a řek vám aspoň něco? Nebo jste ho nechala odtáhnout?
Stěžovací vlákno
A vy si fakt myslíte, že to viděli? To se mi nechce věřit. Na druhou stranu, plavčík to vidět měl, zas úplně nechápu to označení za obětního beránka, od čeho tam jinak je.
To tam máš nějakou pomalou odtahovku
.
Ona je otázka, jestli je tam byl plavčík u každé atrakce nebo třeba jen dva hlídali na celý areál. Tady bývají plavčíci snad na každém rohu i délce bazénu, ale nevím, jaká je praxe v ČR.
Kolik plavčíků tam provozovatel měl a jak měli rozdělený rajón, netuším, tak se k tomu nebudu vyjadřovat (vím, že Babylon má poměrně členitou vnitřní strukturu).
Já myslím, že to viděli (ale nebyla jsem samozřejmě u toho). Minimálně si mohli všimnout, že jim jeden člen gangu chybí. Jako jsem ráda, že to nevcuclo nějakého náhodného plavce.
To nebylo v Babylonu. Jinak předpokládám, že před soud jde právě plavčík, který byl za tu divokou řeku odpovědný.
To je zajímavá otázka, to by mne zajímalo. Ale když vidim, jak jsou před každými prázdninami děti nejmíň týden v tranzu a po prázdninách trvá, než se zase srovnají![]()
Jo, máš pravdu, viděla jsem atrakce + Liberec a automaticky mi naskočil Babylon.
Jinak teda ještě uvidíme, co na to SZ a soud, zatím je to jen obvinění.
No, já sem šla domů, tam sem se hodila chvíli do klidu a po tý cca hodině a něco sem šla na druhej pokus. A už tam naštěstí nebyl. Ulevilo se mi, nechtělo se mi to dneska řešit. Stalo se mi to už nekolikrát, většinou pomůže asertivní mrazivej tón, ale už sem zažila i případ kdy ne. Jinak už se mi párkrát povedlo někoho 'načapat' a konfrontovat ho s jeho vlastní arogancí, ale ty kecy..no, vždyť sem tu jen pět minut (asi šedesát) nebo no víte, tady je to blízko, z parkoviště bych musel jít pěšky (ó hrůzo) atp..
jinak Krehutka já vlastně ani nevím, jak je to s tou odtahovkou, jak je rychlá, mám vždycky zábrany je zavolat (ale asi bych měla)
Zábrany neměj. Voláš měšťáky, ti obhlídnou situaci a přivolají odtahovku. U nás jak kdy, od 15 do 45 minut celá akce. Před naším průjezdem takhle běžně parkují, pokud někdo nemá blikačky nebo telefonní číslo za sklem, volám hned. Ve dvoře navíc často stojí auta jedné servisní firmy, která mívá výjezdy, takže takový blb pak blokuje třeba 10 dalších lidí.
Díky za informace, já sem si myslela, že zavolám, pak tam budu dvě hodiny čekat, dotyčnej mezitím přijde a já budu muset hlásit, že sem otravovala zbytečně..
to je fakt idiotismus zaparkovat nekomu pred vyjezdem.![]()
No, cedule s odtahem tam není, ale taková ta pozor vjezd. Je to vjezd do dvora, kde sou dvě garáže a ještě několik dalších míst. Je to vidět. Nevšim by si jen blbej. No, já ty blbý kecy taky ignoruju, to bylo spíš pro ilustraci, co sou lidi schopný.
No, bohužel se to stává opakovaně.
volala bych hned a pokazde... protoze kdyz jim to prochazi verim ze jsou vytecnici kteri si tam zaparkuji opakovane. ja teda nerikam ze parkuju vzdycky vzorne:-) ale dve zasady dodrzuju: invalidi a vjezdy jsou tabu
Mňo, asi budu muset začít.
Dojezdové časy v Praze(?) by ti asi potvrdil někdo místní, ale podle mých zkušeností se docela snaží, neb je to pěkně zpoplatněno a odtahovka je většinou najatá soukromá firma.
Já jsem právník! Ty vole)))))
https://www.stream.cz/stream-fun/10017948-jak-parkuji-lide-z-magistratu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.