Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 05. října 2017 12:38
Reakce na slniecko:

:-))) naprosto presny, tos u nas poslouchala zejo?;-)

ja teda ty kecy beru jako nutny zlo co jde k veku, akorat muz to nese hur takze provozujeme jen v nejnutnejsi mire:P

zas teda i bez pozadani mlci a necumi barbucha  

Offline alese
104 příspěvků moje polička 05. října 2017 12:54
Reakce na Allania:

Já i manžel už jsme teda věkem dost za zenitem, ale Island jsme si užili jak se patří na moc ráda bych se tam vrátila. Jen to ještě nesmím přiznat, páč jsem tam původně nechtěla

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 05. října 2017 13:25
Reakce na paktofonika:

Mohu napomenout dítě, ale něco jiného je dospělá osoba. Líbit bych si to nenechala, ale...chápu - člověka napadne vhodná odpověď až za 24 hodin. V každém případě bych té osobě dala najevo, že to podruhé tolerovat nebudu. A pokud si nedá říct, připravila bych si napříště vhodnou odpověď, kterou mu poskytnu před ostatními lidmi (takovou, aby si mě příště už radši nevšímal). Fakt nechápu, proč si někteří lidé myslí, že mohou z pusy vypouštět cokoliv!  

49375 příspěvků moje polička 05. října 2017 13:38
Reakce na paktofonika:

to se ti deje v praci? me se dnes kolega zeptal jestli jdu na pohreb (ironicky) a nakonec se mu smalo asi deset bab naoplatku az mi ho bylo lito:P tohle uz vazne zavani sikanou. davala bych si velky pozor jak si je udrzet od tela...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. října 2017 13:59
Reakce na barbucha:

Společný dovolený jsou zlo  Letos jsem si už v zoufalství vymínila, že "až přijdeme z pláže/z procházky/z hospody, budeš aspoň hodinu MLČET a nebudeš na mě ani koukat!"

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. října 2017 13:59

jasné

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 05. října 2017 14:04

barbucha No jo, no... 

49375 příspěvků moje polička 05. října 2017 14:23
Reakce na :

ne, ja mu oplatila podobnym "komplimentem" a trochu je postvala, a moc nepekne jsme se mu pak posmivaly;-) (ano

ano stydim se desne:p

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. října 2017 14:29

Tema historkama deti/dovolene se docela slusne bavim  vetsinou se s necim podobnym vrati kazda kolegyne, malokdo ma slunickovou dovcu zalitou slunecnii paprsky a bilym piskem. 

Jinak muj partner je velmi tolerantni, se mnou je to opravdu potreba. To spis ja jsem cim dal tim vetsi morous, s vekem se to dost horsi, trochu se bojim, ze skoncim jako stara carodejnice s kockou a bradavici na nose. Snazim se na tom teda pracovat, jakoze uvedemuju si, ze musim zacit u sebe, pracovat na svem pristupu atd., ale jde to celkem ztuha, to vam teda povim  lidi mi proste lezou na nervy cim dal vic. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. října 2017 14:57

Tak a teď jsem zvědavá, co dostal posměváček oplátkou!

Online Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 05. října 2017 15:11

Teď si chudák někde líže rány a bruhlá, že ty baby fakt nemaj smysl peo humor.

49375 příspěvků moje polička 05. října 2017 15:53
Reakce na Sweet Potato:

naštěstí je docela splachovací:-)

pro Kokoska a jiné zvědavé, byla to narážka na tělesný nedostatek ale hnedka si přestaňte představovat nějaký sprosťárničky, my jsme tu slušný podnik;-))

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 05. října 2017 16:15

Vracím se sem s pracovním tématem, asi to nebude stížnost... Dneska jsem byla v nové práci na záskok. Budoucí kolega mi dával drobné rutinní úkoly, administrativa, ale fakt jen malounko, pár papírů. A vždycky když jsem to dodělala, byl překvapený že jsem nějaká rychlá :-) no tak asi moje tempo nebude tak zlý... Ale pochybnosti o náplni práce přetrvávají, budu na to muset trochu tlačit.

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 05. října 2017 16:40
Reakce na :

Ono je to trošičku složitější. Majitel se mnou něco domluvil do budocna, pravděpodobně budu přebírat práci za jejich těžce nemocného kolegu, ale zatím jsem nabídla pomoc s vykrytím období kdy je na léčení (a neví se jestli bude moct pracovat dále nebo ne, což je bohužel pravděpodobnější). 
Takže jasně, tahám tady trny z pat, dodělávám co se odkládalo. Majitel byl teď pryč a ten druhý kolega mě teda zásobuje administrativou. Zatím v poho, ale nerada bych, aby se z toho stala rutina. Takže co nejdřív bych chtěla rozhovor s majitelem. A pokud nastoupím, tak pak budu chtít nějaké rozdělení pravomocí, kdo mě bude úkolovat, co má přednost a budu chtít mít nějakou garanci, že se neutopím v nudné administrativě, když mě nabírá kvůli něčemu úplně jinému. Tak si držim palec :-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. října 2017 17:47

Už som sa ukľudnila, našťastie mi prišiel COS balíček čo mi výrazne zvýšilo náladu a kúpila som psom hračku, to mi tiež vždy zdvihne náladu keď vidím ako sa tešia. 

O šikane mi ani nehovorte, neužila som si jej dosť v škole?

Ešte k situácii doplním že som len išla okolo a šokovalo ma to tak, že som sa nezmohla ani pípnuť a utekala som hneď preč. Samozrejme že neskôr ma napadlo x vecí čo som mohla odpovedať. No deň blbec.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 05. října 2017 18:07
Reakce na andulka01:

z vlastni zkusenost doporucim si to fakt hlidat. mela jsem nedavno neprijemnej zazitek, kdy me firma, respektive jeden ze zamestnancu, nalanarila na napln prace SEO strategie, realna napln pak byla 80% otravne administrativy a v podstate asistentka pro vsecko. po tydnu jsem teda vycouvala, panc jsem na to nemela nervy. dokazu si predstavit, ze do budoucna to mohlo byt zajimavejsi, ale proste realita absolutne neodpovidala tomu, co jsme si domluvili (na zivnostak, takze smlouva zadna a nebylo se o co oprit) plus bych asi musela tezce bojovat o cokoli zajimavejsiho, panc uz by me brali jako cloveka, na kteryho se daly prima delegovat vsechny vopruzy.

podle me pokud uz ma clovek nejaky zkusenostsi a neni vylozene po skole, tak fakt jaky si to udela na zacatku, takovy to ma. ne ze nejaky casem ti dame zajimavejsi ukoly. tolik m osobni zkusenost.