Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 14. července 2017 14:43
Reakce na Solathis:

nebuď měkkoň, řekni mu to normálně a věcně, jsou to fakt telata. Já mám teď na starost zhruba stejně starýho brigádníka a taky mu všechno říkám polopatě, on na mě kouká jako že mu všechno říkám jak úplnýmu debilovi a pak nechá potřetí za sebou při odchodu otevřený okno. Oni za to nemůžou, se uklidňuju, nedělaj to schválně :-D

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 14. července 2017 14:50
Reakce na Potrefenáhusa:

Me teda to, ze to ten vul nedela schvalne, nijak neutesuje. Opakovane kolem dokola vysvetlovat a pokazde zase najit stejne chyby je na palici, nemit nizkej tlak, asi uz me Pepka drzi ve sparech. A to uz mu je dost pres 20. Ale prej dal vypoved, asi se pujdem s kolegyni opit z radosti. A nechci slyset, ze vzdycky muze byt hur, tady uz to fakt snad nejde.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. července 2017 15:27

NTB nechávám v zásuvce zcela pravidelně a rychlovarnou konvici rovněž ... . Jako by nestačilo, že jsem teď paranoidní a neustále kontroluju, jestli je všude zamčeno, aktuálně tedy ještě odpojování přístrojů? 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. července 2017 15:29
Reakce na Solathis:

Přitvrdila bych, nemáte ho tam na okrasu, ne? 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. července 2017 16:08
Reakce na Solathis:

Ze svých zkušeností ze spolubydlení s osobami mužského pohlaví všech věkových kategorií doporučuju postup "buch buch, buch, pojď mi pomoct". Na nějaký rány na schodech bych se neposlíhala, oni jsou schopný rezistnout, i když tam budete sama stěhovat piáno.  

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 14. července 2017 18:04
Reakce na whiskas:

Nevím teda, jestli tě to úplně uklidní, ale na to, aby notebook způsobil požár, v elektřině být nemusí.

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 14. července 2017 18:48
Reakce na Sweet Potato:

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. července 2017 19:42
Reakce na Sweet Potato:

Moc děkuju za uklidnění .

Kamarádka maminky právě díky noťasu zemřela. Šla domů a z okna baráku se kouřilo. Myslela že je doma syn (měl tam být), tak zavolala hasiče a běžela syna ještě s pomocí souseda hledat. Soused to přežil, ona ne. Syn byl u kamaráda. Od té doby doma důsledně pc a noťasy vypínáme a ty mi teď řekneš tohle 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 14. července 2017 20:26

Mam uplne trivialni stiznost pro ulevu duse. Jako sprave mestske naplavy se jezdime rekreovat k rodicum na venkov, jen ve zkratce k mamahotelu to ma hodne daleko. A fakt i za ty roky bez mensich nedorozumeni, stridame se ve vareni, pobydeme s deckama od sourozencu, potesime starou babicku, pohoda. Ale plati nepsane pravidlo nejezdi, kdyz je nektera ze stran nemocna. No a ted tata ma samozrejme chripku jako blazen nebo anginu s takovym tim fakt hnusnym kaslem, dobry, aspon mu pomuzeme, nemusi nic delat, chodit ven. Jenze ten chlap se vubec neumi chovat jako nemocnej, caj nechce uvarit, veceri si taky chce nachystat sam, takze tady porad neco skudla v.kuchyni, pobiha a pokaslava po celym baraku a ja jsem z nej na palici, kdyz mu reknu, at si alespon casteji myje ruce at neprenasi bacily a ze fakt mu vsechno jidlo nachystam, veci z prace vybalim, tak nic. Grrr, partnerovi to vubec nevadi, ale ja mam nejakou skrytou agresi. Jsem vzdycky myslela, ze se jako spravna rodina porafeme kvuli penezum nebo vycitkam, kdo co dela nebo nedela a ne kvuli tomu, ze nestona a nechce uvarit caj. Ach jo, snad mu bude brzo lip a snad se jeste jede ta tour de france a bude aspon zitra u toho par hodin lezet.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 14. července 2017 20:33
Reakce na Karja:

Tour de France právě před chvílí skončila 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. července 2017 20:37
Reakce na Sweet Potato:

Prima, hned jsem klidnější .

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 14. července 2017 20:37
Reakce na Dadoo:

Ale jede se ještě do 23.7.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 14. července 2017 20:58
Reakce na Kokoska:

Jooo?? Já myslela, že říkali, že dnes byla závěrečná etapa.. manžel na to koukal. Asi jsem blbě slyšela, jak mě to nezajímá 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 14. července 2017 21:01
Reakce na Dadoo:

Ne, jen si ve Francii libovali, že na den dobytí Bastily vyhrál etapu Francouz.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 14. července 2017 21:21
Reakce na SunEclipse:

Ten je jeden z mých nejoblíbenějších!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 14. července 2017 21:26
Reakce na Dadoo:

Jelikoz jsem ted uklizela ze zahrady kolo, tak tata jel dnes v tom stavu nejakou vlastni kratkou etapu tour de neschopenka. Snad bude zitra jeste k tem kolum i nejaky tenis.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. července 2017 21:49
Reakce na Karja:

Zítra se hraje o třetí místo a finále ženy (V. Williams x Muguruza).

Já si nejsem jistá, jestli to chápu dobře - přijeli jste k tátovi domu, i když je nemocný, ačkoliv máte to nepsané pravidlo a táta se teď chce pohybovat po vlastním baráku? Nebo jezdíte někam na společnou chalupu?

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 14. července 2017 22:12

K tem kradezim (docitam po par dnech).

Nam pred tremi lety uradli z domu, kde jsme spali, zavazadla s oblecenim, cestovnimi pasy a tabletem. Prijeli jsme autem s muzem a dvema kamarady k rodicum do domu v Praze. Nasi byli na chalupe, psa meli s sebou. Vecer muz spatne dovrel vchodove dvere a zamknul je otevrene. Protoze jsme prijeli uz docela pozde, nechali jsme cestovni tasky v prizemi, kamaradi nastesti spali v prizemi v obyvaku a svoje tasky si vzali tam, takze o ne neprisli. Rano jsem sla pro obleceni a ono tam jaksi nebylo. Jako fakt super, kdyz jste na dovoleny, bydlite asi 1200 km vzdusnou carou od mista pobytu a mate jedny kalhotky, podpsenku, tilko a kratasy, vse pouzite predchozi den. Nastesti jsem si vecer odnesla kabelku do patra a muz nosi penezenku v kapse, takze mu zustal aspon ridicak jako nejaky doklad totoznosi, o pasy jsme prisli. Pri ceste zpatky doklad chteli pri kupovani listku na trajekt ve Stockholmu.

Policajti potom rikali, ze nas budto vykradli az rano, kdy si mohl nekdo vsimnout, ze nejsou uplne dovrene dvere nebo to sli zkusit, protoze na zahrade najednou stalo jine, mnohem novejsi a drazsi auto se zahranicni SPZ. Ze prej tipovani podle auta je dost caste...

A mam pocit, podle domu viditelnych na fotce s duhou, ze nasi maji dum kousek od @whiskas, i kdyz se dost mozna mylim, z tech domu neni moc videt. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 14. července 2017 22:36
Reakce na Krehutka:

No nikdo nas neinformoval, ze je nemocny, bychom nejeli nebo se zeptali, co a jak. A on to ocividne prechazi, tak me to stve, zitra rano ho budu muset doslova predbehnout v navsteve babicky, kde uz stejne takhle nemocny asi byl.Ta neohleduplnost vuci ostatnim zdravym je vec druha. Tenis me tesi.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 14. července 2017 22:42

Můj šestnáctiletý syn si dnes málem nechal useknout prst. Sekerkou. Dělali kraviny. Má tři stehy. Jsem myslela, že už má rozum...