Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 31. července 2017 19:16

zacala jsem sledovat Sedmilharky. Jako krasnou Celeste hraje Nicol Kidman? To ma byt jako kraska? Kvuli botoxu ani nepohne celem.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 31. července 2017 20:06
Reakce na Candance:

musim oponovat, Nicole je tady opravdu krasna a hlavne skvele hraje. Ctu sice knihu az "PO", ale prijde mi ze to neskutecne sedi...

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 31. července 2017 20:20
Reakce na slniecko:

No taky dobrý . To bude palmáre...

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 31. července 2017 20:20

Tak s dedením sme mali pár rokov dozadu "veselo".Priateľova nevlastná sestra začala navštevovať otca hneď,ako zistila,že vlastní dom a deti z druhého manželstva sú v zahraničí.Ešte viac sme o nej vedeli,keď otcovi diagnostikovali rakovinu.(Jasné,bol to jej otec,ale všetci sme vedeli,v akých situáciách si na neho dovtedy spomenula.)Podľa zákona mala nárok na rovnaký podiel na dedičstve ako ostatní dediči.Ale že si začne klásť nejaké podmienky a ako vyše 45-ročná žena bude priateľovi vyčítať,že on mal otca a ona nie,tak teraz za to zaplatí, bolo trápne.O tom,ako sa celé konanie naťahovalo a prebiehalo,by sa dalo popísať celé strany.A pritom stačilo napísať závet a doň rozdelenie nehnuteľností,o ktorom ich otec hovoril,keď ešte ani nebol chorý.

Ja mám pocit,že mnohí ľudia počas života takéto veci neriešia,lebo veď "ešte nejden umrieť".Ale čo všetko sa po ich smrti môže diať,ak sú niektorí dediči posadnutý peniazmi a majetkom,by sa im ani nesnívalo.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 31. července 2017 20:21
Reakce na Jiná Realita:

To znamená,že starnem? 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 31. července 2017 22:54
Reakce na Mutziputzi:

Máma nás celý dětsví mazala olivovym olejem a já v tom pokračuju i přes veškerou osvětu a kosmetickou a farma lobby, asi už u toho zůstanu

No vidiš! Zrovna jsem si dneska koupila flašku místního domácího

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 31. července 2017 23:22
Reakce na slniecko:

Dík za tip - tady teď takový tričko neseženu, ale pro příště... teď holt používáme obyčejný.

Offline alese
104 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 07:26
Reakce na barbucha:

Příšerný, příšerný vedro!

A milej zeť mi odevzdal zřítelnici s totálně spálenejma zádíčkama (po týdnu raftingu a surfování) a už vím proč - z kufru vytáhla vlastní krém na opalování - patnáctku! Takže moje padesátka už je prd platná a na pláž pomaže v tričku, chuděra. Až toho mizeru za tejden dostanu do ruky, tak ho rovnou zabiju

A příští dovolená bude na Islandu.

Island můžu doporučit. Po týdnu jsem zjistila, že jsem cela nepromokavá, a když je 16 stupňů, je čas jít na koupaliště 

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 08:15
Reakce na Candance:

zacala jsem sledovat Sedmilharky. Jako krasnou Celeste hraje Nicol Kidman? To ma byt jako kraska? Kvuli botoxu ani nepohne celem.

Tedy já se musím připojit k 71... a také nesouhlasit. Já jsem byla vzhledem Kidman, plastiky a botoxy, v posledních letech znechucená a při sledování toho seriálu jsem zůstala úplně paf, jak se mi tam líbila a nechápu jak je to možné - ta proměna vzhledu. Přišla mi tam hodně šik, moc se mi líbila, a ta role jí sedla dokonale.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 10:15
Reakce na pecka:

U nás to bylo podobně, akorát, že to bylo vylepšený tím, že dotyčná dorazila až na pohřeb, kde jsme ji se setrou viděly poprvé. A ptala se po bytu, ve kterém naši kdysi bydleli.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 10:25
Reakce na Zina:

Zni to blbe, ale pravo na to ma, dite si obvykle rodinne usporadani nevybira, ten argument, ze deti z novejsiho vztahu mely oba rodice mi uplne iracionalni nepripada.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 10:27
Reakce na :

turistický ruch je přece nutno podporovat 

na samotě by vám to asi moc nepomohlo, ten ruch se totiž bohužel podporuje všude, a i u nás na konce světa teď proudí v podstatě davy. známý má chatičku opravdu na samotě, nejbližší sousedi asi kilometr daleko a zase jen jedna chata...a hned za barákem mu vybudovali turistickou stezku...takže mu kolem proudí procesí, štěkají psi, lidi odhazují odpad.

a míní to dále rozvíjet a propagovat. takže pokud chcete klid, zbývá vám asi tak prostředek sahary nebo jižní pól.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 10:30
Reakce na Jiná Realita:

Chaty na samotě ještě existují (tedy téměře na samotě) . Tak pominu občasné vodáky, ale jinak paráda. Snad to tak i zůstane. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 10:49
Reakce na :

Udelat to na pohrbu je samozrejme kach, ale dedictvi nema s hrdosti co delat, dite si zivot bez druheho rodice nevybira, tam je bito poprve, proc by jeste podruhe melo byt? 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 10:49
Reakce na :

Mně se ta představa chalupy na samotě líbí, ale jenom na pár dní v roce. Zaprvé jsem fakt asi městský člověk, zadruhé bych se tam asi (určitě) bála. K úniku od lidí mi stačí většinou byt.