Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:51
Reakce na Karja:

Šmarjájózef, tak pranie prádla by som nedala...!

Tak hej, u nás je to bez kecov...horšie je, keď sa mama podujme prísť nám s niečím pomôcť, alebo je proste u nás keď niečo robíme....na všetko názor, samozrejme lepší a je urazená, ak to nespravíme po jej.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:52
Reakce na Gatita:

Jo, tak že ten člověk ale hlavně nesmí být magor mě napadlo okamžitě. :) Totiž má dobrá kamarádka je právě spíš architektka než právnička a vzala takhle práci v malým studiu, hlavní designérka k sobě potřebovala juniorní výpomoc. Vypadalo to jako perfektní flek, ale nakonec to bylo naprosto strašný a kamarádku to stálo i kus zdraví, protože paní se ukázala být zdatnou manipulátorkou a dokázala ji donutit dělat pod šíleným tlakem, po nocích i po víkendech bez příplatků ofc, platit jí pozdě (nejlíp tak o měsíc), no šílený. Kamarádka není kdovíjak asertivní typ a jak na ni byla sama, bylo to pro ni ještě o to obtížnější, odcházela odtam asi tak půl roku, protože jí šéfová furt kvílela do telefonu, že to bez ní nezvládne, že ji potřebuje, ještě fakt poslední zakázka.. A přitom je to jinak docela známá a hlavně úspěšná ženská, no. Brr.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 18:57
Reakce na Karja:

Chlapi mi v tomhle přijdou nudný

Chlapům je hlavně úplně fuk, kdo to (za ně) udělá.

Jednou jsem se tak bavila s mladejma, co by bylo, kdyby bydleli se mnou... zatímco synkova tehdy ještě pouhá snoubenka vypadala, že se o ni pokoušej mrákoty, mladej pán zajásal: To beru! Sloužily byste mi obě!

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 20:00
Reakce na barbucha:

¨to řikám furt: slepá odnož vývoje!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 20:04
Reakce na barbucha:

a mlady to prezil?

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 20:04
Reakce na RoSa:

Tak tak. Někde se stala chyba...

eless 

Nejenže přežil, ale novomanželce stačí loupnout očima, a mladej maká jako šroub. Silácký řeči, to je jeho! 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 20:37
Reakce na barbucha:

:-DTo asi jo. Já jsem myslela nudný v tom smyslu, že nemaj teda můj partner žádné ryze osobní věci, prostě nic zajímavýho. Představa, že mi tchýně uklízí do šuplíku spoďáry a vidí, jestli mám prádlo červený nebo krajkový a cože to mám na večery na lepšo a čim všim mám nacpanou koupelnu...

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 11:11

Včera v supermarketu úplně vymetenej regál s máslem. Jediná kostka tam nebyla. Chtěla jsem na vaření a musela jsem operativně měnit plány. Lidi fakt magořej.

Si snad budu muset nacpat mrazák taky, abych nemusela pokaždý obíhat půl Prahy kvůli blbýmu máslu.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 15:31
Reakce na coralline:

Hele já dneska taky  žádný máslo..

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 19:29

Neznám houby, jediný houby, kterým věřím, jsou koupený žampiony, hlíva a pravák. Dneska nám tchyně přivezla košík hub. Byly v lese s dcerou a se synovacem, kterýmu jsou 4. Teď muž ty houby čistí, bezmezně důvěřuje obsahu toho košíku, já se vidím jednou nohou v rakvi a doufám, že ten malej synovec neházel nic do košíku tajně bez kontroly, protože jinak už asi nikdy nenapíšu. Jsou to hodně, hodině divný houby a ani jeden pravák.
Ani jedna hlíva a ani jeden žampion!!!!
(jakože, ten dovětek je vtip, ale panika je pravá)

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 19:52
Reakce na Gellnerova:

Trochu mi to připomíná můj příběh s houbama... Všichni na fb plný koše, my jedeme s dcerou kolem lesa, vidíme odbočku na lesní cestu, tak odbočíme a zastavíme. Vylezeme ven a v okruhu asi dvaceti metrů kolem auta najdeme asi šedesát hub. Naštěstí jedeme k babičce, ta je zkontroluje, dvacet vyhodí... Pořád se mi to skóre zdá dobrý :-).

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 20:00
Reakce na 999:

My jsme někdy předloni našli koš nádhernejch hřibů, nedotčený červem nebo slimákem, překrásný houby - přišly mi fakt dost dobrý. Pak jsme vyzvedávali děti a chlubili se nadílkou - a babička se mohla potrhat, všechno byly žlučáci. Ale taková nádhera to byla!

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 20:30
Reakce na Gellnerova:

tak nevim jak vase tchyne, ale kdyz se jde u nas na houby, tak hlidame, co tam davaji deti. nebo jinak, deti jsou pouceny k ulovku privolat kompetentniho dospeleho (teda ne meho muze a mne jenom podle typu nalezu).

navic vsichni houbari, co jich znam zasadne berou jenom houby, ktere jsou schopni pozitivne identifikovat. tj. je to sice urcite hrib, neni co satan, ale stejne to nevezmou, protoze nevedi jaky hrib presne to je. takto jsem se az tady naucila sbirat kovare a kolodeje, protoze u nas to proste neroste. prvni dve varky jsme vyhodila, az mi to pozitivne identifikovala kolegyne v praci. 

dnes byla houbaru v lese prehrsel, dala bych si bedly, nevite jestli jeste rostou? ze bych vylezla alespon tady do lesiku za barakem.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 20:33
Reakce na continuity:

jj bedly rostou jak divy:-) po strasne dlouhe dobe jsme nasli ty obrovsky

hribky kteryma si jejsem jista nemilosrdne vyhazuju a neexistuje neco "prihodit" do kosiku, nejsem (sebe)vrah. kdyz neznam raci si koupim ty zampiony...

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 20:40

kdybych udelala to, co vyse popisuje 999 tak mam takovou kazen od otce , ze odvahu jit na houby uz neseberu.  :D

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 21:27

Ach jo, přítel dostal chuť na štrůdl, tak jsme teďka večer pekli kvůli jeho dietě bezlepkovej a vůbec se mi nepovedl. Štrůdl, taková blbost! Léty prověřenej recept na těsto, stokrát pečenej a vždycky vynikající, ale s tou bezlepkovou moukou z toho vzešlo tak strašně, ale strašně suchý a drolivý těsto, že to chutná spíš jako shortbread s jabkama.  Je to možný tohle, takový fiasko, to se mi teda u pečení už hodně dlouho nestalo... Přítel teda sveřepě tvrdí, že mu moc chutná, ale já vím, že nechutná!! :D

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 21:34
Reakce na Karoleena:

tak zrovna v tom strudlu mi prijde ten lepek dost zasadni. asi to bude potrebovat nejenom vymenit mouku, ale nejake dalsi upravy.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 21:44
Reakce na continuity:

Na tom něco bude. Jak jde o bezlepkový pečení, tak už jsem se pasovala do kategorie mírně pokročilá, ostatně i ten štrůdl už jsem párkrát pekla, ale tohle teda... No asi fakt na štrůdl nevhodná mouka, a přitom při zpracování se těsto tvářilo naprosto standardně, žádný náznaky blížící se katastrofy, ale už v půlce pečení se začly na povrchu dělat pochybný praskliny a byl konec. Hrdinně jsem pak snědla kraj, kterej obvykle miluju, a málem jsem se zadusila. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 22:47
Reakce na Karoleena:

shodou okolnosti jsem strudl pekla vcera a to z kupovanyho testa(jediny, ktery neumim udekat doma). No a hned vedle lezelo (v Bille) i bezlepkovy listovy. Tak treba to by mohlo byt reseni? 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 30. zaří 2017 23:04

Cha manzel se dnes v lese prsil, ze pod kazdou vetvi je houba, tak jsem ho nechala sbirat ty mrnavy suchohriby a pod blizkymi smrcky nasbirala pul kosiku pravaku :D kdyz to videl, plakal :D a pak prohlasil ze to je tim, ze mam bliz k zemi