tak jistě, tato napáchaná "škoda" lze alespoň odstranit. Ale ten pocit ...
.
Stěžovací vlákno
Takže Humanic? Měla jsem v mysli, že Collonil je nej. Vyzkouším. ![]()
Co je nafukovací bulík? Tohle asi ne?

Jinak na ničící dětské návštěvy mám taky pár vzpomínek. Po jedné takové už vztah z kamarádkou, kterou znám od patnácti, nikdy nenabyl původní vřelosti. Z její strany ovšem. A to jsem na ty děti ani nevztáhla ruku, ba ani nezvýšila hlas. Pouze jsem projevila nelibost.
Bulík, novinka od Fatry

Nevím ale co je to přesně za značku, prostě to tam jenom prodávali... Možná ti to tam jen vyteklo, neměla jsi to pořádně napěněný? To by mohlo tu mapu udělat (ačkoliv mně se to nestalo i tak).
mně na tom ani tak nevadil ten pocit, jako spíš zděšení, že to tý kamarádce přijde úplně normální, vono je těch věcí víc, myslim, že ještě chvíli a zakážou mi doma se s ní kamarádit :-D
Já Vás chápu, zažila jsem podobnou situaci, leč naštěstí "jen" v restauraci. Myslela jsem, že se propadnu pod stůl. Kamarádka byla v klidu. Tak miminko, že jo. ![]()
To zvládli za jedno odpoledne?
To je další věc :) Dotaz zněl: "Můžeme se přijet podívat na miminko?"a přijela čtyřčlenná rodina vybavená na přespání. Poněkud mi to vyrazilo dech, s noclehem jsem jaksi nepočítala. Zničená věc, zvlášť když je to hračka, mě ani tak moc netrápí, byla jsem spíš v šoku z toho, s jakou drzostí děcka vzaka útokem celý dům, včetně ložnic. Jako dítě jsem si nedovolila vlézt do ložnice ani u babičky, natož u cizích lidí. Nebo brát věci z polic bez dovolení. Z moderních výchovných postupů jsem poněkud v rozpacích ;)
Pěny bylo dost. Možná jsem jen levá.
Oni už předem počítali s přespáním, aniž byste se domluvili? ![]()
Ano prosím
Proč já se vlastně divím, že mají drzé děti?
asi to neni tento pripad, ale mela jsem dost castou zkusenost ze "likvidacni cety" spis doma nesmely vubec nic, prisny dozor.. ovsem u cizich si to za pohodovych usmevu rodicu o to vic vybiraly
Hehe, to jsem ještě chtěla dopsat k původní otázce, ale předběhlas mě. Takže jako večer se neměli k odchodu a míst toho vybalili pyžámka a kartáčky?
Nebo se rovnou sháněli po pokoji pro hosty, že by si tam uložili věci? ![]()
btw dcera meho byvaleho muze si z tech supliku v loznici apod jeste vetsinou neco pribalila naspod sve tasky:-o jsem si pak zvykla vecer pred odjezdem ji to zas potajmu povybirat a bylo:-)
![]()
Wau, tak to si neviem predstaviť, že ku mne prídu kamaráti na návštevu s tým, že sa sami rozhodnú u mňa prespať, bez predchádzajúcej dohody. To by mi dlho trvalo, kým by som sa cez to preniesla. Naviac ešte po zistení materiálnych škôd...
OMG, jedna lepšia historka ako druhá... ![]()
Jé, tak to jsem nebyla tak daleko.
Pani, nemáte trošku vody, já mám takovej hlad, že nevím, kde budu dnesla spát![]()
Tak na nocleh se nám nikdy nikdo necpal, ale jinak je mi to taaak povědomé (úplně tiše šeptám - neni ta kamarádka náhodou psycholožka?)
Od té doby, co máme nový rozkládací gauč, u nás nikod nechce přespat ![]()
btw dcera meho byvaleho muze si z tech supliku v loznici apod jeste vetsinou neco pribalila naspod sve tasky:-o jsem si pak zvykla vecer pred odjezdem ji to zas potajmu povybirat a bylo:-)
No ta by jela!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.