a Trier ty komický prvky ale umí výborně, já si hned vzpomněla na moji nejoblíbenější komedii Kdo je tady ředitel, já fakt myslela, že v tom kině umřu smíchy
a Trier ty komický prvky ale umí výborně, já si hned vzpomněla na moji nejoblíbenější komedii Kdo je tady ředitel, já fakt myslela, že v tom kině umřu smíchy
Ja som na skupinovom zájazde bola tuším naposledy zo školy.
Dovolenka s kamarátmi je vždy riziko. Minulý rok sme šli so spriateleným párom na jeden z ostrovov v Grécku. Oni sú obaja z Atén, takže domáci, vyzeralo to ako super nápad. Apartmán sme mali krásny, ale tri dni sme sa sprchovali v studenej vode, pretože sme nevedeli kde sa zapína bojler a kamarát sa akosi nemal k tomu, aby zavolal domácej. Tá hovorila len grécky, takže my sme nemali šancu s ňou čokoľvek vybaviť. Po troch dňoch na neho zatlačila jeho frajerka, na ktorú som predtým zatlačila ja, a naveľa naveľa tej domácej zavolal. Dovtedy sa inak "sprchoval" vodou z hadice na polievanie terasy...![]()
Ich štýl trávenia času na pláži bolo obsadiť v reštaurácii stôl a tam byť celý deň, popíjať, pojedať, ísť sa vykúpať a vrátiť sa späť. Po troch dňoch som toho mala už fakt dosť a šli sme si s mojim priateľom rozostrieť deky na pláž ako ostatní. Oni sa tam nudili. Naviac ten kamarát je milovník konšpiračných teórií a miluje ich rozvíjať tak do tretej ráno nad štvrtou fľaškou vína... Fakt som z tej dovolenky bola psychicky unavená a tešila sa do práce.
jj, úplně to vidím, jak hlavní hrdinové pak sedí v nějakým horkým pramenu a řeší, co dělat
Allania omlouvám se, snad se vás to nedotkne, fakt s vámi soucítim, muselo to bejt strašný, kor když v tom člověk neni až tak moc citově zainteresovanej a ty lidi ho prostě jenom strašně *****.

Tú scénku mám živo pred očami
Sedeli by tam a riešili čo robiť, a v tom by medzi nich niekto skočil šípku do horúceho prameňa ![]()
nebo kufr
Ja by som tej mame kúpila ten pršiplášť asi sama a dala jej ho. On človek tie zažité vzorce fakt dakedy nevidí, ale toto mi príde také elementárne - mama nemá vhodné oblečenie, otec sa nemá k tomu to riešiť, tak to vyriešim ja.
Založíme na to vlákno, vyrobíme hromadně scénář a pak ho za těžký prachy bouchneme Trierovi!![]()
Allania bude mít 50 %, my se podělíme o zbytek. Ovšem titulky budou poněkud zdlouhavé: Námět a scénář: Allania, Carries, Potrefenahusa, atdatd....
Ja zjistila, ze nevydrzim to 24/7, i kdyz tu kamaradku znam klidne deset let. Zamyslela jsem se nad tim, kdyz me neuveritlne vysala navsteva kamaradky, co znam od mala. Pak mi doslo, ze mi proste vadilo, ze se mnou byla opravdu non-stop. Bydlela u me, takze po celem dni stravenem spolecne jsme pak jeste ulehly ve spolecne loznici, ani minuta o samote. Rano spolecna snidane, pak spolecny odchod, spolecny obed, odpoledne spolu, vecer spolu... kdyby sla alespon na dve hodiny sama nakupovat nebo cokoliv, ten zazitek by pro me byl uplne jiny. Jedina vyjimka je muj partner, se kterym vydrzim libovolne dlouhou dobu a se kterym se vzdy skvele bavim, at jsme kde jsme :D
To je velká pravda! My takhle cestovaly s kamarádkou po Kubě, jen my dvě, pořád spolu skoro tři týdny. Je to dobrá kamarádka a známe se už od dlouho, ale hrozně jsme se tam vzájemnou přítomností přesytily! Nikdy jsme se o tom jedna před druhou nezmínily, ale trvalo nám skoro rok, než jsme spolu byly schopné zase vyrazit na kafe. ![]()
A viděla jsi, Kdo je tady ředitel v divadle s Dlouhym? Bože, to bylo nejhorší představení mýho života, spustila se mi z toho normálně migréna, přitom to má vcelku dobré hodnocení a je vyprodáno...uf uf.
Po letech jsem si pořídila samodržící punčochy. V Lindexu. Když mají to 2+1. Krása nesmírná. Akorát že jedna odmítá samodržet. Než jsem sešla z ložnice do kuchyně a vrátila se zpět, byla u kolene. ![]()
Na Kdo je tady ředitel jsem totálně zapomněla, asi vím, na co se v sobotu koukneme.
Haha, už se těším.
možná teda s nima nevycházet z ložnice? ![]()
neviděla, ale viděla jsem Kurz negativního myšlení, kterej jsem taky viděla předtím jako film a teda taky nic moc.
musim teda říct, že potrefenahusa je spíš ta kratší verze s ohledem na moje jméno, resp. příjmení :-D
S jednou můžu.
Na pohled vypadají úplně stejně (moje nohy víceméně taky), tak v čem je problém?
Tane mi na mysli Janžurová v Pane vy jste vdova![]()
ja to mam spis u urcitych typu lidi, co fakt ten kontakt potrebujou neustale.
pro me je normalni, a to i na dovolene, ze cast dne travim aktivne a s druhym komunikuju, tzn. kecame, na neco se upozornujeme, neco rozebirame... a cast dne jen "vedle" sebe, at uz u more na lehatku, na terase s knihou nebo treba pri dlouhym vyslapu. pak je mi ta stala pritomnost druhyho prijemna. pokud nekdo vyzaduje 24/7 komunikaci, tak to moc nedavam.
Jestli najdu účet, tak to snad zkusím. Ale budu si teda připadat jak pako, sím, nedrží mi punčocha![]()
Teď na pohled ani nepoznám, která to byla.
Přesně vidím toho tchána, jak tam mezi nás skáče kufr a narazí si přitom prdel. A pak vidím manžela, který se chytá za hlavu a říká si "ježiš, to je debil, to je debil" a jde ho vytahovat s krvácejícím zadkem a prodřenýma trenkama.
Přesně vidím toho tchána, jak tam mezi nás skáče kufr a narazí si přitom prdel. A pak vidím manžela, který se chytá za hlavu a říká si "ježiš, to je debil, to je debil" a jde ho vytahovat s krvácejícím zadkem a prodřenýma trenkama.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.