Dostala jsem chuť na ciabattu ,namáčenou v olivovém oleji s troškou česneku a k tomu malá rajčítka..
mňam
ale jo, akorát teda ciabatta nebo něco podobného s olivovým olejem dejme tomu (není to moje oblíbená kombinace ale vím že se to tak jí), ovšem klasickej gumovej rohlík a představa jak si ho máčím do oleje, jakýhokoliv.. ble
Dostala jsem chuť na ciabattu ,namáčenou v olivovém oleji s troškou česneku a k tomu malá rajčítka..
mňam
tak ja vemu aspon olivy;-)
Fakt tě lituju :( mirabilandia je skvělá, tu si vaše děcka užijou, ale jsem zvědavá na ty druhé, protože ty atrakce nejsou pro zhulený a připitý.
Už se na to těšíme všichni (doufám, že to zítra zvládnu taky) už mi vyhrožují, že jdu s nimi na horskou dráhu ![]()
Oni naši nějsou exoti. Čapla jsem dvě holky jak si práskly na balkoně.. no řádila jsem! Zaracha na pokoji na další den apod.
Ony pak přišly a opravdu upřímně se omluvily, že je ted strašně mrzí, že mě zklamaly, a jestli bych jim mohla zase začít věřit, že už nic nepodělají. A bylo to opravdu upřímné.
Bylo to ponaučení pro všechny a od té doby je klid (bylo to první den a okolní pokoje čoudily ostošest)
Loni jsme jim povolili 1 sklenku večer. Něčeho - víno/kokteil apod. Letos kvůli těm ostatním ne. Ale zatímco já ležím v posteli, jdou s panem učitelem na tu skleničku třeba společně, mimo. Dají si např. jedno Frisco a je to v pohodě.
Cha horská dráha, můj milovaný tatínek na ni zvracel :D Mají tam pirátskou loď, tu houpací, a vřele doporučuju si nesedat až do špice, protože občas se stane že je jeden hlavou dolů :D ježíš já tam chci znova, už se nemůžu dočkat až tam jednou vezmu svoje děcka ![]()
Hobitín neznám, byli jsme tam šíleně dávno a bydleli jsme v kempu v Pietra Ligure. Lezení mi ovšem utkvělo kladně ![]()
Haha uplne to vidim :D ja mam od tama jeste nekde fotku s kacerem donadlem myslim a vsechny ty atrakce no uplne me chytla nostalgie. Jj fotky po dojezdu - uplne vytrestene oci, rozlitane vlasy a pripitomely usmev :D jsem rada ze sis to uzila, protoze to fakt stoji za to. S tim poncem- jsem si uplne vzpomela jak ho prodavali u kosatek v delfinariu a na spodnich sedadlech byly vsude cedule splash zone, no a presto si tam nekteri jedinci posedali bez. Taktez zdimali :D
Díky, díky.. za 15 minut jdeme na oběd a pak odjíždíme do delfinária! A vzala já bych si tu pláštěnku s sebou?! Nevzala! Takže moc děkuji za nakopnutí ![]()
Za odvahu máš můj obdiv a za následující nevyžádaný komentář se omlouvám, ale já bych si přála, aby při každym představení ty delfíni a kosatky sežraly aspoň jednoho krotitele nebo diváka![]()
Ja tam byla ze studijnich duvodu, mela jsem delfiny a jejich chov jako tema bakalarky a jako...mas pravdu. Ti delfini jeste pul bidy, ale kosatky...bylo to dost frustrujici je pozorovat v tom stistnenem prostoru, kor kdyz na platne za nema jely zabery kosatek v mori. Manzel byl teda dost zarazenej kdyz jsme odchazeli.
Já bych se regulérně rozbrečela, nesnášim to, zavřela bych to. Cirkusy to samý.
Ja s tebou souhlasím na 1000%!!!!
Já to nesnáším a vůbec nevím, jestli to vydržím! Na myslivce řvu při honech že jsou vrazi a tohle se mi příčí taky!!!
Takže kdybyste se někde dočetly o šílené divačce, která zaútočila a krotitele a vrhla se do vody na pomoc kosatkám a delfínům, jsem to já!!!
Jenom upozornuju ze tim bys akorat obohatila jejich jidelnicek...
Pak bych si ovšem vyčítala, že jsem to přivolala, že ty budeš ta sežraná![]()
Přežila jsem. Kosatky nebyly,jen delfini.
Jsem byla jak na trni, jestli v Blesku nenaskoci, ze delfini sezrali ceskou ucitelku!![]()
Hele, nebylo to tak strašný. Delfíni vypadali, že je jim dobře.
Jako to zneužívání zvířat, samozřejmě, nesnáším dál, sama bych na to nikdy nešla, ale nemám z toho strašlivý pocit, že je tam týrají.
Musím dokonce přiznat, že vypadali opravdu v pohodě, mazlicí, hrající si s lidmi.Představení je krátké, cca 20 minut. Nenutí je dělat nic proti jejich přirozenosti.
Čímž to samozřejmě nikomu k návštěvám nedoporučuji, z principu s takovou zábavou nesouhlasím.

Neviem. Boli sme v takom jednom na Floride, prevádzkujú to tam miestni sealife ochranári, čím financujú záchranu a starostlivosť o ne. Nevyzerali teda nijako vystresovane ani delfíni, ani tulene (kosatky tam nemali). A mali aj veľkú halu s papagájmi, tie boli totál navoľno, aj keď mali každý svoje miesto. Aveeeľmi sa mi páčil tento prístup:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.