A můžu se zeptat, zda máte děti? Já se ještě s představou života bez nich nesmirila, ale na druhou stranu mam pocit, že se strašně těším, az vyrostou a půjdou z domu (zní to srandovne, ze se tesim, az moje imaginární dosud ani nepočate deti vyrostou
) a ja to budu mít "odzito" a budu moct být zase sama... A přiznám se, ze potom uz se vidim úplně sama, i bez partnera. No co ja jsem to za člověka
?
normálny, akurát silnejšie introvertný.
Že túžiš po deťoch, aj keď netúžiš po ich spoločnosti je výsledkom toho, že normálne funguje rozmnožovací pud napriek povahe. Totiž človek má zakódované, že chce, aby jeho gény pokračovali ďalej.
Chlapi to často riešia takým tým "rozsievačským" spôsobom, u žien je to problematickejšie.
Uvidíš časom, čo preváži. Buď biológia zatlačí natoľko, že sa zmieriš s obmedzeniami a deti si "opatríš", alebo nie.
Ono faktom je, že zas aj toto má príroda celkom slušne zariadené a vlastné deti človek vníma úplne inak ako cudzie, dokonca hormóny pracujú natoľko, že u mnohých - nie všetkých!!! - matiek funguje ešte aj to, že ani zápach sprepytujem výkalov vlastného mláďaťa im nevadí.
Oboje je ok, ja som dlhodobo presvedčená, že najsprávnejšie je, keď majú deti tí ľudia, ktorí po nich túžia a nie z dôvodov "aby to bolo na poriadku", "čo povedia rodičia (aj keď tu s rodičmi súcitím, nerada by som zostala bez vnúčeniec)", alebo, čo ma vždy rozosmeje - pre rozvoj štátu a národa
.