Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 18:22
Reakce na carries:

Já jsem se právě z jedné dovolené vrátila a ten rozjezd do všedního dne je tentokrát nějaký těžší než obvykle.

Dík všem za ohlasy, jak vidím, nejsem v tom sama, a to mě dost povzbudilo. Taky mi asi pomohlo, že jsem se dokopala zajet do centra a vyzvednout ty lístky, aspoň jedno zařizování je z krku. Jdu si udělat kafe a možná, když se mi pak bude chtít a budu mít náladu, vyndám prádlo z pračky a možná ho i pověsím 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 20:48
Reakce na Kokoska:

Tak tieto podovolenkové stavy dôverne poznám... to sa poddá, myslím, že už je to na dobrej ceste 

Ja sa momentálne tiež nachádzam v nejakom podobnom stave, mám za sebou dosť vyčerpávajúcich pár dní s návštevou, ktorá bola trochu početnejšia, hlučnejšia a rozjarenejšia než by som si predstavovala. No, asi sa budem musieť naučiť hovoriť nie aj za cenu toho, že trochu ochladnú vzťahy. Za takéto nervy mi to fakt nestojí 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 11:12
Reakce na rasaNori:

Meli jsme jet ke garde, po zkouknuti predpovedi jsme nakonec odjeli az za janov smerem na francii. Takze verim ze ne vsude je krasne a preju rychle uzdraveni :) 

Finale nebo Oltrefinale?

Stěžuju si na sebe, že mě příšerně irituje manžel, který doma nedělá nic, fakt nic a mě to šíleně vadí, a vtip je v tom, že mi to tak moc vadí i přesto, že zcela objektivě s tím vykloubeným ramenem nic dělat nemůže. Vím, že to neudělal schválně a že dost trpí, ale když přijde(me) domů a já jedu dítě jídlo - kočky jídlo - vybalit - domácnost - dítě fňuká - uspat - rychle trochu popracovat, tak se z gauče, kde se do této chvíle mlčky brouzdalo po internetu, ozve: "A kdy mi konečně namažeš tu housku??" A mě se chce vraždit, uff muselo to ven :-)

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 11:14
Reakce na Mohučanka:

no.. tak třeba uspat dítě by určitě zvládl, nebo to zahrnuje i nějaké fyzické výkony? a zkoušela sis s ním o tom promluvit?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 11:31

No on nemůže mimino pochovat, má hrudník omotaný ortézou s pravou rukou napevnou připoutanou. Vlastně ani dítě neotočí z bříška na záda nebo naopak. Mohl by leda stát u postýlky a dělat pššš pššš, ale to bohužel naše dítě nepovažuje za uspávání

On ví, že toho mám moc, a snaží se zvládat co možná nejvíc věcí, to mu zas nemůžu křivdit. Akorát že jich moc není a prostě to na mě někdy večer padne...Ale už jsme za půlkou ortézového období

49375 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 11:40
Reakce na Mohučanka:

já se omlouvám že to zlehčuju, ale skoro to vypadá že máš extrémně nešikovnýho chlapa

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 12:13

Já tedy když si představím, že bych měla fungovat pouze s levou rukou, asi bych neotevřela ani tu konzervu kočkám. Housku leda suchou.

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 12:15
Reakce na Mohučanka:

"A kdy mi konečně namažeš tu housku??"

Tak jako sorry, ale namazet si housku jednou rukou fakt není nic těžkýho. To by mě vytočilo taky. I když chápu, že zraněnej chlap je naprosto nemohoucí tvor, neměl by se dopouštět takto blbých poznámek.
Ale zrovna já se asi nemůžu moc divit... takovýhle perly umí ex a to v naprosto nezraněném stavu.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 12:38
Reakce na Mohučanka:

To ja sa ho zase musím zastať, ja mám "len" čiastočne znehybnené 3 prsty na ľavej ruke (som praváčka) a sama zírám, koľko vecí zrazu nedokážem urobiť a musím vymýšľať rôzne "zlepšováky", alebo dokonca žiadať o pomoc deti (teda keď je manžel v práci...).

Apropó, namazať hosku (žemľa, že?)....to znamená buď ju chcieť aj prekrojiť a áno, treba to proste jednou rukou pridržať, inak s ňou môžete tak maximálne hrať hokej s nožom po kuchynskej doske, alebo sa na to vykašľať a namazať si ju nerozkrojenú, pričom ju ale aj tak musíte pridržať na tej doske, buď ak sa dá, tak tou nemohúcou rukou, alebo nejakým iným spôsobom.

Čo je jednoduchšie - dávam ako tip - namáčať si rožok do oleja.

49375 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 12:51
Reakce na slniecko:

já teda namazaný cokoliv moc nejím, ale vzít si rohlík a něco k němu bych zvládla rozhodně i jednou rukou a to i levou. my tohle posluhování doma nepěstujeme, takže si to dost dobře ani neumím představit...

je fakt, že teda večeříme společně, pokud ten zraněný chudáček neobdržel vůbec nic k jídlu a pak se domáhal aspoň rohlíku tak to chápu:-) i když se teda naskýtá otázka, co jí celý den a kdo ho obsluhuje, když tam nemá ženu...

(a než rožok do oleja to teda radši suchej:P

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 13:14
Reakce na Mohučanka:

Nic si z toho nedělej, mě se tohle stát, tak mě musí přítel ráno pomalu i namalovat:-). Prostě je navíc třeba i protivný a už spíš otrávený, že nic nemůže, jak si představuje. Z otrávenosti do lenosti se hrozně snadno sklouzne. Takže přežij!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 13:16

Cože, vy si neposluhujete v nemoci? My jo, i při rýmě:-D. Já mám někdy pocit, že mě víc uzdraví to, že mi někdo den dva slouží než ten samotnej odpočinek:-D.

49375 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 13:29
Reakce na Karja:

jojo, ale dobrovolne:-) neznam vubec takovy to zajdi dones udelej mi.. samozrejme, caje navarim k posteli prinesu polstarek natrepu... ale kdyby po mne nekdo pokrikoval at to jdu udelat se zlou by se potazal;-)

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 13:39

jo a ještě když to vyžaduje ublíženým ukňouraným hlasem :-) zavírám dveře a nemocnej nenemocnej, dokud si neřekne normálně, neslyším :-)

49375 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 13:40
Reakce na andulka01:

jj taky jsem měla takovej exemplář... už nemam

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 13:43

Ja bych kteremukoli ze svych partneru (seriove mysleno, nikoli paralelne samozrejme) mazala rohlik a nosila caj tak mesic, pote vzdy odchazi laska i nalada na linyho hypochondra,  psano zivotem

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 13:44

Pečivo namáčané do olivového oleja s nastrúhaným parmezánom je mňamka, to som sa naučila v Taliansku.

49375 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 13:49
Reakce na slniecko:

pečivo možná, rohlík ee:-)