Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline carries
1143 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:28
Reakce na Kokoska:

Teda kdyby se ta vaše dovolená zfilmovala, budou lidi nadávat, co si to kdo zase vymyslel, že takhle se nikdo chovat nemůže 

Byli jsme letos v Skotsku a Anglii, také předem avizována možnost špatného počasí a procházek volnou krajinou. Dva lidé z naší skupiny byli vybaveni jako do města, protože "tahle bunda mi v Praze nikdy nepromokla" (paní) a "v polobotkách normálně po městě chodím a nekloužou mi"(pán). Nakonec jsem paní půjčovala moji pláštěnku, stačila mi nepromokavá bunda. Ten blb v polobotkách, oválený od bláta, jak sebou několikrát švihl na mokrém kamení, jí zakázal cestou si pláštěnku koupit. 

Mňa by zaujímalo, ako si mysleli, že to Škótsko bude vyzerať. Veď si to rezervovali sami (predpokladám), tak by jeden myslel, že vedia, do čoho idú. Že to bude príroda a nie vydláždené ulice.

Nechápem tomu, že ten pán zakázal svojej žene kúpiť si pláštenku, keď pršalo? To musel byť teda ale exemplár.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:31
Reakce na Potrefenáhusa:

To vôbec nie je zlý nápad. Drsný depresívny film o zložitých medziľudských vzťahoch so štipkou šibeničného humoru... Asi to predostriem kamarátovi scénaristovi, hľadá inšpiráciu na ďalší projekt

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:32
Reakce na carries:

no tady na těch zájezdech člověk vidí lecjaký bizáry....mně vždycky hrozně bavilo těm lidem vymejšlet fiktivní životy, snažit se najít souvislosti, vždycky jsme jim dávali i přezdívky...ale většinou to dopadlo nějakým no uf, wtf...

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:34
Reakce na Potrefenáhusa:

já to vidím spíš na nějakou severskou depresi, kde profukuje vítr pustinou a lidi se topí ve svých depresích a složitých mezilidských vztazích

Do severské deprese ale moc nesedí šipka do 0,9m bazénku :-) asi ani vyvolání poplachu na letišti :-) Viděla bych to na rodinné road movie s prvky absurdity. Takový ten film, u kterého je divákovi trapně za protagonisty.
Sázím na to, že tchánovic tam depresemi netrpěli :-)

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:36
Reakce na carries:

jj, úplně to vidím, jak hlavní hrdinové pak sedí v nějakým horkým pramenu a řeší, co dělat

Allania omlouvám se, snad se vás to nedotkne, fakt s vámi soucítim, muselo to bejt strašný, kor když v tom člověk neni až tak moc citově zainteresovanej a ty lidi ho prostě jenom strašně *****.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:37
Reakce na andulka01:

Do severské deprese ale moc nesedí šipka do 0,9m bazénku :-) asi ani vyvolání poplachu na letišti :-) Viděla bych to na rodinné road movie s prvky absurdity. Takový ten film, u kterého je divákovi trapně za protagonisty.
Sázím na to, že tchánovic tam depresemi netrpěli :-)

moderni homolkovi!

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:37
Reakce na andulka01:

no voni ty severský depky tam dost často ten komickej osten mívaj

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:38
Reakce na carries:

Já taky nechápu tu paní, že si to nechá zakazovat.

Přitom tam s nima byla jejich dospělá dcera a ta byla vybavená úplně jinak. Ale podle toho, co říkala, už s nima nebydlí a jezdí často do přírody, tak už věděla. A jen teda zírala, ale ani ona se otci nepostavila a nešla s maminkou tu blbou pláštěnku za pár liber koupit.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:39
Reakce na carries:

Svéráz české turistiky aneb Cesta na sever.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:39
Reakce na Kokoska:

no vono je to těžký, někdy má člověk ty vzorce fakt tak pevně zafixovaný, že to třeba ani pořádně nevidí.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Těžko říct, připadala mi rozumná, spíš se mi zdálo, že nechtěla mamince vyrobit nějakou nepříjemnou scénu s otcem.

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:42

Dík! To je vono!

Omlouvám se Allania , že se královsky bavím na účet vaší rodiny...

Ale když já ten film úplně vidím před očima :-) ponožky v sandálech a igelitka v ruce included. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:43
Reakce na carries:

ja jsem jeste nikdy nebyla na skupinovym zajezdu, staci mi, co za lidi potkam na letisti 

ale ona i dovolena s kamaradama je riziko, letos jsem byla se spratelenym parem a malym ditetem a ukazalo se, ze kamaradka je opravdu velka resicka, stresuje, a kdyz stresuje, tak se odreagovava kritkou partnera. za tech pet let co se zname jsem si toho nikdy nevsimla, ale na te dovolene se to prehlidnout nedalo a dost to ovlivnilo celkovou atmosferu. i celkove, lidi, co se normalne doma mijej ve dverich spolu pak travi 24 hodin denne a kolikrat jeden kouka.

kdyz jsem byla single, dost jsem jezdila sama a to taky melo neco do sebe musim rict, ale zas je fajn si o zazitkach mit s kym popovidat.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 04. října 2017 11:44
Reakce na Potrefenáhusa:

presne, kdyz v tom vyrustas, tak ti to prijde normalni...

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 04. října 2017 12:02

Klidně si vybavím další historky, třeba když jsem tchýni naháněla na letišti, protože netrefila na záchod, který byl přitom jen 40 m a stále rovně. Nebo jak potom na ten samý neexistující záchod odeslala i tchána. Prostě ho poslala na úplně špatnou stranu, takže jsme naháněli i jeho. Nebo když chtěl zkusit, jak se jezdí na invalidním vozíku. Na přeplněném letišti fakt bomba.

Ten bazén, který dávala Potrefená husa jsme s manželem chtěli najít, vykoupat se a trochu se už uklidnit. Akorát jsme jaksi nevěděli, kde přesně je. Což o to, my s manželem by jsme ho našli, prostě by jsme jezdili nebo chodili někde kolem, ale se supícím tchánem, že zase prší a tchýní za zadkem, která odmítala vylézt z karavanu, koupejte se tam třeba tři hodiny.

I přesto všechno jsem včera shlédla fotky a na všech se kupodivu usmívám. Zase mě hřeje pocit, že s manželem už fakt přežiju všechno a nezabiju ho za to příkoří, které mi způsobil. Ale tu dovolenou v teple zaplatí, chlapeček :D

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. října 2017 12:42
Reakce na Allania:

Haha :D tady ty rucemnoucí si myšlenky po podobném příkoří způsobeném manželem se mi splní tak v 5% případů a to ještě většinou ve formě ne úplně tak jak jsem si představovala :D

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 04. října 2017 13:10
Reakce na Potrefenáhusa:

já to vidím spíš na nějakou severskou depresi, kde profukuje vítr pustinou a lidi se topí ve svých depresích a složitých mezilidských vztazích

Souhlasim a navrhuji v rezii Larse von Triera  

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 04. října 2017 13:15

Komisař Erlendur Sveinsson si rád četl o lidech, kteří se v nedozírné islandské krajině beze stopy ztratili.

(Jen se mi to tak vybavilo.)