Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. července 2017 19:39

A pak mate takovy extremy, jako k pohovoru (nize nez kolokvium, jen jsem pres to mela projit abych mohla delat zkousku ze sve "sekce" oboru - obor sestaval se ctyr ruznych sekci) 27 knih z toho 2 dila o predmetu. No a nic, neprosla jsem. Vysokou nemam a mit nebudu. Mozna si jednou udelam vyssi odbornou, kdyz budu mit pocit, ze mi to neco da. Ovsem v uplne jinem oboru, nez lingvistickem, ktery jsem studovala a ktery me velmi bavil, nebyt tohoto kantora, kteremu jsem se prakticky objevila mezi dverma a mohla jsem jit.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 11. července 2017 11:20

A to já furt přemýšlím, co bych ještě mohla jít studovat dál  

A má stížnost: sousedi mění dveře od bytu, ale podle zvuků to vypadá, že spíš stavějí bránu do pekel.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 11. července 2017 11:24
Reakce na dzizisketa:

Já taky, já jsem takovej studijní typ, kterej se něco učí a zapomíná pořád dokola. Studium a vzdělávání je můj koníček, bohužel teda musim mít nějakej cíl - jakože nějakou metu typu certifikát, zkouška, abych měla nějakej bič, kterým přemůžu mou přirozenou lenoru. No víceméně je mi to všechno k ničemu, ale baví mě to. Letos jsem podcenila přípravu podkladů pro jedno přijímací řízení, tak za rok no.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. července 2017 11:24

Sused začal svoju zbierku šrotu rozširovať z druhej strany. Raz  som to merala a na dlžku mal uskladnené všeličo od betonových platní (20 rokov) po kusy pletiva a vraky aut, cca 80m. Teraz sa presunul pred dom za cestu a tam začal ukladat akési velké betonové bloky a včera večer tam pribudla kopa čohosi ako kamene s hlinou a drevom. Ufff. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 11. července 2017 11:26
Reakce na Janulik03:

Váš soused je náš starosta? Nám jde starosta takto příkladem, má zastavěný bordelem už tri pozemky a nejraději pracuje v neděli kolem oběda, takže u nás by se nějaká vyhláška ohledně úpravy pozemků nebo klidu fakt nechytla.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 11. července 2017 11:32
Reakce na Janulik03:

Tvůj soused je můj tatínek.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 11. července 2017 11:38
Reakce na Janulik03:

On nemá manželku?

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 11. července 2017 11:42
Reakce na dzizisketa:

mna druhy tyzden prenasleduju kosacky. ten je zvuk je vsade, kam sa pohnem 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. července 2017 11:49
Reakce na dzizisketa:

Jedine že by si bola nemanželská dcera. 

Mne sa na tom páči, akomu pomedzi to rastie tráva a jeho 75 ročný otec to takmer denne kosí strunovkou, lebo iným by sa to nedalo. To si dávaš ráno kávu a vrrrrrm azačne. Končí k obedu a pokračuje s prestávkami do večera.

Ale tak, pokial to mal popri našom poli hore, tak sa to dalo, ale to pokračovanie poza cestu popred domy už je dosť viditeľné. Budem musieť zas trošku rozvíriť tichú hladinu poklidnej ulice. 

Ženu má, ale tá to dávno vzdala. O je ten typ , čo je doma pán. Kedysi, ked sa k nim vydala, tak stále sa snažila udržať predzáhradku peknú, aj sadila nejaké kvety a kríky (jeden tam teda zostal) a časom rezignovala. Doma to má ako v škatuľke, čisté, upratané, všade dečky,......

Teraz jediné pekné u nich je obrovská Kalina, ktorá ked kvitne, tak čistá krása. A minulý rok mi oznámil, nech si naposledy utrhnem do vázy, že ju vyrežie. A mne ušli nervy, a povedala som mu, že chce zničit jedinú peknú vec čo majú. Och, aj ma to mrzelo. Ale kalina stojí a akurát ma teda vypočúval, či som si aj tento rok dala do vázy, ked ju kvôli MNE nechal. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. července 2017 11:53
Reakce na Karja:

Já taky, já jsem takovej studijní typ, kterej se něco učí a zapomíná pořád dokola. Studium a vzdělávání je můj koníček, bohužel teda musim mít nějakej cíl - jakože nějakou metu typu certifikát, zkouška, abych měla nějakej bič, kterým přemůžu mou přirozenou lenoru. No víceméně je mi to všechno k ničemu, ale baví mě to. Letos jsem podcenila přípravu podkladů pro jedno přijímací řízení, tak za rok no.

To mám taky, v podstatě chodím do školy přes 30 let nepřetržitě, baví mě to. Hlavně musím ještě tak dalších 30 let tomu dát, třeba mi některý holky přestanou psát, že mám strašně omezenej rozhled proti nim - konec ublížené stížnosti

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 11. července 2017 12:00
Reakce na Mutziputzi:

Jj, hlavně já když si spočítám třeba jak dlouho jsem se učila jazyky včetně nějakého intenzivnějšího kurzu a přípravy, pak srovnám ty výsledky, tak se mi chce fakt smát:-D. Nebo jsem na střední měla uplně bezvadnej písemnej projev, učitelé ze mě byli hotoví a kde to jako sakra je??? Teď neumim promluvit ani smysluplnou větou, natož něco pěkného napsat. Taky mě čeká ještě 30let, abych se udržela alespoň na lidské hranici inteligence, když vidím ten sešup:-D

20970 příspěvků moje polička 11. července 2017 12:08
Reakce na Karja:

A člověk i může z vlastní zkušenosti potvrdit, že schopnost učení se s rostoucím věkem sakra klesá, někdy mám pocit, že mě to úplně bolí..nebo takhle, věk nebo víno

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. července 2017 12:13

Víno bych do toho netahala 

Nebejt vína, tak jsem nikdy nedostudovala (a ani teď nedostuduju). Věčná to inspirace. 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 11. července 2017 12:14
Reakce na Mutziputzi:

super, ked to stale robi radost! u mna bolo vzdelavanie procesom, ktory ma vzdy neskutocne bavil: bola som studijny typ - premiant vzdy a vsade, taky ten otravny, co vsetko musel vediet a idealne na to prist sam... ale po 20 rokoch ma to dohnalo a vyhorela som. problem bol v tom, ze to bol moj jediny konicek, brala som to prilis vazne, opovrhovala som nizkou zabavou, lol, taky ten prototyp intelektualneho suchara. ale uz to dohanam!!! :-D

20970 příspěvků moje polička 11. července 2017 12:18
Reakce na Lama_z_Lana:

Faktem je, že s flaškou červenýho se píšou práce nejlíp, jako po másle, když dopiju, sebereflexe je na optimální úrovni, takže hned odesílám, ráno bych to už po sobě přečetla a crcala se s tim celý dopoledne a kupodivu to zatím vždy vyšlo

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. července 2017 13:01
Reakce na Karja:

Jj, hlavně já když si spočítám třeba jak dlouho jsem se učila jazyky včetně nějakého intenzivnějšího kurzu a přípravy, pak srovnám ty výsledky, tak se mi chce fakt smát:-D. Nebo jsem na střední měla uplně bezvadnej písemnej projev, učitelé ze mě byli hotoví a kde to jako sakra je??? Teď neumim promluvit ani smysluplnou větou, natož něco pěkného napsat. Taky mě čeká ještě 30let, abych se udržela alespoň na lidské hranici inteligence, když vidím ten sešup:-D

Já vám můžu akorát napsat, že u mě teda ne. Myslím, že jsem podobnej případ, nevím, kam to odešlo, co jsem dřív zvládala se švihem a elegancí, s tím se teď hrozně lopotím, jsme těžkopádná až běda. A ještě jsem teda nejistá, nemělo by to být naopak, že jeden té sebejistoty nabude?

Mutziputzi S pamětí to mám podobně, ale zase mi to trochu trochu vyvažuje ten zodpovědnější přístup a schponost si to nějak dopředu promyslet a naplánovat, toho jsem kolem dvaceti vůbec nebyla schopná. Na červený víno to svádět nemůžu, leda tak na rum, možná bych se k němu měla naopak vrátit, třeba té lehkosti pomáhal právě on :-].

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. července 2017 13:42
Reakce na palahniukowa:

Kosačky mi ani nespomínaj. Mám bláznivého suseda čo kosí 2x do týždňa. Samozrejme polieva pravidelne každý večer keď idem spať. Vlastne od Veľkej noci nič iné nerobí len polieva a kosí. Veď by ma šľak trafil robiť toto stále dookola. Začarovaný kruh. 

Jeho záhradu mám pod oknami. Takisto má starého psa, ktorý chudák stále plače pri zadnej bráne(ktorá je rovno pod oknom). Je mi ho ľúto a ešte k tomu aj Amy z toho šalela. Našťastie ju to už aj vďaka tvojej rade prešlo. 

No už nech som preč z toho bytu 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 11. července 2017 20:06
Reakce na Janulik03:

"Ale kalina stojí a akurát ma teda vypočúval, či som si aj tento rok dala do vázy, ked ju kvôli MNE nechal. "

Ale to je zlaté :-) !!!

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. července 2017 22:07
Reakce na slniecko:

Ale áno je to zlate, ja som mu totiž okrem iného pripomenula, že som mu menila plienky . 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 11. července 2017 22:08
Reakce na Janulik03:

Ale áno je to zlate, ja som mu totiž okrem iného pripomenula, že som mu menila plienky .