sobi 20???![]()
Stěžovací vlákno
JJ, sobiny:-D. My jsme si na nich vždycky hráli na odpadlíka - Reno Reins, na tom člověk seděl jak na chopperu:-D

maly deti se tu dost vozi v necem takovym ... teda maly deti majetnejsich rodicu, se rozumi.
chachá, tak ten teda je :-) a chcete ho zprovoznit? Neříkám že hned teď, ale přes zimu bude mít přítel v dílně volněji, třeba by vám z toho mohl udělat nějakou pěknou záležitost... kola renovuje moc pěkně.
To je nepříjemné. Já bych se bála, že nateče do vedení. ![]()
Taky jsem se bála, já se obecně elektriky bojím, natož ve spojení s vodou. Takže jsem vypnnula pojistky na světla v celém horním patře, ovšem manžel, když přišel domů, mi div nevynadal za hysterii. Jenže to už jen kapalo, ten proud vody neviděl. Už to vysychá, ale svítit se tím asi ještě dlouho neodvážím.
no já nevím, jestli ta oprava není otázkou cti, ale můžu doma zkusit navrhnout, že vím o někom, kdo by ho zprovoznil, třeba u lustru, co tam už taky nějakej pátek ležel, to pomohlo stoprocentně! :-D moc děkuju!
Vím, že u tadytěch starých kol bejvá někdy problém v nesehnatelných součástkách, že na to třeba nejdou sehnat (nebo dost obtížně) gumy a tak
babička má krásný ze 30. let někde u strejdy v garáži, jednu rukojeť na řidítkách má ještě dřevěnou, už o něj prosím strejdu kolik let, ale nechce ho dát, radši ho nechá shnít v tý garáži)
ooooooooo, to je krásný!!! Za košíček lobbuji také, ale zatím se to setkává s nepochopením :-)
Dám to sem jen na chvíli, Favoritka se v Berlíně moc líbila :-) a vážně to bylo super svezení

Tak to je hodně stylové
Vidím spodnici!
to je fakt... ale kdyžtak se klidně ozvěte do SZ, to kolo vypadá velmi slibně
Nesehnatelné součástky se vyrábějí na zakázku, "nejde" neexistuje :-)
Když za dámičku, tak pořádně :-) Byla to legrace, šaty jsem zvolila jako protiklad ke klukům v dresíkách co jeli závody.
hezky.:-)
Zatahuje se a hřmí! Ne neee NEEEE!
ooooooooo, to je krásný!!! Za košíček lobbuji také, ale zatím se to setkává s nepochopením :-)
Dám to sem jen na chvíli, Favoritka se v Berlíně moc líbila :-) a vážně to bylo super svezení

To je @Bledule ?
Dlouho už mne nic tak nerozesmálo, jako tvůj popis hipstera na caféraceru, dík. A krásná fotka k tomu.![]()
Ne, to jsem s dovolením já :-)
Nikdy jsem nebyla v Berlíně a nikdy jsem nebyla blond. ![]()
Trošku, no. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.