jojo, to bych teda řekla:-) jsme tudle někam vyrazili a nevšimli si že bude blokový... a vůbec to auto pak v neděli z toho parkoviště dostat bylo dílo, nehledě na prachy:-/
Stěžovací vlákno
Díky
No tak blokový, to je úplně jiná kapitola :-)
Mimochodem nemáš pocit, že poslední rok ty naše ulice čistí nějak důkladněji? Tuhle jsem si všimla, že to nejenom zametli, ale i umyli proudem vody a bylo to pěkně vypulírované a voňavé (rozpálený asfalt
) . Jsem si právě říkala, jestli město nezměnilo dodavatele.
no je fakt že jsem zas párkrát po letech potkala kropicí vůz:-O (jako cestou, na silnici odněkud někam, ne kropit)
to bývalo krásný když jsem byla dítě... teďka když se čistí tak sedim v práci takže nevim:-(
Kam já se hrabu s blbou garáží, žejo..
Parkovací asistent ![]()
fakt soucítím, já jsem na to teda taky málo asertivní, mě už delší dobu pije krev dodávka před naší vietnamskou večerkou a tržnicí, stojí těsně před přechodem, takže přes ni vůbec není při přecházení vidět, si teda nepamatuju vyhlášku, kolik metrů kolem přechodu musí bejt volnejch, těsně za přechodem stává jejich druhá dodávka, ta je na žlutejch pruzích, ale to už mi žíly nerve, protože nepřekáží ve výhledu. Ta před tim přechodem stojí na zákazu zastavení, kterej je tam ale kvůli jejich výjezdu z tržnice, takže nikdo neprudí.
já právě taky nevim, co s tim, přiznám se, že jít to říct přímo jim se mi teda nechce, a volat rovnou policajty mi přijde taky nějak trapný.
nebydlis u nas? tady je taky dodavka vietnamske samosky tesne pred prechodem uplny standard. jako parkovaci misto tam je vyznacene, ale pres tu dodavku neni videt na rozdil od proskleneho auta.
no ty naši stojej fakt na zákazu zastavení kvůli výjezdu z jejich tržnice ![]()
já si myslím, že na hodnocení máme málo informací.
možná, že by měl plavčík nést nějakou vinu, na druhou stranu se mi nechce věřit, že správně zabezpečenou mříž by dokázali odšroubovat kluci (-- tedy odpovědnost majitele bazénu, správce, technika nebo tak někoho). v každém případě by měli ale stejnou vinu nést ti kluci, protože i když jim nebylo 15, tak jim nebylo ani 8, a snad nebyli úplně dementní, aby nedokázali vyvodit, že když jim kámoš zmizel, asi vznikl solidní průšvih. a jen kvůli nic se to stalo, měli na tom aktivní podíl, vyvolali to. plavčík má podíl už jen pasivní. klukovina je jedna věc, ale když jde o život, byli už dost staří na to, aby mohli něco udělat (i když tomu klukovi nebylo pomoci už v okamžiku, kdy ho to nasálo, myslím, že ani okamžitý zásah by mu nepomohl, než by vypnuli tah, než by ho našli, vytáhli...tak i kdyby ho oživili, zůstal by nejspíš těžce postižený). pro mě je jejich chování nepochopitelné, ale nemám prostě dost informací, vlastně jsem se ani nikde nedočetla, jestli byli u toho, když ho to nasálo, nebo prostě najednou zmizel a oni nevěděli kde?
v případě, že ponese odpovědnost jen plavčík, je to obětní beránek. leda by to bylo tak, že mu kluci byli říct, že jim jeden chybí a on nic neudělal, neob and nimi stála říkal jim, ať to nedělají, a pak odešel, ale o tom si dovolím pochybovat.
ještě se mi na tom zdá divné, že si tam nikdo nevšiml, že se kluci ochomýtají kolem otvoru, ale neznám místní situaci.
na první pohled mi to ale přijde stejné, jakoby kluci třeba odmontovali mříž na nuselském mostě přímo pod policejní kamerou s nepřetržitým dohledem (asi tam žádná není, ale příklad), pak jeden z nich spadl, ostatní utekli, čekali do večera, než ho bude někdo hledat, a pak obvinili toho policajta, který byl v daném okamžiku třeba zrovna na wc.
No, taky se ráda vyhnu konfrontaci. Na to z toho videa, bych neměla drůbky. On má za odvahu palec nahoru.
On ten odtah nekdy není ta nejhorší varianta. Jednou nám takový trouba parkoval před vjezdem celou noc ( auto nebylo ve dvoře, tak jsem si říkala, ať to taky řeší někdo jiný). Do rána mu někdo přední sklo polil vodou a posypal moukou. Pořád lepší než rozřezané gumy a poškrábaný lak, ale i tak. Přiznám se, že jsem se trochu škodolibě ušklíbla, když jsem procházela kolem
. Čímž tedy zdejší dámy nechci navádět k nepravostem. Raději tu 156.
Můžu se zeptat, jak dlouho už žiješ ve VB? Začíná to být znát na tvé češtině "vzal by metro, vzal vlak".
A jak to dopadlo, stihl to?
Hustý teda, asi naštval nějakou dost horkou hlavu. Ale to u mě nehrozí :)
jako... to se mi stává furt![]()
Já dost často hystericky hledám úplně jiné auto, než kterým jsem přijela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.