někde u Černé louky zaparkovat, ale právě Havlíčkovo nábřeží je uzavřené, ale névím jestli celé nebo část. Když jsem to viděla, tak jsem to vzala rovnou na tu Slezskou.

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 14. června 2017 11:41
Reakce na Emerald:

Taky jsem o tom požáru četla, je to strašný. A strašný pocit to musí být i pro ty hasiče a záchranáře, když viděli signály lidí uvnitř a nemohli k nim.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. června 2017 11:43
Reakce na Potrefenáhusa:

hele, nechcete si třeba s Viktorkou spolu založit to vlastní štěkací Šalamounovo vlákno?

Zrovna jsem dočetla knížku kde zdůrazňujou společenskou odpovědnost spočívající v šíření objektivních a pravdivých informací mezi spoluobčany, takže by pro vás nebylo dobře abych řádila jenom v Šalamounovi, připadala bych si hodně sobecká!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. června 2017 11:46

A co je to tady za Zelenou vlnu z Hit sunt leones?

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 14. června 2017 11:46
Reakce na Kokoska:

Ty hasiče obdivuju - už snad začali tu budovu prohledávat patro po patře - u nich se fakt dá mluvit o oddanosti povolání.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 14. června 2017 11:49
Reakce na Mutziputzi:

nemaji krtka, no

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:04
Reakce na Karoleena:

Co to je za zamestnavatele, proboha?! Když už teda kašle na zákoník práce a hygienické normy, tak aspoň zcela lidsky -přece nenechám ženský čurat na dvoře do keře? ( Dobře, ani chlapy). No ty kráso... 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:10
Reakce na Karoleena:

v IT startupu dochazka na cip? to jako mame tady v tyto pseudokorporaci, ktera ma procesy, ale jenom na to, co se hodi. 

bez domu, a kdyz budou prudit, jeste bych rekla, ze HO je ustupek z tve strany, protoze prekazky v praci na strane zamestnavatele. nebudes prece v praci chodit curat na travu  (to lze toleroval tak u lesnich robotniku).

p.s. neda mi to a musim se zeptat: na velkou mate kyblik anebo lopaticku?

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:18

Nesehnala jsem tu debilní pružinu a dítě je zvyklý na houpací kočárek. Půjčili jsme si obyčejnej sporťák (díky bohu za něj, mám zlatou sestru), takže pro jistotu nespal celý dopoledne.

Koupila jsem na bazaru postýlku a prodávající paní byla tak hodná, že mi ji přivezla až domů. Jenže jsme ještě nestihli odpravit tu původní. Máme garsonku a v ní dvě postýlky!!

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:19
Reakce na rysamona:

Potrebuji si postěžovat. Dcera, 3,5 roku chodí druhým rokem do školky. Chodí tam rada, učitelky jsou fajn jenže tam skoro nechodí. Poslední tři měsíce byla 6 týdnů doma, 4dny ve školce, měsíc doma, ted dva dny ve školce a už zase horečka takže doma. Zkouším kde co na imunitu, na ORL zjistili zvětšené krční mandle tak půjde na odstranění. Doufám že to pomůže protože jinak už nevím. Chudák, když je zdravá je hrozně akční a komunikativni. Musí být doma, chybí jí děti, každou chvíli antibiotika . A to jái manžel chodíme do práce, ještě že máme dokonalou babičku ale stejně... Už nemuzu

To je mi ľúto, poznám, asi si tým musí prejsť každé dieťa. Ten výber mandlí niekomu pomôže, niekomu nie, závisí aj od toho, aký je dôvod k výberu.

A ak je fakt nejako imunita pošramotená, tak najlepšie riešiť s imunológom, aj keď nám nakoniec po všetkých tých prípravkoch nakoniec zabrali až liečebné pobyty.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:19
Reakce na Karoleena:

Prečo nedovezú aspoň jednu ToiToiku???

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:20
Reakce na Krehutka:

Co to je za zamestnavatele, proboha?! Když už teda kašle na zákoník práce a hygienické normy, tak aspoň zcela lidsky -přece nenechám ženský čurat na dvoře do keře? ( Dobře, ani chlapy). No ty kráso... 

Inak, ma napadlo, že o chvíľu bude zaujímavé, aká tam bude, ehm, aróma a čo na to prichádzajúci klienti/obchodní partneri.