Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 05. října 2017 10:43
Reakce na MP Meri:

ja bych rekla, ze nejdulezitejsi je najit to, co vyhovuje prave tobe, moderni spolecnost semhle nebo tamhle.

dnes v podstate kazdej muze zit, jak se mu libi, tlaky okoli jsou mnohem mensi nez v minulosti. ale samozrejme s tim je spojena zodpovednost za vlastni volbu.

ja treba rodinnej typ nejsem a fakt to neni tim, ze bych jeste nepotkala toho pravyho. nema to ani co delat s mirou rekneme lasky, kterou pocituju k partnerovi. podle toho jsem si taky zaridila zivot.

tradicni rodina dnes neni jedinej model souziti, nikde neni psany, ze zena musi mit deti, aby vedla plnohodnotnej zivot.

Offline Silvie
98 příspěvků moje polička 05. října 2017 10:49

U nás by to mělo pokračování :

syn : Dál nejdu, nezajímá mě nějaký blbý kopec. Obě holky : Jo, proč tam máme jít ? Uhni, chcem si sednout!

Dál šťouchání, tlumené nadávky mezi sourozenci. Brunátný manžel vydává řvavým hlasem pokyn, aby toho nechali a řve na mě ,že to je ta moje výchova!

Děcka : Co zas je? Proč se zase hádáte, syn se zvedá a jde směrem k autu s tím ,že s námi to nemá cenu neb jsme divní, obě holky ho následují. Mezitím si sourozenci vyměňují nadávky a kritiku vlastního jednání, vzhledu atd.

S mužem na sebe nemluvíme, doma se převléká a jede do práce, návrat neznámý, neb nekomunikuje.

Děcka to následně vyhodnocují jako zkažený den kvůli nám.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. října 2017 10:54

Sťažujem si na to, že dnes komentovanie mojej osoby dosiahlo iný level. Ide o inú osobu ako minule. 

Dnes mi bolo vytknuté držanie tela pred skupinou iných ľudí. Mám chuť zaliezť do diery a ostať tam už navždy. No do plaču mi je z toho 

Áno hrbím sa, viem o tom, pracujem na tom, niekedy sa zabudnem. Ale fakt to treba komentovať !!

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 05. října 2017 10:56
Reakce na paktofonika:

Někdy si říkám, že moje vzteklost je na nic. Někdy si ale řeknu, že se hodí, protože tohle si na mě s mou pověstí nikdo nedovolí a kdyby tu chybu udělal, tak jen jednou.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. října 2017 10:58
Reakce na paktofonika:

A čistě věcná reakce typu "Bavme se o relevantních věcech, prosím" nestačí?

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. října 2017 11:02
Reakce na paktofonika:

Vy se narovnáte, debil debilem už zůstane.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. října 2017 11:04
Reakce na Silvie:

To dětičky umí. Mezi sebou rozhádaní, jako protirodičovská liga jednotní a nerozborní.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 05. října 2017 11:06
Reakce na Silvie:

jeeje koukam fakt vsude stejny:-) presne z toho duvodu momentalne preferuju allinclusive pobyt v oddelenych pokoji ch a setkani vyhradne u jidla, ktere jsem nevarila tudiz remcani je mi ukradeny. a prodlouzene vikendy jen s muzem:-) jde ciste o preziti par let nastesti. btw vylet s cizimi dospelymi kupodivu deti naprosto zpacifikuje, doporucuju zkusit

Offline Silvie
98 příspěvků moje polička 05. října 2017 11:06
Reakce na Kokoska:

Přesně!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. října 2017 11:13

U nás se to vyvinulo do modelu, kdy děti se mnou nadšeně jezdily k moři, později i se synovou slečnou a mojí kamarádkou. Program jsme přizpůsobili tomu, co kdo chtěl, když jsme se nedohodli, tak třeba syn s přítelkyní jeli na výlet, kamarádka se šla koupat a já s dcerou na procházku městečkem. Nikdo neprudil, pohoda. Večer jsme se sešli na skleničku a povídali, z dětí lezly občas zážitky, o kterých jsem neměla tušení a v době, kdy se udály, byly přede mnou pečlivě tajeny. Všichni na ta léta rádi vzpomínáme, užili jsme i dost legrace.

Offline Silvie
98 příspěvků moje polička 05. října 2017 11:16
Reakce na :

Souhlasím, ale myslím že to není o rovných zádech. Prostě pár hajz.ů si našlo snadný terč, který se nebrání.

Krom toho si myslím že paktofonika provokuje vzhledem ( v dobrém!) vypadá vždy krásně, tak jí to nandáme.

Normální šikana, nakopat jim někam.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. října 2017 11:29
Reakce na Candance:

No, ja soz vďačná za to, že s deťmi nemusím chodiť sama. Sú hemživé a extrovertné po tatíkovi a on im viac vládze ako ja. Takže to je jediný spôsob, ako si dať aspoň kávu. Toho roku som s nimi z technických príčin (=dĺžka dovolenky) išla sama a doteraz sa spamätávam . Vážne som chcela mať na nich oči ako chameleón a denne som sa vyhrážala kúpou lodného lana.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. října 2017 11:32
Reakce na paktofonika:

A prečo si myslíš, že dáma má mať vždy po ruke paraplíčko???

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. října 2017 11:34
Reakce na Silvie:

- Kam ideme dnes?

- Do lesa na výlet.

- Do lesa??? Preeeečooo???

- No, popozerať sa, prejsť sa...

- A čo je už len v lese na pozeranie????

- No tak stromy...

- Stromy? Všade sú stromy!!!

(Pri príchode k lesu)

- Sú tu stromy???

- No sú...

- Vidíte ich?

- No, vidíme.

- Fajn, takže môžeme íť konečne nazad???

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 05. října 2017 12:07
Reakce na slniecko:

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 05. října 2017 12:08
Reakce na paktofonika:

Kokoska má svatou pravdu.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 05. října 2017 12:13
Reakce na paktofonika:

Bože. Co to je za lidi?!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 05. října 2017 12:18
Reakce na Aranel:

Společný dovolený jsou zlo  Letos jsem si už v zoufalství vymínila, že "až přijdeme z pláže/z procházky/z hospody, budeš aspoň hodinu MLČET a nebudeš na mě ani koukat!"