Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 03. července 2017 14:22
Reakce na :

Tyhlety typy, co si myslej, že tomu rozumí protože maj roky  

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 03. července 2017 14:32
Reakce na :

Tak to kolegyně  fakt musí být vyjímečně tupá, když na její vysněné místo vezmou minimálně dvakrát po sobě nikoli ji, s jejími roky ve firmě, ale  člověka zvenku, a ona to furt zkouší  

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 03. července 2017 14:42
Reakce na :

Tyjo takovejch tu máme několik..  akorat teda mě neškodí, jenom nepracujou

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 03. července 2017 14:52
Reakce na :

Jakože když má odslouženo léta, tak nemusí dodržovat pracovní dobu? No to slyším poprvé 

Offline Kokoska
35018 příspěvků moje polička 03. července 2017 15:06
Reakce na :

Teda to musí být echt megera. Párkrát bych ji sháněla s nějakou důležitou věcí tak hodinu po jejím odchodu na oběd, hezky ve všech kancelářích, včeně šéfovy.

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 03. července 2017 15:19
Reakce na :

Tak tyhlety lidi sou buď něčí tlačenka nebo veškerou svou energii vydají na předstírání práce..

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 03. července 2017 15:26
Reakce na :

By me zajimalo, v cem je to kouzlo  zaroven tu totiz mame nekolik lidi, kteri pracuji, div se z nich nekouri, a je na ne obecne nahlizeno jako na nekoho, kdo se jenom poflakuje a praci si akorat neumi zorganizovat :D

Pokud není v GB nějak ztížené propouštění dlouhodobějších zaměstnanců, tak buď je něčí známá, nebo na někoho ve firmě něco málo ví (třeba ne vysloveně špatnýho, ale takový drobný umazání od něčeho, co dotyčný  ta úplně nechce veřejně ventilovat). Jednání kolegyně, jak ho popisujete, by s tím nebylo moc v rozporu. 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 03. července 2017 16:43
Reakce na :

Třeba se šéfem spí  Nebo, jestli má dceru... 

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 03. července 2017 20:33
Reakce na :

Hele, jak píše barbucha - klady a zápory. Za sebe mohu říct, že nějaký vysírač byl v každé práci, kde jsem byla. To je asi nějaký standard. Chce to buď se jim vyhnout, a nebo (když se nemůžeš vyhnout) naučit se, jak na ně.... 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. července 2017 21:14

zelam pevne nervy vsetkym, ktori maju v praci bojove pole. sucitim a potlapkavam.

moj kolega den pred uzavretim semestra a informacneho systemu zmenil niektorym nasim spolocnym studentom znamky. zmena znamok u niektorych sposobila to, ze neukoncia rocnik a predmet si musia spravit o rok. samozrejme, ze zmenu vykonal pod mojim menom. takze kto tu vyzera ako najvacsia krava na svete a je atakovany milymi mejlami? ano, ja.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. července 2017 21:15
Reakce na :

By me zajimalo, v cem je to kouzlo  zaroven tu totiz mame nekolik lidi, kteri pracuji, div se z nich nekouri, a je na ne obecne nahlizeno jako na nekoho, kdo se jenom poflakuje a praci si akorat neumi zorganizovat :D

a to este neviete, ze v kazdej praci su ludia, ktori reprezentuju a potom ti, ktori makaju? ;-)

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 03. července 2017 21:15
Reakce na palahniukowa:

Tyjo

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. července 2017 21:20
Reakce na Ounz:

ja sa tym ludom za tie spravy vobec necudujem, keby sa to stalo mne, ze mi niekto den pred koncom semestra zmeni znamku na Fx, tiez si o nom myslim svoje. 

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 03. července 2017 21:22
Reakce na palahniukowa:

jak to mohl udělat pod tvým jménem? to se přihlásil tvými přihlašovacími údaji? a není to proti vnitřním předpisům? jestli by se nedalo říct že to byl neoprávněný a teda neplatný zásah...

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 03. července 2017 21:23
Reakce na palahniukowa:

Mě spíš překvapilo, že je možný, že to kolegáček takhle zaonačil. Jak se znám, řvala bych na něj, že by si to za rámeček nedal 

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 03. července 2017 21:24

jinak teda nějaký ten vysírací kolega typu kamarád/strýček/milenka pana ředitele je v každém zaměstnání a dokáže pěkně stmelit kolektiv:D blbý je když začnou tyhle typy početně převládat nad "normálními" zaměstnanci:P