Nauč, je univerzální a klasická. Mohla by patřit do knižněhádankového vlákna, ale bylo by to moc jednoduché.
Stěžovací vlákno
Stěžuju si, že si nejsem úplně jistá, jestli jsem ráno vypnula žehličku...teď sedím v práci, klepou se mi ruce a čekám, jestli někdo nebude volat že u nás hoří ![]()
Tak to bych nedala, valila bych domů.
Uvažuju nad tím... Ale ona je podle mě fakt vypnutá, jenže já se prostě dokážu tak dokonale vystresovat, že už nevěřím ani sama sobě ![]()
To znám a chápu. A nemůžeš aspoň zavolat nějakým sousedům? Aby třeba aspoň potvrdili, že nic nesmrdí :) Já jsem dala jedné sousedce dokonce klíče.
Je vypnutá. Určitě.
Bohužel číslo na nikoho nemám. Ale zajedu tam místo pauzy na oběd. Nemám to naštěstí tak daleko a za ten klid mi to stojí :)
Díky. Já si to taky myslím, ale ten červíček pořád hlodá :))
Chápu, tohle taky nesnášim.
Přesně, za ten klid to stojí
Tak ať je to dobrý, ale určitě bude ![]()
Hi, to se mi stalo taky a taky jsem šla z práce domů:-D. Byla vypnutá samozřejmě. Dneska mě po dlouhé době taky hlodá červíček, chtěla jsem zavolat partnerovi, ale zapomněla jsem:-/
Ale mě se to stávalo hrozně často ten pocit - jak se žehličkou na vlasy (ale ta by se snad měla vypnout nebo ne?), tak i na oblečení, někdy se vracim před zamčenýma dveřma, tak jsem se zařekla, že se už vracet nebudu a pro klid duše tu zástrčku po vytažení ze zásuvky vezmu a přetáhnu jí třeba metr od té zásuvky na nějaké viditelné místo - tenhle pohyb či obraz si můj mozek nějak víc zapamatuje a mám klid.
ja taky pretahuju snuru nebo celou zehlicku prenesu na jine misto.
Jo a myslíš, že se ta na vlasy vypíná? Mně to kdysi kdosi říkal, že ty nové by měly mít pojistku. Ale ono to máš jedno, protože třeba konvici i nabíječky nechávám v zásuvce a to je prý velmi častý zdroj....oooo mě uplně mrazí.
Mně se naštěstí po čase nečinnosti vypíná i ta normální žehlička. Ale přesně, abych si bya jistá, tak ji taky přenáším na jiný místo. A každý ráno si u dveří říkám polohlasem "zamykám", protože kvůli tomu jsem se vracela už milionkrát. Celkově to říkání nahlas mi nejvíc pomáhá.
ty novejsi by se vypinat mely, i zehlicky na pradlo, ja to jednou zkousela a nic.
Nabijecky vyndavam, ale dnes jsem ji nechala. Konev davam vedle, ale v zastrcce nechavam ten podstavec. Takze diky za dalsi nervy.
Ja slysela, ze dost pozaru je od NTB. I u nas na vesnici jeden byl. Nechali NTB na sedacce a vyhorel jim cely dum.
Tenhle týden jsem dvakrát zvracela po snědení ztracenýho vejce. Nic moc. Nevím, jestli je to nějaká alergie, nebo jsem unavená, nebo za to může léto... ale moc mě to nebaví, nesnáším zvracení a jak je po tom člověk vždycky několik hodin vyčerpanej :-(
Tak si stěžuju. Příští týden, a hlavně teď o víkendu, potřebuju být fit!
Nejhorší je, že já žehličku pokaždé přenáším na jiné místo a tentokrát si prostě vůbec nedokážu vybavit, jestli jsem jí přenesla :D
Já jsem vůbec magor, vypínám ze zásuvky i televizi, konvici...kdyby to šlo, vypla bych i ledničku
Kamarádka takhle podpálila dům známým, u kterých byla v podnájmu. Nechala v zásuvce notebook a jenom si odskočila na nákup...
Aaaaa, to je masakr ten notebook. Jdu přehodnotit svoje chování, já všechno nechávám, teda, když je to vypnuté. A co třeba prázdnej prodlužovák, to je OK?
Zamykání mi neva, naštěstí máme u bytu kouli, ale u rodičů jsem párkrát za nezamkla a jednou za zamčení a nechání klíčů zvenku jsem teda měla zákaz půjčení auta na hodně hodně dlouho.
Prosím už dost! Potřebuju odejít. (PS: Známí taky vyhořeli od ntb - odešlo mu chlazení, to je hned)
Aaaaa, dobře jsme se tu vypsychovaly navzájem. Ale co je mi po tom, stejně sdílím byt a život s tím škodičem, co má všechno na háku, okna na víkend se naučil zavírat asi až po třech letech, takže nějaké vypínání ze zásuvek by mi k prdu bylo:-D :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí