nase jednou vykradli a vysekali trezor ze zdi.Takze jeste neskutecnej bordel![]()
Stěžovací vlákno
Kouli nemáme
.
Teď mě napadá, že mám telefon zálohovaný na Google Disku, tak by asi neměl být problém vše přenést do nového telefonu? Idiotský dotaz, jsem v tomto ohledu poněkud pozadu ...
.
Vysekali trezor? ![]()
Nezamčené auto? Tak hlavně, že tam zůstalo
. Každopádně, po včerejším zážitku budu zamykat absolutně vše, včetně kůlny na dříví
.
Přesně, ten pocit je hnusný. Teď budu nějaký čas stále ve střehu a poněkud nervozní.
Příšerné. Myslím, že něco podobného tady někdo popisoval. Leze mi z toho mráz po zádech, když si představím, co se jim mohlo stát, kdyby vetřelce vyrušili.
no.:-/to bylo vytipovany,ja tam vetsinou byla a ten den jsem odjela do Nemecka a hned je vykradli kdyz byli v praci.![]()
Rozumím Vám. A napadlo mě totéž, už žádná otevřená okna na noc :-(.
Hnus.
No to je príšerné.
Ja som paranoidná, ja zamykám aj keď som doma. Ak som doma sama a idem do sprchy zatváram aj okná a balkón. ![]()
Teda baby, dnes normálne pohladám klúč od domu.
Mám lepší nápad, nastražím nové šaty na ramienku pred dvere. ![]()
Teda baby, dnes normálne pohladám klúč od domu.
Mám lepší nápad, nastražím nové šaty na ramienku pred dvere. ![]()
![]()
Jak píšete o tom psovi, tak kdysi jsem četla výsledky nějaké ankety, co se dělala přímo s vykradači bytů, a opravdu z toho vyšlo, že pes (a nějaký alarm) jsou pořád takové nejúčinnější odrazovače. Pes i malý, protože může začít štěkat, což je nežádoucí.
Na druhou stranu proti takovémuhle rychlému sáhnutí do předsíně by nejspíš pes, který by nejspíš byl někde s vámi na zahradě/vzadu, nemusel pomoct; pokud byste tam neměla fakt nějakého baskervilla, nejspíš by to riskli tak jako tak :-/.
To je fakt, ale možná by na tu zahradu ani nevlezli. Nemyslím, že to byl někdo zcela neznalý místních poměrů, tedy kdyby tady byl pes, myslím, že by o něm věděl.
![]()
nasi v ty dobe mely dva psy!![]()
už jsem teda slyšela o boxerovi, který prý pomáhal zlodějům nadšeně vynosit starožitnej nábytek před dům, tak, že si soused myslel, že to jsou stěhováci, ale nevím, jestli si to dotyčná nevymyslela (měla těch zábavných různých historek skoro dost)
Myslím, že v niektorých prípadoch by možno vzali aj toho psa.
no dneska jo ![]()
To je strašný, fakt soucítím. Ten pocit, že se mi někdo prochází po domě a pak ještě hrabe ve zprávách a fotkách! Uff. Nejde ten telefon nějak vystopovat? (Moc tomu nerozumím, ale možná jsou nějaké aplikace zobrazující polohu)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí