Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 19. června 2017 15:38
Reakce na :

Jdi do toho, držím pěsti. A po odchodu jim popravdě řekni, proč (dva zaměstnanci odcházející ze stejného důvodu už není náhoda).

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 19. června 2017 16:17
Reakce na :

Keď odchádzaš, už Ti nemôže ublížiť, keď im to povieš/naapíšeš , naopak to bude svojim spôsobom od Teba láskavosť, pretože tebe to už môže byť jedno, ale každý prijímací proces je pomerne náročná, zdĺhavá a drahá komplikácia (aj keď u Vs asi nie ž tak ako tu), tak je jasné, kto im tie náklady vyrába.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 19. června 2017 16:18
Reakce na dzizisketa:

Už jsem to párkrát psala, já jsem to dítě, co prostrčí hlavu zábradlím, aby ji pak nemohlo dostat zpátky (naštěstí na poliklinice, pomoc byla v budově).

Ja tiež ...

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 19. června 2017 16:19
Reakce na Emerald:

Tak si zase stěžuju na londýnské útoky - ten dnešní se stal jen kousek od naší školy. Kolem toho místa bydlí dost rodin od nás, samozřejmě i dost těch muslimských, takže nálada byla ráno dost pohřební. Zástupkyně ředitele byla úplně zsinalá, že se to dostalo tak blízko a dotklo se to místní komunity. Muslimští rodiče, se kterými se občas bavíme, jsou vystrašení, všichni ten dnešní útok chápou jako pomstu za vše, co se stalo v minulých týdnech. Tohle asi hned neskončí....

Uf ...to je hrozné.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. června 2017 17:13
Reakce na :

Mně připadáš dost odvážná - co si to vyříkat s ní? Jestli o tu práci stojíš... Přece to má nějaký důvod, že se ona na to místo za 20 let nevypracovala. Myslím, že nemáš co ztratit. Držím palce, ať už se rozhodneš jakkoliv.

Offline laces
4 příspěvků moje polička 19. června 2017 17:32
Reakce na Mutziputzi:

Co mne? Delnikovi z Kolbenky a pokladni z Kaufu!

Nic nebrání dělníkovi nebo pokladní (nebo komukoli jinému), pokud by chtěli příjemný benefit v podobě prázdnin, aby šli učit. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. června 2017 18:01
Reakce na laces:

Stalo to za registraci tento objev?

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. června 2017 19:38
Reakce na laces:

To se ale poněkud pletete. V tom, aby šli učit, jim brání právě to, že jsou dělník a pokladní 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. června 2017 19:40
Reakce na :

Jdi do toho. Pokud tě jinde vezmou, není co řešit, prostě to zkus.

Ale taktéž se přimlouvám, abys následně uvedla, z jakých důvodů odcházíš. Ono by to, kdyby to udělal takhle každý, kdo odchází z podobných důvodů, těm škodičům jejich podvracení docela ztížilo. 

A pomohlo těm, co přijdou po nich.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 19. června 2017 21:32
Reakce na :

jak dlouho si tam? par mesicu?  tady bych problem nevidela, to na pohovoru lehce vysvetlis, ze ti to proste nesedlo (i kdyz bych uplne nerozebirala proc), navic u junioru se to bere zas trochu jinak, manazer, co strida firmy jak ponozky ma problem, i kdyz i tam se ten cas dost zkratil. spis by bylo fajn, kdyby ta dalsi prace uz sedla, ale tak to je riziko vzdy - podivej se na mne :D 

jinak se nezhoduji s temi radami, ja to resit interne. byla jsme v  te same situaci a naznacovani nepomahalo nicemu a do prime konfrontace jsem nesla, protoze jsem mela sefa hodne duvtipneho, cele patro vedelo, takze on musel vedet taky.  (ti manazeri slepi nejsou, i kdyz si to nekdy myslime). bude to pro tebe akorat zbytecny stres, at si tam zametaji sami, ty jim nic nedluzis a taky z toho nic extra nevyziskas. jestli se zepta nejaka personalistka, mozna bych ji to naznacila, ale jinak bych se na to vykvajzla, protoze pokud se te nezastal predtim, stejne budes nakonec ta nejhorsi a kdovi kdy ty lidi zas potkas. 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 19. června 2017 21:34
Reakce na Dadoo:

Jdi do toho. Pokud tě jinde vezmou, není co řešit, prostě to zkus.

Ale taktéž se přimlouvám, abys následně uvedla, z jakých důvodů odcházíš. Ono by to, kdyby to udělal takhle každý, kdo odchází z podobných důvodů, těm škodičům jejich podvracení docela ztížilo. 

A pomohlo těm, co přijdou po nich.

s timto nesouhlasim, o tech skodicich (v pseudoodborne literature tzv. rozbusky) se vetsinou dobre vi. pustit se s nima do krizku je mozne az tehdy, kdyz cloveku na tom hodne zalezi a vi kam draty od te rozbusky vedou. tady neni splnena ani jedna z podminek.

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 19. června 2017 21:39
Reakce na continuity:

souhlasím, o takové paní vedení zajisté dobře ví a zřejmě si ji tam záměrně pěstují. třeba proto, že donáší. i dobří šéfové si jednoho takového dost často drží... ono to dokáže i dost dobře stmelovat kolektiv:-) jinak Amun mě to samozřejmě mrzí, ale pokud je to opravdu tak a ona si na tebe políčila, lepší to nechat být zavčas

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 19. června 2017 21:46

jinak proc jsem sem lezla: nemuzu v tomto kolektivu pojmenovat den tak jak mi to jde na jazyk:

1. rano UP, za hodinu vyrizeno, dostavam lejstra, ktere mam vyridit. zatim dobry

2. utikam na zdravotni pojistovnu. tam zjistuji, ze registraci na UP mam odedneska, takze me stejne od soboty neprihlasi, tudiz mi budou chybet dva (vikendove) dny. dostavam 4strankovy evropsky formular, ktery mam kvuli tem dvou dnum vyplnit, kde se treba ptaji na bydliste meho partnera, kam chodi deti do skoly a odkdy jsem registrovana u gynekologa. navic je baba docista na pest na moji stiznost, ze mi pred tremi lety chybel jeden den a pojistovna mi zrusila duchodove pripojisteni reagovala slovy: je, a o kolik jste prisla?

3. navic mne posledni zamestnavatel neprihlasil, takze pry to mam stejne prerusene

4. cestou domu se mi to rozlezelo, trochu jsem browsovala, takze utikam zpet na UP, jestli by mne nemohli registrovat od soboty, aby mi to navazovalo. slecna bez reci vytiskla nove lejstro s novym datumem, jenom nechapu, proc to neudelala automaticky. (podotykam, ze toto je problem i pro obcany CR, protoze s chybejicimi dvema dny se jim nebude pocitat cely mesic do doby odpracovane na duchod).

5. zjistuji, ze HR konzultantka, ktera by mi mela vyplnit lejstra pro UP ma tri dni out of office.

6. dam si rychly obed a valim pro deti do skolky, ze mladsi ma hysak je bezny kolorit. preplanuji bazen ze zitrka na dnes (mladsi ma zitra akci ve skolce), aby se mi tam starsi klepala kosou a prosedela dve hodiny ve virivce - cestou domu mi sverila v aute sladke tajemstvi, ze dve hodiny hrali na skolnim dvore fotbal. bingo, ma uzeh, takze zitra nemuze na skolni vylet a ja mam domluvenou fyzioterapii. 

fakt nevim, jestli mi v te praci nebylo lepe. 

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 19. června 2017 21:55
Reakce na continuity:

snad už to bude jen lepší..

Offline laces
4 příspěvků moje polička 19. června 2017 22:42
Reakce na Dadoo:

To se ale poněkud pletete. V tom, aby šli učit, jim brání právě to, že jsou dělník a pokladní 

Však to bylo míněno mírně ironicky. Pokud někdo někomu závidí (nejen pedagogům), může si to jít zkusit - ovšem po splnění kvalifikačních předpokladů.  

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. června 2017 22:47
Reakce na laces:

Aha, to me nenapadlo, potom nemohly by jit ucitelky delat rentierky? To je lepsi ne? Kvalifikace asi OK...