Babovku upecu behem hovoru, mame kuchyn spojenou s obyvakem, no a na parkety dlabu :D stejne nam pes coura cely den ze zahrady az do kuchyne, nejake pulirovani, tss:D
Stěžovací vlákno
Je pravda ze ona ho ma tak vycviceneho, ze by to s klidem mohlo nastat :D
Taky mi dneska volal manzel do prahy na zkousku, v kolik ze budu v ostrave, ze by bylo potreba doma pouklizet trochu, protoze prijde navsteva :D takze jsem s klidem prebukovala vlak o jeden pozdeji a ze je mi lito ale driv nez v 8 to nestiham :D a vlak bude mit asi trosicku zpozdeni...mozna...
![]()
Já to chci umět, tohle!!!
Poridte si domu meho muze a pujde vam to samo :D
tss, toto mi provedl manzel v patek. Pozval kamarada, doma bordel po x vikendech na cestach. Tak jsem mu oznamila, ze bohuzel v praci necekany prusvih, at to prosim trochu uklidi a neco nakoupi, ze se na taky moc tesim a dorazim hned, jak to pujde..... A objednala jsem se na manikuru ![]()
@Candance dámy, dobré plánovanie
Treba vedieť správne predelegovať delegované
Z vlastní zkusenosti radím, smířit se s tím, těš se na návštěvu a třeba to bude nakonec fajn... Já jsem takhle přišla o kamarádku a mrzí mě to...
![]()
Děkuju moc, já už jsem trochu vychladla (za to vděčím především vám všem, upustila jsem tady trochu páru) a naplánovala to celé od začátku :-) Jen mě to pořád trochu mrzí, kamarádce jsem to napsala, ale mile, už s nějakými návrhy co podnikneme. Myslím, že to bude v pohodě, teď už jen doufám, že je donutím na týden odjet mimo.
Taky jsem se sobecky těšila, že trochu vypadnu od dětí, až s ní pojedu na víkend, ale bohužel teda.
Udělej jim podrobný plán cesty jako dárek :-).
"Zítra má přijet, abych jí pomohla koupit letenky"
Cože?! Tak jestli není schopná ani koupit lístek, stopro počítá s tím, že jim budeš dělat servis i průvodce celou návštěvu...
To bych si teda vyjasnila předem... máš dobrou výmluvu na dítě/děti (?), takže bych návštěvu rovnou upozornila, že zadarmo přespat a poradit ano, ale výlety a doprovod už - ze zřejmých důvodů - ne. Třeba by to pak ještě přehodnotili ![]()
Za mnou taky, když jsem hlídala zřítelnici na Severu, už pár lidí přijelo - dostali ložní prádlo, kafe, svačinu, instrukce a mapu!
A cajk.
Haha taky dobre ![]()
hele, já zas bych se nedívila na všechny lidi jako na vyžírky, mě tohle přijde normální, že to kamarádi dělaj. Já třeba taky nemám moc zkušenosti s koupí letenek a kdybych věděla, že kamarádka lítá často a ví, co a jak, tak bych taky klidně dorazila, že to uděláme spolu.
Tak myslím, že ještě v životě neletěla, já jsem navíc v partě vyhlášený odborník na hledání levných letenek a jejich kombinací, to mi zrovna přijde fakt v pohodě.
Ono jde o to, že od začátku to bylo nastavené, že přijede za mnou, bude u mě bydlet a společně budeme cestovat, ať už teda s její dcerou (a mými dětmi) nebo potom bez. Už jsme spřádaly plány a máme vytipované kdy a kam....Kdyby hned na začátku řekla, že chtějí přijet oba, postavila bych se k tomu jinak. Teď se obávám, že prostě ve svých představách jen vyměnila dceru za manžela a pro mě se vlastně nic nemění, že.
999 To přesně mám v plánu a už jsem jí to i naznačila :-)
ano, uklidil, a docela dobre. Plus zabehnul do cukrarny, v pekarstvi nakoupil i nejake pomazanky a udelal i nejake jednohubky. Proste asi nechtel mit pred tim kamaradem ostudu.
Já ji nevidím jako vyžírku... ale přece jen, chystá se na druhej konec světa a neumí si tu letenku koupit... jak asi bude fungovat tam?
Jako jo, taky jsem radila s letenkou, jaká společnost, jaký stránky, kde je to výhodnější. A nakonec milá kamarádka vznesla požadavek, abych jí tu letenku rovnou koupila. A ještě s výčitkou: No víš, já jsem zvyklá, že mi tu cestu vždycky někdo zařídí! Tak to teda beze mě. Kapka samostatnosti neuškodí ![]()
ked som este zila v prahe tak za mnou prisla kamaratka na par dni. chcela vziat so sebou vtedy "cerstveho" priatela co som jej slusne zatrhla ze chcem travit cas s nou a jeho nepoznam. nakoniec som rada ze to vtedy zobrala v pohode pretoze po case sa ukazalo ze po zoznameni ho ani dnes fakt nechcem vidiet.
dalsi extrem bola kamaratka z detstva ktora u nas vlastne len prespavala a furt sa tahala s nejakymi svojimi kamosmi a posledny den aby sa nepovedalo tak vzala so sebou aj mna s priatelom. necitili sme sa tam vobec dobre. ocitli sme sa v hlupom slepicinci. nechali sme jej kluce ze nech nas nebudi ked sa vrati ku nam a my sme isli domov. predtym som jej totiz nechcela davat kluce a v noci/nad ranom mi volala aby som ju vpustila. nic som jej nevycitala ani nepovedala. proste som to nechala tak. asi to z tej atmosfery vycitila sama a uz sa viac neozvala. ani ja som nemala chut ju kontaktovat. najblizsie az pozvanka na svadbu pre nu s rodinou. neozvala sa a nikto z nich neprisiel aj ked sa to konalo v meste v ktorom zili. az po par rokoch sa stretli nase mamy nahodou a tam ona potvrdila ze pozvanku dostali.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí