Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. července 2017 23:13
Reakce na Allania:

Příležitost dělá zloděje a člověka najednou překvapí, co je jeho soused zač. Hodně smutné. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. července 2017 23:19
Reakce na palahniukowa:

Vidím, že ti Vaši miláčci nejsou jen pro radost, ale dokonce je to taková pojistka, jak odradit nežádoucí osoby. Myslím, že rozhodnutí koupit psa se touto poslední událostí jen urychlí (což je pozitivní ). A také jsem poučena a budu zálohovat jako vzteklá. Své poslední zálohy na Google Disk jsem asi nějak odbyla , protože se mi do nového telefonu stáhlo jen pár kontaktů a dochovalo se mi i pár fotek, ale jen zásluhou WhatsApp.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 13. července 2017 00:30
Reakce na barbucha:

Jasně, na tuhle strašidelnou historku si vzpomínám .  Váš přístup a soucit vůči kamarádce byl obdivuhodný, já bych dostala takový vztek, že netuším, zda-li bych dokázala být stejně loajální. Máte můj obdiv. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 13. července 2017 00:32
Reakce na coralline:

Vidíte, to je dobrý nápad, jen nám bylo řečeno, že uloupené úlovky většinou putují směr Plzeň. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 13. července 2017 00:34
Reakce na Brioso:

Hrůza, fakt děs, ta představa, že Vám mohl ublížit ... Takový dojem z dovolené určitě zamrzí. Ať už Vás nic takového nikdy nepotká. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 13. července 2017 00:37
Reakce na crazydaisy:

Věřím, že opravdu malé vesnice jsou snad pořád ještě bezpečné, protože tam určitá individua prostě nezabloudí. Snad se nemýlím. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 13. července 2017 00:42

Všem moc děkuji za podporu i za další úděsné příběhy. Je vidět, že bezpečno už není skoro nikde a nepomůže ani byt v objektu s ochrankou a někdy ani ten "trhač". 

Všem přeju bezpečnou noc a i ty příští. Duha je znak naděje a tohle je první fotka z vynuceně zakoupeného mobilu.

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 13. července 2017 08:57
Reakce na Potrefenáhusa:

To můžu potvrdit, naše Lussy začne řvát tak, že byť by ji člověk zašlápnul jak je malá, tak měl strach k nám vejít i odpočtář vody, kterému jsem řekla, že může dál 

whiskas zážitek velmi nepříjemný 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. července 2017 10:01
Reakce na Kokoska:

Když brali otisky z nábytku a dveří, vyvstalo na vnější části vchodových dveří obtisknuté zlodějské ucho.

Zpívající syn mi připomněl, že jsem vlastně něco podobnýho zažila taky, ještě dřív než tu loupež oknem. V jiným bytě si takhle ležím ve vaně (za bílýho dne) a pozpěvuju... načež se mi jednu chvilku zazdálo, že slyším dost velkou ránu. Pak už nic... tak jsem tomu přestala věnovat pozornost, v klidu se dokoupala a šla si do předsíně zavolat (to ještě nebyly mobily). A koukám, že mám dveře dokořán a vylomenej zámek!

Kdybych bývala byla v tý vaně potichu, asi bych to hovado přistihla při práci!

Offline Stará existence
291 příspěvků moje polička 13. července 2017 11:29

S nenechavci mám bohužel i vlastní zkušenost. Poctili nás svou návštěvou během dne (zadní vchod RD, alarm jsme v té době ještě neměli). My v práci, dítě tenkrát na ZŠ, mohlo přijít ze školy a klidně se s nimi potkat - to byl "skvělý" pocit! Žádné extra cennosti jsme doma neměli, ale vzali mi pár kousků šperků, které mi zůstaly po mamince. Finanční hodnota minimální, pro mě ta citová nenahraditelná.

Příbuzné zase vykradli dva roky po sobě vždy mezi vánočními svátky. Jezdívali pravidelně v tu dobu na hory a někdo to asi moc dobře věděl. Asi se u nich cítili fakt komfortně, protože tam i v klidu pojedli vánoční cukroví.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 13. července 2017 11:45

Me pred par (vic) rokama okradli v metru, panc jsem se k ranu vracela z vydareneho vecirku a ehm vytuhla jsem. bylo to na ringbahnu, kruhove lince, kde neni nadeje, ze by vas na konci prisli aspon probudit a vyhodit. takze cca za hodinu jsem se probrala a zjistila, ze mi chybi nejen penezenka, ale zejmena zlaty pamatecni retizek s ceskymi granaty, ktery jsem mela na krku. to se mi hrube nelibilo, no ale je fakt, ze proste usnout o vikendu v noci v metru ... no comment.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 13. července 2017 17:13

Nám jednou soused říkal, že viděl někoho jak stojí večer u našeho okna ze zahrady a dívá se dovnitř. Bylo mi z toho dost dlouho nevolno. Teď jsem jeden den byla navečer na zahradě a nad ní letěl dron. Tak jsem si říkala, že to přece taky může být zneužitelné, lze tak nahlížet přes okno dovnitř, ne?

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 13. července 2017 17:58
Reakce na barbucha:

Holt ctíš husitské tradice.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. července 2017 18:50
Reakce na Sweet Potato:

No ovšem! Národ Husův!  

Doufám, že to ani v nejmenším nezavdává příčinu si myslet, že bych snad zahnala kriminálníka na útěk falešným zpěvem!  

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 13. července 2017 19:05
Reakce na barbucha:

Pomyšlení na něco takového ani nezačlo uvažovat o pouhé možnosti přijít mi na mysl

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 13. července 2017 19:22
Reakce na Ronna:

Jo, to máš naprostou pravdu, je to zneuzitelne. Když už ne ke kriminálním účelům, tak minimálně k porušení soukromi. Jako zákon to porusuje, ale nic moc se s tím nedá dělat, pokud neznáš toho, kdo to pilotuje.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 13. července 2017 19:58
Reakce na Ronna:

Drony, jsou v zastavěném území zakázané, ne? Ta technologie mě trochu děsí.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 13. července 2017 20:12
Reakce na žluťásek:

Jsou různé vzdálenosti od zastavěné zóny, které se musí dodržovat, záleží na typu ( hmotnostní kategorii) bezpilotního letounu. Ty nejmenší myslím do 0,9kg můžou i v zastavěné zone (bohužel). Ale vždycky by měly být na vizuální vzdálenost od pilota a pokud mají kameru, neměly by snímat místa, kam se běžně nedá dostat nebo obvykle není vidět. Nejsem velký fanda dronů a přiznám se, že bych uvítala přísnější regulaci.

Edit: tady je to docela přehledně

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. července 2017 20:28
Reakce na Sweet Potato:

Pomyšlení na něco takového ani nezačlo uvažovat o pouhé možnosti přijít mi na mysl

Krleš!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. července 2017 23:04
Reakce na Sweet Potato:

Tuhle větu bych se měla naučit nazpaměť