Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 15:04
Reakce na :

Zastane se, ale nechce si ani rozhádat rodiče. Ze začátku mi to nechtěl věřit, protože se mnou většinou o tom začala, když jsme byly samy. To mi říkal: To by mamka nikdy neřekla! Jenže pak byl jednou svědkem a nevěřil vlastním uším. Od té doby se mě celkem zastává, snaží se nás usmiřovat, pak třeba matce domlouvá, ať toho nechá.

Ona určitě nechlastá;-) Sem tam dvojku vína večer. Ona je takový typ, říkám tomu "dobroser". Chce rozsévat dobro a sem tam ji asi popadne, že kdyby mi promluvila do duše, tak poznám líp sama sebe a že to pomůže našemu vztahu, jenže to vždycky dopadne hrozně... jak už jsem psala.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 15:24
Reakce na JanieB:

Vzhľadom na to, že jej ako amatérskej psychologičke (také milujem) poukázať na fakt, že ide pravdepodobne o vlastnú projekciu znamená, že sa strašne urazí, tak sa prikláňam k pilníku .

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 16:09

kkristýna Já miluju práci mezi spoustou lidí, nechtěla bych ani vlastní kancl. Takže já bych brala korporát, v malé firmě bych umřela. A na CV bych já osobně kašlala. Nejlíp podle mě vypadá, když děláte to, co vás baví, renomé nerenomé.

Ale to jsou moje preference, pokud začínáte, nejspíš nevíte ... zvolte prostě to, co cítíte, že vás bude víc bavit. Vyjít to nemusí, ale alespoň budete pro příště vědět. 

Online MP Marge
6883 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 16:11
Reakce na Kokoska:

To asi patřilo JanieB  :)

Ano, omlouvam se! To je tak, kdyz nekdo pise prispevky pred tim, nez si da ranni kavu 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 16:15
Reakce na JanieB:

Nevim no, domluvila bych se s přítelem, jak to budete řešit. Měl by jí dle mého názoru trochu srovnat on a stanovit jasná pravidla. Mojí kamarádce chodí tchýně bez pozvání uklízet, když na to přijde řeč, tak synáček sice říká, že nemá chodit, u toho klopí očička a neumí mámě vyčinit, že jim přece nebude lízt domů a do osobních věcí, protože rodiče jsou přece hodní a myslí to dobře. Tak to bude asi něco obdobnýho, prostě připosránkovství před vlastníma rodičema. Ty sama s tím asi těžko něco zmůžeš, když se ohradíš, rozebere tě o to víc.

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 16:31
Reakce na Karja:

tak ať kamarádka nechá vyměnit zámek za bezpečnostní, co se k němu klíče dají přidělat jen na kartu.  Muži dá jeden slovy jeden klíč. A kartu si schová a zapře - zapomněla kam ji dala, asi ji omylem vyhodila?

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 16:33

A já dneska den blbec,  vydala jsem se o svátku na nákupy:-D No a pak jsem chtěla odpoledne zavařovat a ono mi to v lednici shnilo:-D. A já se  fakt těšíla víc jak na ty nákupy, mě zavařování baví, já to nemám za trest:-D:-D. Jsem pako. Jo a ještě mě dnes naštvali na obědě, už tam nepláchnu.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 16:36
Reakce na SunEclipse:

:-DTam je každá rada drahá:-D. Oni mají ten klíč tam uložený jako náhradní a tchýňka tam má třeba jen zaskočit zalít kytky při dovolené atp. No, ale když je v tom, tak si vezme den volna néé, a celý jim to tam vygruntuje:-D :-D.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 16:50
Reakce na kkristýna:

A nejsi ty náhodou právnička? Pokud ano, brala bych nejspíš dvojku. Budeš mít pravděpodobně o hodně zajímavější práci, kde se naučíš odborné věci. A pokud si tě tam nechají i po škole, tak tě patrně nechají pracovat dost samostatně, budeš chodit na soudy a tak. Ve větší kanceláři to tak zpravidla nebývá. Sice ti tam nejspíš časem také nabídnou lepší pozoci než na recepci a jako koncipient  se třeba i budeš podílet na velkých a zvučných projektech, ale budeš dostávat jen dílčí a někdy i dost nudné úkoly. K tomu drezura, dress code, nic moc pracovní doba. To je moje skromná zkušenost:-) A jestli jsi z jiného oboru, tak se omlouvám za příspěvek mimo mísu, ale nějak mi to tak přišlo :-)

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 16:55
Reakce na Gatita:

No jsem. Děkuju za osobní zkušenost. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 17:00
Reakce na Gatita:

Taky mi to tak vyznelo. Ta firma jednoho cloveka a prebirani pripadu mi do korporatu vubec nesedi. A uz vubec mi neprijde realna debata o posunu recepce —> manazer, to zni jako dobra blbost, pokud se tu nebavime o posunu recepcni na office manager.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 17:00
Reakce na Karja:

Mňa toto strašne rozčuľovalo u mojej vlastnej mamy, potom mi manžel hovoril, že on absolútne nechápe, čo mi vadí, že inak by sme to museli spraviť my, alebo si na to niekoho zaplatiť (ale mne to robí fakt len pri tej dovolenke). Tak som to zvážila a odvtedy vždy po dovolenke zdvihnem telefón a poďakujem a viac neriešim.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 17:01
Reakce na kkristýna:

Jo aha, uz jste stejne odpovedela. Tak jsem se nemylila.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 17:24
Reakce na Unnamed:

Říkala jsem si, že kkristýna musí být buď budoucí architektka, nebo právnička. Myslím, že nikde jinde se praxe tohoto typu nevyskytují :-)

Jinak teda úzká spolupráce s jedním jediným člověkem může být super, ale ten člověk nesmí být mešuge. Což se na pohovoru někdy poznat nedá...

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 17:30
Reakce na Gatita:

Presne, souhlasim. Ja jsem introvert a jsem samostatna (s disciplinou), takze mne by s jednim clovekem pracovat naprosto nevadilo, pokud bych si s ni/m lidsky sedla. Jako pravnik bude mit kontakt se svetem. Ale nejsem pravnik, neposoudim dulezitost tech kontaktu, o kterych se zminila.

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 17:51
Reakce na Karja:

no po výměně už jí ten klíč bude na nic, náhradní si uloží jinam (nebo holt nebude) a na dovolenou jí půjčí jeden z jejich...

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:14
Reakce na slniecko:

Jo, mě je to nějak jedno, mě by se to taky líbiloi pokud by se k tomu nepřidalo tisíc keců vokolo:-D. Ale u svojí mámy! Podle mě je fakt rozdíl, jestli ti pelech stele a pere kalhotky tvoje máma nebo cizí:-).

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:18
Reakce na Karja:

Jo,jo, ale nebude priteli vadit, kdyz mu tvoje mama bude prat trenky?? No vlastne mozna ne, chlapi si to asi tak neberou :) 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:35
Reakce na Setare:

Nějak mi připadá, že u nás žen je jaksi více intimity a soukromí, které může být narušeno, když mi tchýně pere prádlo a rovná koupelnu nevim no. Chlapi mi v tomhle přijdou nudný, vždyť trenky se nedaj ani zaprat!