Teda, že ja som toto otvárala! Mám rychlovarku na podstavci, samozrejme v elektrike. NTB som tuším videla položený na drevenej podlahe, žehličku na vlasy nemám , Uff to mi odlahlo, fén leží na umyvadle, predpokladám, že tiež v elektrike, dvere na terasu odomknuté, ........
Stěžovací vlákno
Tak alespoň v tom strachu teď nejsem sama, můžeme se tady uklidňovat navzájem ![]()
jo, to jsme se teda hezky uklidnily!!!!!
No potěš koště. NTB nechávám zásadně v zásuvce (a kdyby jeden), kvůli žehličce/kulmě/sporáku jsem už taky párkrát přerušila pracovní proces nebo se odněkud vracela. Na druhou stranu jsem se uklidnila, že v tom nejsem sama. Jste bezvadná podpůrná skupina :-D
Teraz sa podporme v tom, že alkohol je zlo. posledný deň v práci, tak som priniesla proseco. Už je fuč. A kto bude teraz pracovať?????
Tak tady se nechytám, jsem holka ze Slovácka :-) Bečky na kvas se pomalu plní, v lednici víno ze sklepa od kamaráda, a pár desítek litrů slivovice jako pohotovostní zásoba v chladu pod schodama.
Slovácko, to už si pomaly naša. ![]()
Ale ale, my od Prahy hlásíme, že jsem jednou zalila vínem kytku. Já alkohol moc nezvládám a dostala jsem nalito na přivítanou v novém kolektivu a to hned dopoledne, asi dvakrát jsem srkla a začal se mi točit svět, co jsem asi tak měla dělat jinýho, shodit se hnedka od začátku?:-D
![]()
Gah!!! Mame tu na tyden kamarada (18) s tim, ze mi pomuze s rekonstrukci a my ho budem zivit (i jsem mu vyprala, napr.). Vcera mel za ukol pouze roztahnout kryci plachtu po zemi, prilepit ji paskou a maskovackou oblepit vrsek okna, kam ja nedosahnu. Tak roztahnul tu plachtu, zbytek jsem si dneska delala sama. A kdyz jsem mu to rekla, tak se nejdriv tvaril jako, ze nevi, zejsem to po nem vubec chtela a pak se slovy "sorry, I f*cked up" odkracel do pokoje. Nehlede na to, ze si to teda prihasil v jednu, jedsti uz teda konecne jdem malovat. To ja uz ctyri hodiny makala (nejdriv, pravda, na pracovnich zalezitostech) a pak uz jsem dve hodiny tahala veci do sklepa i z nej. Nejtezsi cca 15kg. A rachot to delalo poradnej. A mlady pan podle vseho kouka na youtube. No doprosovat se nebudu. Ted jsem dopenetrovala a jdu tahat do sklepa zbytek veci, abych mohla zacit uklizet tu komoru.
Ja jsem po vajickach zvracela, kdyz se zacinalo ozyvat slepe strevo. Nebolelo me nic, jednou za cas lehce pichlo, ale vajicka to nemelo rado. Za pul roku jsem sla na operaci.
Oznamila bych mlademu panovi, ze stravovani je ukonceno.
Ja jsem strasnej mekon :( uklidnuju se tu jerky :-D
Asi je pán zvyklý na přímé povely, takže rázně rozrazit dveře do pokoje se slovy Pojď mi pomoct do sklepa. Jídlo bych taky neodepřela, to jsem měkká.
Teraz sa podporme v tom, že alkohol je zlo. posledný deň v práci, tak som priniesla proseco. Už je fuč. A kto bude teraz pracovať?????
teraz bude pracovat to proseco ![]()
Už sa najedli. Ja končím a zvyšok to tu ešte doklepe. Len aby mna nekleplo, ked sa vrátim po dovolenke. ![]()
Ne, ne, teraz přijde šéf a dá jim všem dychnout
.
to by bylo velmi podlé ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí