Už jsem to párkrát psala, já jsem to dítě, co prostrčí hlavu zábradlím, aby ji pak nemohlo dostat zpátky (naštěstí na poliklinice, pomoc byla v budově).
Stěžovací vlákno
Tak si zase stěžuju na londýnské útoky - ten dnešní se stal jen kousek od naší školy.
Kolem toho místa bydlí dost rodin od nás, samozřejmě i dost těch muslimských, takže nálada byla ráno dost pohřební. Zástupkyně ředitele byla úplně zsinalá, že se to dostalo tak blízko a dotklo se to místní komunity. Muslimští rodiče, se kterými se občas bavíme, jsou vystrašení, všichni ten dnešní útok chápou jako pomstu za vše, co se stalo v minulých týdnech. Tohle asi hned neskončí....
Žába v botě byla u nás na samotě u lesa docela běžná věc. Tátovi jednou vlezla žába do nohavice, zatímco mluvil s nějakým kolegou. Než mu došlo, že to, co ho škrábe, není stéblo trávy, měl ji nad kolenem :) Možná proto mám tolik v oblibě kalhoty střihu skinny :)
To o ty tvy gelovy vlozce jsem docitala po par dnech, takze jsem uz nereagovala, diskuse byla davno jinde. Tak jsem o zabe v bote napsala aspon ted, ta tvoje "zaba" mi tu moji opravdovou pripomnela ![]()
Ty jo, zaba v kalhotech, to je jiny level! ![]()
pche, žáby v botě.
až budete někdy spát pod širákem, nezapomeňte zakrýt hrnec s polévkou. pokud ho na noc nezakryjete, tak ho druhý den vylejte. pokud ho nevylejete, tak se po ohřátí nedivte zvláštní chuti těch hub, co v něm plavou....nejsou to houby.... (můžete hádat, co to je). stalo se to mému kolegovi, když s kumpány na chatě vesele popíjeli ![]()
Uff, ťažko mi je o tom počúvať ako nezúčastnenej. A nie to ešte byť v tom tak blízko. Fakt je to smutné.
Pulci?
slimáci ![]()
mně ji líčili jako pravou a protože je znám, tak jí věřím ![]()
![]()
Ja by som to riskla. Nemáš čo stratiť. Ak ťa prijme konkurencia, je veľká šanca, že si len polepšíš.
Risknout. V dnešní době už to není nijak neobvyklé a ani to už nepředstavuje takové stigma jako dřív. Než dál válčit v předem prohrané bitvě...
Co se týče slimáků - vloni u kamaráda na chatě nám nalezli do mísy se salátem, když jsme ji položili na nízký stolek venku....po přenesení mísy na světlo do domu jsme se hrozně vyděsili, vypadalo to jako houbový salát...
Š.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.