Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 14:22

Nesledovali jste taky na Insta Petra Hübela, to je smutný :-(

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 14:32
Reakce na amarelica:

To je nemilá situace. Ale neudělala jste nic špatně, já bych asi postupovala stejně. Pokud vycítíte, že vám hrozí vyhazov, tak by myslím nebylo od věci konzultovat to s nějakým rozumným (!) advokátem, abyste neodešla s prázdnou a špatným pocitem navrch, ale s nějakou slušnou dohodou. 

Jinak když jsme u těch pracovních věcí, tak je mi sympatické, jak si Amun a další hájí svoje podmínky. Mně to právě trvalo docela dost let, než mi došlo, že mám dost co nabídnout, a že se na některé věci mohu zvysoka vykašlat. Jak jsem zamlada řešila, jestli nejsem nějaká divná, když nepociťuji upřímné nadšení z celovíkendového školení (bez náhradního volna).......

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 14:39
Reakce na Gatita:

jj presne. na to taky hresi nektere firmy kde nejradeji nabiraji absolventy-co nejmensi plat a nechaji si vsechno libit. sice treba 80% neprezije ani zkusebni dobu ale zbytek sedrou z kuze nez dotycny zjisti ze takhle se sebou nemusi nechat orat, pripadne si rekne o vic penez.. a jde a zas nanovo. v dlouhodobem hledisku je to velky nerozum, jenze oni to asi jinak neumi nebo co

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 16:06
Reakce na Mutziputzi:

Sledovala jsem. I kvůli tomu, že se léčil na oddělení, kde jsem dřív pracovala. Je to smutné vždycky a bohužel neznám moc lidí, kterým by pomohla alternativní léčba. Chápu, že člověk chce a musí vyzkoušet vše a jje mi líto, že mu to nevyšlo. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 16:13
Reakce na Renusatko:

Ja mela za to, ze se predtim lecil klasicky a ze ta alternativni lecba byl takovej posledni zoufalej pokus? Jinak je to samozrejme smutny, byl mladej a evidentne mel chut do zivota. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 16:13
Reakce na Renusatko:

Myslím, že mu klasická léčba nezabírala, pak asi není co ztratit..

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 16:16
Reakce na Setare:

To ano...byl to poslední pokus, kde nebylo co pokazit. Jen to jsou spíš zázraky, když něco pomůže. Právě proto jsem tam nemohla dlouho dělat. Byla jsem jen na ambulanci v transplantační poradně a těch posledních pokusů, jsem zažila moc. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 16:24
Reakce na Renusatko:

To chapu, ja s tim bohuzel mam taky vic zkusenosti, nez bych si prala. Sama nejsem velka fanynka alternativni lecby, souhlasim s tim, ze ty vysledky tam vetsinou nejsou, ale v techhle pripadech rozumim tomu, ze do toho pacienti po selhani klasicky lecby jdou. 

Bohuzel zrovna u tyhle nemoci ty vysledky casto nebejvaj ani u ty klasicky lecby. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 16:34
Reakce na Setare:

To je bohužel pravda. Je spousta diagnóz, kde se víceméně dopředu ví, jak to dopadne. Přesto si myslím, že se stále hledají nové cesty, léky a tady opravdu nejvíc platí, že co pacient to individuálníplán léčby. A když vše selže, tak potom zbývá jen ta alternativa. Taky bych vyzkoušela vše. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 16:45
Reakce na :

Já myslím, podle diagnózy, kterou jsem tam někde viděla, byla šance vysoká (při včasném odhalení). Dokonce mám pocit, že tam to procento vyléčení je nějaké strašně vysoké (třeba 95%). Taky psal, že nereagoval na chemo, takže těžko říct. 

Někdy mě dost štve ( a to jsem zdravotník), že jdeš k lékaři a oni z tebe dělají hypochondra, zlehčují to a přitom potom se řekne...kdyby přišel včas. 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 22:45
Reakce na rasaNori:

to som este nevidela, ale mam to k dizpozicii, rovnako ako aj Sharkwater - no este na to nemam odvahu... add Tilikum: sokovalo ma, ze je vobec zaujem o jeho potomkov... nemas este nejaky tip na zaujimavy zvieraci dokument? 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 22:56
Reakce na :

to koleno ma mrzi. u mna od piatku strasne bolesti hlavy a ucha. myslela som, ze je to prepracovanost, migrena, stres... a vcera na preventivke mi zubar povedal, ze mi idu osmicky :-/ 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 22:57
Reakce na amarelica:

nedajte sa a drzte sa!

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 08:02

Šla jsem na několik pohovorů kvůli praxi ke studiu. Vím, že na dvě místa by mě brali. Jedno je velká firma v samotném centru Prahy, je tam docela dost lidí, bylo by tam víc práce a tím pádem i víc peněz a získala bych lepší kontakty, ale zase na druhou stranu je to jen práce na recepci, takže diktáty, pošta a administrativa. Ta druhá je sice taky v centru, ale je to malá praxe jedné osoby, je trochu zastrčená, byla by nepravidelně a na kratší dobu, podle toho, jestli by tam ta osoba byla přítomná, ale zase kromě admintrativy bych dostávala vlastní práci a postupně bych přebírala složitější případy, takže z hlediska praxe je určitě lepší. Navíc ta kancelář je naprosto úžasná a člověka ohromí hned při vstupu, protože majitelka má ráda umění a pořádá tam vernisáže. 
A já prostě nevím, co si vybrat. Na obou místech byli úžasní a sympatičtí a počítají se mnou, ale já jsem prostě nerozhodná a blbě se mi z toho spí, i když vím, že už jsem podvědomě rozhodnutá a vím, jak to asi dopadne, ale stejně pořád přemýšlím, jestli není lepší to druhé místo.   

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 10:28
Reakce na kkristýna:

To se nikdy nedozvíš :-) tak to neřeš. Nebo si hoď korunou....zajímá mě co vybereš, tak napiš, já pro sebe mám jasno, ale byla by to moje volba, takže tě nebudu ovlivňovat. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 10:47
Reakce na kkristýna:

Jestli jsi rozhodnutá, tak není o čem. Podle popisu bych si já osobně vybrala variantu 2 .