ako garant daneho predmetu ma k hodnoteniu pristup.
Stěžovací vlákno
jo tak. no každopádně to bude taky příjemnej chlapík
chjo lituju tebe i studenty
A není změna známek retrospektivně (a v neprospěch studenta) v rozporu se studijním řádem?! A teda taky nechápu, že to garant předmětu musí dělat tvým jménem.
No dobře, přístup k hodnocení je jedna věc, ale přihlašovací údaje do systému, které mu ten přístup umožní, by měl mít svoje. Ze zásady, pokud někdo teda nepoužije cizí heslo, by mělo být u každé opravy v databázi vidět, kdo a kdy ji provedl.
tak tiez som to s nim musela prebrat, lebo tento pristup je nonsens. nakoniec zo mna spravil idiota, pretoze som studentom dovolila odovzdat plagiaty. akoze... prosim? tie plagiaty, o ktorych som jemu ako garantovi predmetu hovorila cca 3 tyzdne dozadu? ci to riesit upozornenim cez dekanat alebo len opakovanim predmetu o rok. trval na banalnom prepracovani prac, nakolko to podporuje aj neoficialne vyhlasenie o tolerancii od vedenia - to si nerobim srandu. a den pred koncom to prehodnoti a zmeni, cim zo mna urobi totalneho idiota. ale je to sef. a evidentne sa mu nepacilo, ze sa do toho staram, pretoze som si odniesla este aj robotu navyse.
jestli jsem to (napodruhé) dobře pochopila, tak provedl svým oprávněním ale to samozřejmě "zvenčí" není poznat, pokud celou dobu hodnotila palahniukova tak studenti mají oprávněně za to, že vyhodnotila do konce...
Tyjo ![]()
A jak se to těm studentům dává vědět? Měl by tam být automaticky podepsaný nahlášný uživatel, ať už je výstup papírový nebo se generuje mail.
predmet ucime dvaja, on je garant. znamky som udelovala ja, nakolko som studentov ucila. neviem presne, ako to studenti v svojom rozhrani vidia: co som to zmenila ja alebo on, v kazdom pripade mejly vypisuju mne, takze z toho asi vinia mna. a aj keby sa im tam ukazalo, ze tu znamku zmenil on, tak prichadzam o akykolvek respekt, nakolko je jedno, co poviem/urobim ja, ked vlastne on moze zmenit vsetko, tak preco sa snazit u mna, vsakze.
Normálně bych dotyčným dotčeným napsala hromadný mail, ať se se svými dotazy obracejí na XY, který hodnocení upravil, přičemž bohužel použil váš přístup.
Edit: To je sice pravda, že jde i o respekt, ale asi bych to na sobě nerada nechávala. Takhle ten respekt taky ztrácíte, jen z jiného důvodu.
dobre to chapes. ale nakolko som ja taky naivny debil, ze okrem hodnotenia oficialneho posielam (k esejam) este hodnotenie slovne (+ komentare a poznamky), tak je jasne, kto to hodnotil.
Takže studenti dostali náhradní plnění za původní práce, ty odevzdali, dostali za ně známku a teď se garant špatně vyspal a nasázel jim za to F? No ty bláho! Tak buď je měl vyhazet na disciplinarce za plagiátorství rovnou, nebo si stát za svým slovem.
A že to ještě takhle hodí na tebe... No teda, palahniukowa, kam ty na ty lidi chodíš?![]()
bingo: odpovedam v style, ze sa na to este pozrel dotycny a takto to cele dopadlo. a viete, co je sranda? ze si dotycny teraz berie tyzden volno a presmeroval svoju postu na mna - takze banality vyriesit, dolezite veci mu dat vediet cez telefon. ak poviem nieco, co sa mu nepaci, dostanem /k tej robote naviac/ dalsiu robotu naviac. aj by som sa smiala nad tou absurdnostou, ale nemam cas, musim pracovat, lol.
netusim. ale mam silne nutkanie uz nikdy nevytiahnut päty z domu - preventivne...
neboj, takový pitomce potkáváme i my ostatní v jednom kuse:-) někteří si z toho celkem nic nedělají a někteří zas jo, ale většinou to vždycky přežijem:-P drž se
Já vím, že se mi to lehce píše, ale asi bych mu telefonovala hodně často s tím, že si nejsem jistá, co mám dělat, protože jak vidím, má na věci úplně jiný pohled, než já... tak abych jako něco nepokazila.
No to ne, to není řešení. Ale fakt toho máš kolem sebe hodně.
Jak vlastně dopadla ta story z banky?
zavisi mi od neho postup vyssie, tak si ho nechcem velmi pohnevat /len si nesmelo branim cest/... ale akekolvek jednanie s ludmi z pozicie moci povazujeM za svinstvo.
viktorka_od splavu o tom nepochybujem, ze podobne individua su vsade, ale ako naivneho asociala ma to vzdy totalne sokuje :-)
já se postupem času z naivního vyvinula v negativistického asociála, vždycky čekám to horší a tak jsem víceméně jen příjemně překvapována:D
Nojo, vždyť já vím, že mně se to lehce radí, ale když vy v tom jste zaangažovaná, navíc jako podřízená, je to jiné. Ale blb to je, o tom žádná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.