Omlouvam se ale ![]()
Stěžovací vlákno
Jsi vítěz!
Já teda skoro váhám to napsat, ale stejnému mladíkovi jsem předvedla i pád ze schodů. Vyšli jsme v zimě před dům, tam 3 schody potažené ledem, který ale nebyl vidět. Když jsem se dole zvedla a ležérně si oprášila klopu, bledý jak smrt mi říkal, že zatím něco takového viděl jen ve filmech a končívalo to krvavou louží pod hlavou nebo v lepším případě několikanásobnou zlomeninou několika kostí.
ježiš to jsi mi připomněla, jak jsem lezla na skálu, spadla jsem z výšky cca 2 m po zádech, setrvačností udělala kotrmelec vzad a zabrzdila hlavou o pařez. Taky jsem dostala záchvat smíchu, zatímco miláček sinal. ![]()
Já nedávno na kole přehlídla fontánu. Takže, stane se prostě ![]()
A jaká byla voda?
Dobré ránko želám, vidím, že ste sa tu krásne bavili. ![]()
Na vodu naštěští nedošlo, odnesla to pouze duše.
Ja se tu smeju, az chrochtam![]()
![]()
Jinak muj nejdivocejsi pad byl, kdyz jsem sla vecer na chalupe na zachod. V predsini je poklop a pod nim schody do sklepa, pres ten poklop se chodi do koupelny a nejde obejit. Navstevy vzdy upozornujeme, ze je nutne poklop zavirat, ale tehdy na to nekdo zapomnel takze jsem zaletela po zadku do sklepa a jeste jak jsem se snazila zbrzdit pad, tak jsem za seb
Ja se tu smeju, az chrochtam![]()
![]()
Jinak muj nejdivocejsi pad byl, kdyz jsem sla vecer na chalupe na zachod. V predsini je poklop a pod nim schody do sklepa, pres ten poklop se chodi do koupelny a nejde obejit. Navstevy vzdy upozornujeme, ze je nutne poklop zavirat, ale tehdy na to nekdo zapomnel, takze jsem zaletela po zadku do sklepa a jeste jak jsem se snazila zbrzdit pad, tak jsem za sebou zaklapla ten poklop. Manzel, ktery sel za mnou, si myslel, ze budu mit zlamany alespon nohy, ne-li rovnou vaz. Nakonec z toho byla narazena kostrc a modriny.
Hořím zvědavostí, co jsi za sebou! Zabouchla ten poklop? Hledat tě začali až ráno?
(Promiň, ale ty představy jsou velice živé)
Edit: tak už vím, auvajs, ale stejně![]()
Na vodu naštěští nedošlo, odnesla to pouze duše.
čí?![]()
Jejda, ten tablet nejak blbne a vlozil mi pulku prispevku a pak to zase vratil, takze jsem ho nic nevedic dopsala. A ted vidim, ze je to tu dvakrat.
To je jako zeS tebou mě baví svět, akorát mnohem drsnější![]()
Já jsem se akorát jednou šla podívat na blesky, byla tma a v té rychlosti jsem si nevšimla nedovřených dveří. Místo blesků jsem viděla poprvé a naposledy jiskřičky. Hrana dveří přímo doprostřed čela![]()
Tablet mi vlozil jen kus prispevku, nevim proc. Ted je tam i druhy, kde je to dopsane do konce. Uz to nebudu upravovat, at tvuj prispevek dava smysl.
A jeste druhy den rano mi zpusobila sok ropucha. V noci mi vlezla do boty, takze kdyz jsem rano bosou nohou slapla na studenou, mekkou a tak divne hladce pusobici vec, malem jsem dostala infarkt. Zarvala jsem a odskocila, no mym rozbolavenym kostem to moc nepomohlo ![]()
Ty jsi teda miss Katastrofa. Onehdy jsem tu přirovnávala gelové podpatěnky k žábě v botě, zdá se, že jsem to trefila. Fujtajbl.
Obě
Moje i ta gumová!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.