Presne tak, dokonca si myslím že to mal už popredu premyslené čo mi povie pretože som vyšla spoza rohu a nemal ma šancu vidieť z diaľky takže hneď ako som vyšla spoza rohu vyhŕkol na mňa tú poznámku.
Niečo si premyslím a popracujem na svojom vystupovaní.
Stěžovací vlákno
Jestli to měl promyšlené, tak to není jen neomalenost, ale snaha zesměšnit druhého před ostatními. To už zavání šikanou. Po hubě by potřeboval. Držím palce!
Děti se nás zatím netýkají, ale podle toho, co popisuje Kokoska, to asi bude to samé, jen znasobene poctem deti
diky, nechci. Přesto samozřejmě dovolené zbožňuju a nic me od toho neodradí.
Ja mam ale obecně pocit, ze jsem zalozenim sólista a nekdy si říkám, jestli si svymi pokusy o partnerské vztahy jenom neco nenalhavam. A muj tajny tip je, ze takhle to ma spousta lidi a ze by moderní společnosti prospělo, kdyby konečně opustila tu chimeru "tradiční rodiny", mnoha lidem by se ulevilo, ale pssst ![]()
Myslim si uplne to same - a zaridila jsem si zivot podle toho.
Je mi dobre ![]()
Jakože nejsem jediná, komu je samotný dobře!? ![]()
A můžu se zeptat, zda máte děti? Já se ještě s představou života bez nich nesmirila, ale na druhou stranu mam pocit, že se strašně těším, az vyrostou a půjdou z domu (zní to srandovne, ze se tesim, az moje imaginární dosud ani nepočate deti vyrostou
) a ja to budu mít "odzito" a budu moct být zase sama... A přiznám se, ze potom uz se vidim úplně sama, i bez partnera. No co ja jsem to za člověka
?
se priznam ze jsem se taky vzdycky tesila az vyrostou a budou samostatny a kdyz mam jedno z domu vylozene jsem z toho stastna (tedy z te zivotaschopnosti a sikovnosti atak, ze nezustala cumakovat za peci), ja se teda ale povazuju za normalni, to neni?:-O
uplne sama bych byt nechtela, ale bez partnera extroverta rozhodne, to uz nikdy vice
jeste k tem detem-ta cast nez vyrostou je sice docela narocna, ale priroda zaridila ze ty svy clovek lepe snasi a hlavne, i kdyz v te dobe se to nezda tak to vazne utece. a vzdycky je muzes pak poslat na internat;-)
Neznám vlastně všechny detaily vaší situace, ale píšu, abych povzbudila. Pokud to dobře chápu, máte určité problémy s kolektivem v práci (resp. někteří jedinci s vámi). Já sama si na kolegy nemohu stěžovat a každý den jsem za ně upřímně vděčná. Mám ale známého, kterému hodně znepříjemňuje život v práci jedna kolegyně. On sám je svědomitý, pracovitý, nadřízení se na něho mohou spolehnout a jinak se širším okruhem kolegů má dobré vztahy. V nejbližším okolí má ale jednu dominantní samici, která si usmyslela, že ho nebude mít ráda. Přetáhla na svou stranu ostatní kolegy - a ti ji bezhlavě následují jako psíčci páničku. Začalo to všechno "nevinně". Prostě mého známého ignorovala. Kdykoliv měli v práci nějakou debatu, jeho názor nikoho nezajímal, když něco řekl nebo se zeptal, ona (a po jejím vzoru i jiní) změnili téma a začali se bavit s jinými o jiných věcech. A tak to šlo dále. Všude ho pomlouvá, vzhledem k tomu, že v práci má můj známý dobré vztahy s nadřízenými, spolehlivě plní svou práci a v pracovní době skutečně pracuje, roznáší o něm lživé věci (třeba že je produkt protekce apod.). Když slavil narozeniny a podle tamějšího zvyku pohostil kolegy, byl jediný, kterému ani nepoblahopřáli. Na firemních akcích, které zařizuje ona, se ho snaží vyčleňovat z kolektivu. Na oběd chodí tak, aby demonstrativně ukázala, že do její party nepatří. Ačkoliv je můj známý velmi přátelský, aktivní, živý a společenský člověk, v práci téměř nepromluví. Nestojí mu to za to.
Upřímně, je mi nevolno z takových lidí. Nechápu, co z toho mají. Nechápu, jak mohou mít takoví lidé své příznivce, kteří jdou slepě za nimi. A vždycky mi je smutno, když s kamarádem mluvím o práci. Nevím, jestli vám to pomůže, ale nejste v tom sama. Snad to u vás dopadne nakonec dobře.
Ne že bych úplně nesouhlasila, ale myslím, že konstrukt rodiny není chiméra. Rodina je jen vuýstění, důsledek. Mně rozčiluje dnešní pojetí lásky, za který mohou různé romantické filmy, knihy, seriály a vlastně i ty celebrity. Každý se bezhlavě honí za přeludem "lásky" a je divný, pokud nikoho nemá. Existuje mnoho druhů lásky, může i tak žít plnohodnotný a aktivní život a nemusí přitom být v mileneckém vztahu s někým. Celkově mi v kultuře chybí vzory lidí, kteří dokázali žít, aniž by měli potřebu té milenecké lásky. Nezavrhuji lásku celkově, jen mi hybí mi důraz na jiné druhy lásky - třeba na hluboké, pevné a nesobecké přátelství. Myslím si, že naše společnost redukovala tento, resp. ctnost, na pouhé živočišné milostné vzpanutí.
Stěžuji si a omouvám se, že dnes mám nějakou hloubavou, filozofickou náladu
.
Jsem v nějakém útlumu.
Život, vůně, všechno. Doufám, že to přejde.
Zatím tedy aspoň brblám v příslušném vlákně. ![]()
Určitě přejde
.
Já mám podzim ráda vlastně jen z důvodu, že většina vůní se v tuhle roční dobu rozvoní nejlépe. jinak mám nejradši jaro. Bohužel jsem teď chytla jako každoročně menší virózu, takže taky smůla
. Už se z toho ale snad pomalu dostávám.
Ovšem stěžuju si, že nám teď večer bez varování přestala téct teplá voda a ve studený se v současným stavu fakt sprchovat nebudu. Vrr
.
Jakože nejsem jediná, komu je samotný dobře!? ![]()
Ne! Je nas vic ![]()
A můžu se zeptat, zda máte děti? Já se ještě s představou života bez nich nesmirila, ale na druhou stranu mam pocit, že se strašně těším, az vyrostou a půjdou z domu (zní to srandovne, ze se tesim, az moje imaginární dosud ani nepočate deti vyrostou
) a ja to budu mít "odzito" a budu moct být zase sama... A přiznám se, ze potom uz se vidim úplně sama, i bez partnera. No co ja jsem to za člověka
?
Jste uplne normalni clovek, ktery proste neni rodinny typ ![]()
Ja deti nemam a jsem za to rada. Nechtela jsem je nikdy, ale dokud vam je dvacet, tricet - neco, tak vam samozrejme nikdo nechce verit , ze to myslite vazne ![]()
Je fajn to číst ![]()
![]()
Mám to podobne, deti som nikdy nechcela a ani nechcem. Zhodli sme sa spoločne s priateľom že takto si svoju budúcnosť nepredstavujeme. Oznámili sme to rodine, samozrejme nepochopenie a pravidelné otázky kedy už konečne budú deti
A samozrejme že som ešte mladá, a keď už nebudem môcť tak budem plakať do vankúša, priateľ ma určite opustí, nikdy nebudem šťastná a skončím sama niekde v priekope....
No a samozrejme psy mám len preto aby som si vykompenzovala deti.
No po tom čo si napísala sa nemám načo sťažovať. Komentáre na moju osobu niesú nijak pravidelné ani časté, to len som si chcela posťažovať aké nemiestne to bolo hlavne pred ostatnými ľudmi. Ja som v práci spokojná, po dlhej dobe stresov a nervov som proste prijala prácu kde je to fajn.Budem sa musieť obrniť a popracovať viac na svojom sebavedomí a hlavne na to ako reagovať v takých situáciách.
Tvojho známeho je mi ľuto a nechápem čo z toho tá jeho kolegyna má, a že sa k nej pridajú ešte aj iný. No čudujem sa, že tam známy ešte pracuje.
vždycky se dá ještě použít stará známá česká vracečka...
To je skvelé
Škoda ze si to sem nedala včera, určite by mi to hneď zdvihlo náladu.
Mám to podobne, deti som nikdy nechcela a ani nechcem. Zhodli sme sa spoločne s priateľom že takto si svoju budúcnosť nepredstavujeme. Oznámili sme to rodine, samozrejme nepochopenie a pravidelné otázky kedy už konečne budú deti
A samozrejme že som ešte mladá, a keď už nebudem môcť tak budem plakať do vankúša, priateľ ma určite opustí, nikdy nebudem šťastná a skončím sama niekde v priekope....
No a samozrejme psy mám len preto aby som si vykompenzovala deti.
Tak, tak...ona totiž ta cesta ke štěstí je jenom jedna správná! To taky ráda poslouchám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí