Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 09:55
Reakce na rasaNori:

Tak já v Itálii právě jsem a jsem... v posteli s čajem a paralenem. Včera i předvčera byla naprosto příšerná zima, lilo jak z konve, fučel vítr.

Dnes má už být líp a má se to i dál zlepšovat. 

Tak snad se z toho vyhrabu a počasí se zase vrátí do normálních teplot.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 10:23
Reakce na Aranel:

Tak leda babisovo :D jako jo, uz jsem si zvykla, ale ten prvotni sok byl vyzivny :)

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 10:26
Reakce na Dadoo:

Meli jsme jet ke garde, po zkouknuti predpovedi jsme nakonec odjeli az za janov smerem na francii. Takze verim ze ne vsude je krasne a preju rychle uzdraveni :) 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 11:41
Reakce na :

To ti ani nenabídl peníze? S tím operuji já:-D. Mnohem rychlejší a efektivnější.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 12:48

Stěžuju si na sebe a na svou blbou náladu. Nic mě nebaví, na nic a z ničeho se netěším, do ničeho se mi nechce. Dělá mi problém i vyměnit ručníky v koupelně, ještě jsem ani neroztřídila a neuklidila věci po dovolené. Špinavé prádlo teda je v koši, ale kosmetika, nabíječky a ostatní "technická vrstva" se mi tu válí na jedné hromadě. A to prádlo bude muset někdo nastrkat do pračky a pověsit... a vyžehlit... A nechce se mi ani zařizovat věci jako vyzvednout lístky do divadla, dát zkontrolovat auto a další prkotiny. Co já budu dělat? 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 14:24
Reakce na :

No jasně!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 14:28
Reakce na Kokoska:

Tak v těhle stavech se mi osvědčilo se na to prostě vykašlat. Fakt, já teď doma nic nedělám když se mi nechce, nebo když je mi blbě. Ono totiž když se chce a je nálada, tak je to třikrát rychlejší a s lepším výsledkem. Je fakt, že to můžou dělat jen lidi s odrostlýma dětma nebo bez nich.:-D. Normálně ten bordel ještě den překračuj a zítra to vezmeš a za 20 minut hotovo.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 14:50
Reakce na Kokoska:

To bude asi niečo vo vzduchu, ja som na tom presne tak isto. V sobotu som namiesto plánovaného upratovania sedela dve hodiny na posteli a striedavo pozerala do okna, na stenu a do mobilu. Nič sa mi nechce a každé ráno sa musím takmer nahlas prehovárať, aby som vstala a šla do práce. Usušené prádlo na vešiaku mi visí od piatku...

Asi potrebujem dovolenku. A ty tiež

Offline amarelica
54 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 15:33

Chcela by som sa posťažovať, aj keď presne neviem, či sama na seba, na kolegov, či na nadriadeného... lebo je to také zapeklité... 

V účtovníctve som natrafila na niečo, čo sa mi nepozdávalo. Snažila som sa získať informácie, ale nikto mi nevedel nič povedať. Tak som napísala mail nadriadenému a ten ho preposlal "zodpovenej osobe". No, čo vám budem písať - spustilo sa zemetrasenie. Prišiel mi dosť útočný mail, ktorý časť nezrovnalosti vysvetlil a zároveň ma obvinil, že som sa zámerne snažila očierniť riaditeľa druhej pobočky. Pokúšala som sa vysvetliť, že je mojou úlohou kontrolovať účtovanie a naozaj tam niektoré veci nesedia. Vraj sú to len keci!

Hnevám sa na nadriadeného, že namiesto konzultácie, úplne natvrdo preposlal môj mail a že nemal odvahu sa ma zastať. Hnevám sa na seba, že keď som zistila, kto je za tým, tak som nedržala ústa. Hnevám sa na kolegov, že ma podporili, aby som sa do toho pustila. A bojím sa, že sa to obráti proti mne. 

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 15:54
Reakce na amarelica:

jednoznacne na nadrizeneho

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 16:22
Reakce na amarelica:

Hele, neboj. A jak píší kolegyně přede mnou, pokud by ses neozvala, a přišel by na to někdo jiný, ještě by se to svezlo na tebe. Jo, můžou být nepříjemnosti, ale přinejhorším bys musela odejít z práce, a upřímně, zvlášť v našem oboru, když někdo dělá ve financích levárny a šéf se Tě nezastane, je lépe odejít dřív než později. Taky jsem takhle zdrhla, a nelituju. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 16:29
Reakce na Kokoska:

To je u mě setrvalý stav. Já toho vlastně doma fyzicky moc dělat nemusím, ale děsně mě unavuje, na co všechno musím pořád myslet. Támhle zavolat, tohle zařídit, něco vyzvednout, nezapomenout nakoupit, vzít dítě k doktorovi a na kroužek. Ten chod rodiny je fakt náročnej, přijde mi, že by to vydalo na full time džob nějaké asistentky. Navíc já nejsem sekretářkovitej typ a zařizování mě vůbec nebaví, naopak, dost mě to vyšťavuje. Ale manžel to nedává už vůbec. Jo, to byly časy za svobodna. Týden prázdná lednička a nikomu to nevadilo.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 16:49
Reakce na Kokoska:

Zvolníš tempo? Vyspíš se? Dotazy, kdy bude něco hotové, budeš pokládat za pouhé nezávazné návrhy?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 17:58
Reakce na amarelica:

To nemohlo dopadnúť dobre za žiadnych okolností, to že si na to upozornila bud síce nepríjmné, ale aspoň to nikto nemôže zvaliť na Teba. A Tvoj nadriadený je slaboch.