ja si sem s dovolenim odlozim:
prave resim strasne neprijemnou vec a uplne nejvic me sere, ze jsem si ji zpusobila sama.
Jsem v predsednictvu v jednom spolku pro kulturu, kterymu patri klub a pravidelne se tam poradaji akce. je to kolektiv deseti lidi, ale formalne sdruzeni s predsednictvem, ktery tvorim ja a kamarad, ale oba dva uz tam tak tri roky nejsme aktivni.
nekolikrat jsem chtela po zbyvajicich lidech, aby si zvolili novy predsednictvo, ktery nas nahradi, ale je to holt volnocasva cinnost, na vsechno bylo dost casu.
ted se ale ukazalo, ze spolek ma dluhy na danich, ktery vznikly castecne v dobe, kdy jsem tam jeste byla aktivni, ze tri ctvrtin v dobe, kdy jsem tam uz vubec nebyla, panc pak na vsechno zacali kaslat jeste vic /odesla jsem mimo jine i kvuli tomu, ze jsem nebyla srozumena s rozvolnujici se organizaci). a sdruzeni se ted na nas obratilo s tim, ze jako predsednictvo za to rucime a ze to teda budem muset nejak vyresit.
v soucasne dobe nemam vubec prehled, kdo v tom zkurvenym sdruzeni vsechno je, v podstate to je tak, ze tu je provozovanej klub, za kterej formalne rucim, ale nemam na nej vubec zadnej vliv.
jsem nastvana hlavne na sebe, protoze to je predevsim moje chyba, ze jsem se o to nepostarala. a ted to budu muset resit. mam chut je vsechny z toho klubu vyhazet, sebrat jim klice a otevrit si tam neco svyho, vydelat nejaky prachy a tim zamaznout ty dane. mozna to tak i dopadne, kazdopadne je to tahanice na dlouhy lokte, do ktery jsem se dostala svou vlastni blbosti.