Koupila jsem si sukni, která se mi hrozně moc líbila, ale za 6 týdnů jsem jí neměla na sobě, vždycky si jí oblíknu a stejně nevezmu, protože se mi to nějak nezdá. Takže to je asi důvod pro vrácení. Fňuk, je fakt pěkná, ale nemá to cenu, nesmim hromadit!
Stěžovací vlákno
Přesně,me taky chutna Můj skyr,ty ostatni moc ne.ostruzinovej.
Zkuste ten Lidl tvaroh a na Skyr zapomeňte!
Ja ho znám, ty plnotucny veci jsou vetsinou lepsi,ale tak neni kazdej den posvícení
Stěžuju si na sebe, že jsem moc hodná a myslím na jiné, a očekávám od ostatních totéž nebo alespoň něco podobného... Já naivka. ![]()
V minulosti jsem se pro pár lidí mohla roztrhat, pomohla jsem se vším, byla po ruce... A většina mě podtrhla tak, že od letoška jsem prostě sobec a velmi dobře si rozmyslím jak moc někomu pomůžu. Ani ne proto že bych dopředu očekávala revanš, ale odhaduji kolik jsem tomu ochotná obětovat sil, které by mi mohly chybět jinde.
Takže to s tím myslením na jiné moc nepřehánějte, buďte hodná hlavně na sebe. Já v tomto ohledu dost vyhořela a sbírám se z toho dost nelehce.
Uff máš to těžký. Já jsem jednu takovou zrůdičku v práci měla, kterou hrozně bavilo ze mě jakožto své asistentky dělat debila a ještě to rozešeptávat po práci. Fakt se nedalo nic dělat, ale byla to práce při studiu, pro praxi to teda bylo hodně dobrý, tak jsem se rozhodla to nějak vydržet, ale s tím, že je mi to jedno a že po škole jdu hned pryč. Nevim, co ti doporučit, ale myslim, že střídání prací není v životopisu zase takový handicap, teda pokud ti není 40 a máš co rok něco nového. Na pohovor tě pozvou a tam je to k vysvětlení - to je můj názor, já jsem teda životopis i dost upravovala z hlediska doby trvání té práce, jakože měsíc sem měsíc tam,hlavně aby to dobře vypadalo - některou jsem vynechala o to prodloužila jinou a problém jsem s tím nikde neměla.
Ach jo. To se dalo čekat. ![]()
Soucítim nezávidim..možná časem zabere totální ignorace s milým úsměvem na tváři? (Lehko se radí, hůř dělá já vím)
Jsem si na doporučení místní a na insta Leoše Mareše koupila Skyr, jeho omlouvá, že mu za to platí, vás nic! ![]()
Já říkala, že je to hnus.
A když už sem tady, právě sem si vyslechla 40 min monolog mýho kolegy na téma jak náš obor nic nedělá, je nás tu zbytečně moc a sme líný budižkničema..von to ví protože tu dělal, jedinej tu pracoval a teď pracuje jinde a samozřejmě zase nejvíc. Jo a myslej si to všichni. A nestežuju si na něj, protože to, že je arogantní sebestřed, vím, ale na sebe, protože mě to vzalo víc, než sem chtěla..
Jaký je váš pracovní vztah (co se zadávání týče)? Nešlo by ji trochu víc vytížit, ať má na takové kraviny méně času? Ideálně kdybys úkolovala někoho jiného, kdo zadává jí, aby to nemohla otočit proti tobě. Uff, tohle musí být fakt vyčerpávající. Co takhle si jít k řediteli pro manažerskou radu?
A ta kolegyně jde jen po tobě? Nějak ji ohrožuješ? Nebo něco osobního?
Chápu, taky bych vracela. Pracovat s takovým otravou je na hlavu..
No nějak tak to vpodstatě proběhlo, no, ale musela sem to jít chvíli rozdejchat na chodbu a ještě tady s tím plevelím..děs
No, nic není ideální. To jest, je záhodno si porovnat klady a zápory. Dobrá práce. Dobrej plat. Naproti tomu jeden vysírač... ![]()
Jo, vlastně je to jak píše barbucha . Klady a zápory. Já bych se ještě snažila ty její vysíračky se snažit nějak zaznamenat nebo písemně podložit, což asi uplně nejde.. Ale bylo by dobrý mít něco v ruce, kdyby došlo zase na nějaký lámání chleba. Plus ona asi bude dosti drbat po firmě, takže buď na všechny přirozená a fajn, ať pak každý ví, jak se věci mají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.