Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:31
Reakce na Hoolinkah:

Zastydlá puberta? Ta by se mohla projevovat i hůř

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:33
Reakce na Sweet Potato:

Není zastydlá. Nikdy neskončila. Ale alespoň u toho dobře vypadal.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:35
Reakce na Hoolinkah:

vousy rostou rychle.rychleji nez vlasy.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:54
Reakce na Zarinya:

Jo, to je jediný štěstí.

Nicméně, vyvolalo to ve mně nutkavou potřebu si něco koupit. Zároveň to tím ospravedlním a nemůže říct jediný slovo!

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:12
Reakce na Hoolinkah:

něco se srstí, třeba kabelku?;-)

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:28
Reakce na Hoolinkah:

Nojo. V devatenácti se to dá chápat, ale mýmu muži je 30, nosí košile s manžetovými knoflíčky, dbá o svůj sestřih a voní. Vývojový stadium už má za sebou. Tak proč mu tak hráblo (vždyť věděl, jak to dopadne; zrovna nedávno jsme prohlíželi starý fotky)? 

Teď mi píše přes messenger, že se mu v práci všichni smějou, že ho bolej tváře a že se těší, až mu to zase naroste. Patří mu to!

Uložit

Môj otec má cez 60, bradu nosí od mladosti a minule sa mi priznal, že by sa rád raz skúsil oholiť, lebo že vlastne ani sám nevie, ako v skutočnosti bez nej vyzerá....ovšem zas bojí sa to spraviť, lebo by ho nikto nespoznal...

Online rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 16:14

Dojeli jsme na dovolenou, plán byl, že si manžel a kamarád s přítelkyní berou kola a já se vyplácnu u bazénu nebo moře nebo budu courat po památkách. Včera v den příjezdu ty kola vytáhli, výsledek je jedno odražené koleno (kamarád), naražené rameno s velmi bolestivými projevy (jeho přítelkyně - otázka je na kolik to hraje a na kolik je to realita) a jedna rozřízlá packa u psa. Manžel je v pořádku, a můj program tudíž silně redukován, protože mám na krku kulhajícího psa a brblající kamarády a chlapa. A kvůli toho jsme ujeli 1400 km :D

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 16:22
Reakce na rasaNori:

Tak to chce vážně potlapkat... Ale jinak ten popis zní až vtipně..

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 16:42
Reakce na rasaNori:

Tak to je teda pech :-) Brblající nemohoucí cyklisti... tak snad budou zítra nebo pozítří v pořádku a zase vyrazí. Pošli je do baru i se psem a dál pokračuj ve svém programu :-) protože je to na dlouhou dobu poslední možnost si užít v klidu povalování u bazénu nebo nerušenou prohlídku památek.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 18:15
Reakce na Kokoska:

Však já chodím hezky oblečená, ale včera jsem toužila mít na sobě ty nejobyčejnější hadry, co mám. 

Add převlékání. Jako že ráno sednu do auta nádherná, popojedu ke škole, vystoupím, pozdravím kolegy, před první hodinou se převlíknu do těch obyč. věcí - ono se furt někde lepí něco, leze na nástěnky, sedí na koberci, různě hejbe prostě, né vždycky jsou to čistý činnosti - a pak se zase převlíknu, sednu do auta a pojedu domů?  Postrádám smysl 1. a 3. fáze... 
Jak píšu, já mám ráda, když vypadám dobře, ale chápu kantorky, co trochu rezignovaly, když vyhodily 5. krásnou halenku zlitou tuží. Já ty džíny měla fakt ráda. 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 18:44
Reakce na Gellnerova:

To je náhodou vtipná představa, jak před školou rodiče ohromuje tým elegánů a po zazvonění napochoduje před ratolesti banda hadrářů ideálně v takových těch sepraných modrých pláštích

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 18:54
Reakce na Sweet Potato:

No ten by byl ideální. Hned jsem si vzpomněla na scénu "je zde cizí žák" 

Dneska jsem chtěla být tak moc nádherná, až jsem si ráno protrhla poslední punčochy. Tak jsem byla míň nádherná. Zejména proto, že ta přenádherná fialová na hlavě dost pustila, vlasy mám všelijaký a nezachrání to ani superoutfity (co a to říkali rodiče na schůzkách radši nechci vědět).
Stěžuju si teda taky na můj účes. A příště budu zase normální, k tý barevný hlavě nemám skoro žádný oblečení. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 21:04
Reakce na Hoolinkah:

Hele neskuhrej. Vem to tak, že ti kolemjdoucí tetiny budou závidět: jakýho to utrhla fešnýho mladíka, baba! 

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 21:34
Reakce na barbucha:

To zní skoro jako kdybych JÁ byla nějaká stará mréca.    (Ačkoliv mi ten prevít - jelikož je o celý tři měsíce mladší - říká laškovně "ty moje MILFko").

Skuhrám oprávněně. Zrovna vyprávěl, jak ho přijali v práci. Hlavní kolega mu jen suše oznámil, že je blbec, šéf si ho lítostivě prohlížel z očí do očí se slovy "neeee.....proooooč...?" a jedna holka ze skladu před ním prý doslova vyděšeně utekla.

Uložit

Uložit

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 21:37

Tak kabelky naopak preferuji hladké.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 21:45
Reakce na dzizisketa:

Nevím, kam to jinam dát, nebo je tu vlákno "tomu byste nevěřili?"

Včera jsme byli v IKEA a tam normálně někdo ukradl kolo z toho nosiče vzadu na kufru. Fakt, na tom krytém parkovišti! To si jako někdo jde z nákupu, říká si "utěrky mám, skřín mám, nový zrcadlo taky, co jsem ještě... ajo hele, kolo by se šiklo!"

Ale jo, po tom, co mojí sousedce ukradli z takové té tašky na kolečkách balení dvoukilových brambor v jednom supermarketu, které chvilku před tím koupila v protějším supermarketu a tudíž ji musela vevnitř povinně odstavit u těch uzamykatelných skříněk (tam se rozměrově nevešla), tak věřila.

Tašku měla zavřenou. Zajímavý je, že uvnitř měla ještě i ovoce a pečivo. To tam zůstalo.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 21:55
Reakce na Hoolinkah:

No já nevím, ale někdo tady onehdá skuhral, že na něj tetiny laškovně pomrkávaj a to i, když se s ním vedeš za ruku. Tak podle toho jak popisuješ, že ho přijali v práci, máš prozatím po problému, ne?

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 22:00
Reakce na wendulka:

Ať promězamě pomrkávaj, já chci svýho Deppa zpátky! Teď je z něj Robbie Williams z dob Take That.

Uložit

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 22:05
Reakce na Hoolinkah:

"Teď je z něj Robbie Williams z dob Take That. "

Au! Až tak?