Tyhlety typy, co si myslej, že tomu rozumí protože maj roky
Stěžovací vlákno
Tak to kolegyně fakt musí být vyjímečně tupá, když na její vysněné místo vezmou minimálně dvakrát po sobě nikoli ji, s jejími roky ve firmě, ale člověka zvenku, a ona to furt zkouší
Tyjo takovejch tu máme několik..
akorat teda mě neškodí, jenom nepracujou
Jakože když má odslouženo léta, tak nemusí dodržovat pracovní dobu? No to slyším poprvé ![]()
Teda to musí být echt megera. Párkrát bych ji sháněla s nějakou důležitou věcí tak hodinu po jejím odchodu na oběd, hezky ve všech kancelářích, včeně šéfovy.
Tak tyhlety lidi sou buď něčí tlačenka nebo veškerou svou energii vydají na předstírání práce..
By me zajimalo, v cem je to kouzlo
zaroven tu totiz mame nekolik lidi, kteri pracuji, div se z nich nekouri, a je na ne obecne nahlizeno jako na nekoho, kdo se jenom poflakuje a praci si akorat neumi zorganizovat :D
Pokud není v GB nějak ztížené propouštění dlouhodobějších zaměstnanců, tak buď je něčí známá, nebo na někoho ve firmě něco málo ví (třeba ne vysloveně špatnýho, ale takový drobný umazání od něčeho, co dotyčný ta úplně nechce veřejně ventilovat). Jednání kolegyně, jak ho popisujete, by s tím nebylo moc v rozporu.
Třeba se šéfem spí
Nebo, jestli má dceru... ![]()
Hele, jak píše barbucha - klady a zápory. Za sebe mohu říct, že nějaký vysírač byl v každé práci, kde jsem byla. To je asi nějaký standard. Chce to buď se jim vyhnout, a nebo (když se nemůžeš vyhnout) naučit se, jak na ně....
zelam pevne nervy vsetkym, ktori maju v praci bojove pole. sucitim a potlapkavam.
moj kolega den pred uzavretim semestra a informacneho systemu zmenil niektorym nasim spolocnym studentom znamky. zmena znamok u niektorych sposobila to, ze neukoncia rocnik a predmet si musia spravit o rok. samozrejme, ze zmenu vykonal pod mojim menom. takze kto tu vyzera ako najvacsia krava na svete a je atakovany milymi mejlami? ano, ja.
By me zajimalo, v cem je to kouzlo
zaroven tu totiz mame nekolik lidi, kteri pracuji, div se z nich nekouri, a je na ne obecne nahlizeno jako na nekoho, kdo se jenom poflakuje a praci si akorat neumi zorganizovat :D
a to este neviete, ze v kazdej praci su ludia, ktori reprezentuju a potom ti, ktori makaju? ;-)
Tyjo
ja sa tym ludom za tie spravy vobec necudujem, keby sa to stalo mne, ze mi niekto den pred koncom semestra zmeni znamku na Fx, tiez si o nom myslim svoje.
jak to mohl udělat pod tvým jménem? to se přihlásil tvými přihlašovacími údaji? a není to proti vnitřním předpisům? jestli by se nedalo říct že to byl neoprávněný a teda neplatný zásah...
Mě spíš překvapilo, že je možný, že to kolegáček takhle zaonačil. Jak se znám, řvala bych na něj, že by si to za rámeček nedal
jinak teda nějaký ten vysírací kolega typu kamarád/strýček/milenka pana ředitele je v každém zaměstnání a dokáže pěkně stmelit kolektiv:D blbý je když začnou tyhle typy početně převládat nad "normálními" zaměstnanci:P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.