Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 01. října 2017 12:30

Jééé...huby...na tých som nebola od detstva...u nás doma to nikto okrem mňa nie je ochotný jesť, takže sa prepašujú akurát do vianočnej polievky a silvestrovskej kapustnice....juuu...taá vyprážaná bedľa, alebo dobrá hubová polievka...chjo...

Vždy si spomeniem na tú scénu z Pána prsteňov, kde sa hobiti cpú hubami u toho sedliaka, čo im pomôže.

Ad maslo: u nás našťastie taká panika nie je a ja sa nezvyknem hnevať/rozčuľovať nad ľudmi, pre ktorých je zvýšenie ceny nejakej potraviny proste problém, ale....mi to tak príde, že ak má niekto problém výjsť s peniazmi na jedlo, tak kde mu ostáva potom rezerva na to, nacpať si vopred mrazák maslom ?

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 01. října 2017 12:41
Reakce na slniecko:

Ale tak ať si třeba na to máslo vezmou pro mě za mě půjčku... ale furt to neznamená, že se při nákupu musej chovat jako zvěř.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 01. října 2017 12:41
Reakce na slniecko:

panika nastava pred sviatkom-dnom volna aj ked jednym jedinym. to ludia nakupuju ako keby mal byt koniec sveta. a zapad v den sviatku dviha trzby rakusakom hned za hranicami. pardon ale:

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 01. října 2017 13:13
Reakce na barbucha:

Ale tak ať si třeba na to máslo vezmou pro mě za mě půjčku... ale furt to neznamená, že se při nákupu musej chovat jako zvěř.

No to bez debaty.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 01. října 2017 13:14
Reakce na eless:

To hej, ale to nie je o masle .

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 01. října 2017 13:18
Reakce na slniecko:

masla vyrazne ubuda ale ze by sa dialo to co popisuju v cr som si nevsimla

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 01. října 2017 18:25

Když si filmaři zaberou všechna parkovací místa široko daleko a nenabídnou žádnou alternativu... fakt mě to dožírá, už je to třetí víkend kdy bych potřebovala něco řešit s autem a nemůžu. Teda dneska jsem se na to na chvíli vybodla a parkuju na modrákách... se klidně pohádám, je mi to šumák.
Proč si může ziskový projekt zabrat veřejný prostor aniž by to nějak kompenzoval obyvatelům?

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 01. října 2017 19:10

a ja som dnes zohnala maslo v Lidli , sice skoro za 60Kc ta ich kvalita, ktora pocitam, ze je rozmrazena. ale tak mohla som piect  u nas v Bille som ho videla naposledy pred dvoma tyzdnami. uz som vydala pokyny, ze kdo uvidi maslo, ma kupit rovno dve kocky, tak som ich zas mohla zrusit. s tymto chvilu vydrzim

skor ma teda prekvapilo, ze nikde uz nemali cuketu.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 01. října 2017 20:30
Reakce na continuity:

Už je asi zima, ne? Teď máte vařit hokkaidó :-)

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 01. října 2017 20:40
Reakce na continuity:

Ach to máslo, ta mediální masáž mi jako správnému mimoňovi nějak prošuměla kolem, tak jsem byla překvapená, když jsem při nákupu zjistila, že FAKT není:-) E-shopy ale většinou něco na skladě mají. A dostala mě sousedka, která se na to vybodla a stloukla si máslo doma!

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 01. října 2017 20:41
Reakce na Aranel:

tak dynovou polevku jsem delala, puvodne jsem chtela upect dynovy kolac, ale dyne jaksi nezbyla (muz tam ma jeste na zitra rizoto). pak jsem chtela upect babovku podle Dadoo no a nakonec mam strohany tvarohovy kolac a ten zas nestuhl dostatecne, aby ho deti mohly mit ke svacine. asi tak.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 01. října 2017 21:03
Reakce na Gatita:

Koupila jsem bez problémů a bez boje máslo v Bille, dokonce měli od dvou českých výrobců. Nevím jestli nejsem mimoň já, když jsem si vzala jen jedno. V Lidlu předtím měli jen nějaké Bio, jinak nic.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 01. října 2017 21:16
Reakce na Kokoska:

U nas v bertu taky dva druhy, tatra a jihocesky. A ted v akci jeste neco, jedno jsem vzala, na peceni kolace dobry, na jidlo nam chutna to od tatry, tak berem to. Jestli za nej platim 48 pred zvedanim, nebo 56 po uz je jedno...

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 01. října 2017 21:22
Reakce na Solathis:

Tak nějak. Navíc my ho moc nespotřebujem, tak nepropadám panice.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 01. října 2017 22:09

stezuju si, ze mi priserne padaji vlasy. Myslela jsem, ze je to jarem, ale uz je podzim a je to je  horsi. Kdykoli si sahnu do vlasu, vytahnu pramen

Dnes jsem si delala zabal z ricinoveho oleje a to, co zustalo ve vane, ....

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. října 2017 22:14
Reakce na Candance:

Tak to mám stejný problém. Většinou to začíná až na podzim. Letos od května, tak mám pocit, že budu plešatá. Ještě ke všemu jsem asi alergická na účinnou látku, protože po všech přípravcích na vlasy, je mi špatně a nemůžu nic brát. Teď jsem začala teda s multivitamínem...spíš kvůli sportu...a je to trošku lepší. Takže nějaký nápad bych také přivítala.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 01. října 2017 22:16

Dneska mam depka den jak blazen, tu blbou naladu bych mohla prodavat, uz I googlim, jak vstat pravou nohou.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 01. října 2017 22:17
Reakce na Kokoska:

ja bych byla s maslem v pohode i za 70 (na ty dve kostky mesicne), ale ono proste Neni. dva tydny visi u nas v Bille cedule, ze se omlouvaji za vypadek. jednou jsem maslo potkala a bylo to takove ve stribrnem obalu s kvetinkou bez znacky beze vseho - nedelam si o kvalite iluze, ale vzala jsem zavdek i tim. 

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 02. října 2017 10:48
Reakce na continuity:

V Kauflandu maj másla dostatek, ovšem jen jedné značky o jejíž kvalitě mám značné pochyby, koupila jsem ho ale na pečení. Na jídlo kupuju 200 gr Tatra Farmářské a ještě radši vážené třeba z Krasolesí. Cena při mé spotřebě moc nerozhoduje, ale ta máslománie mi leze na nervy.