No, s tou obtěžující vůní už se mi to párkrát stalo…peklo. Já se teď už vůbec nevybavím, jak voněla, a to já mám na tohle docela paměť…tuctovka prostě
Stěžovací vlákno
Nevím, kam to dát....Koupila jsem dceři mobil Xiaomi REDMI 4LTE 32GB a chtěla ji překvapit, že ho bude mít ráno nastavený. Dala jsem nastavení čeština, oblast ČR, teď to po mně chce "Přhlásit ke Xiaomi účtu" a ať zkouším jakoukoliv variantu, nemohu se přesto dostat (účet jsem založila přes net). Nevíte někdo, co s tím? Na youtube na to nemohu nic najít.
![]()
Ja si tedy xiaomi ucet zrizovala z toho telefonu, coz bylo bez problemu, tudiz s timhle zkusenost nemam :(
Ani z telefonu to není lepší. Pořád nabídka Zrušit nebo Zopakovat. Asi ho vrátím.
To potřebuju WIFI ???
ehm, bez připojení k internetu to nepůjde...
Nesnáším nový věci a tohle patlání s tím. Tak jí zaplatím internet v mobilu a zkusím, protože wifi tu nemám. Sakra práce.
A třeští mi zase hlava. Dřív jsem na to netrpěla. A teď každou chvíli.
no popravdě smartphone bez připojení k internetu není k ničemu. nevím jak je dítko starý ale možná by si s tím poradilo líp?
Se obávám, že data nestačí, na nastavení bude potřeba wifi, já to tak mám
Není k ničemu. Doma wifi, ve škole wifi, všude wifi. Malí se bez toho obejdou, ti kteří data mají, jsou schopni vše pro surfovat za jednu cestu tramvají. Samozřejmě nevíme věk.
Ad nastavení mobilu: Zaplatila jsem data na měsíc a mám to. Nevím jak
, ale podařilo se mi. Tak ona má tu wifinu u tatínka. Že budu internet potřebovat už při nastavování mě zaskočilo. Doufám, že mi vydrží pračka (ťuk ťuk) a nebudu kupovat novou. Protože učit se ovládat novou pračku po tomhle.... to by mě položilo..... ![]()
no dyt evik pise ze wifi nema, prave:-)
A stejně je to strašně nespravedlivý, ze kůň ,který doběhne bez jezdce,se nepočítá. doběhnout třetí,když mu nikdo v sedle nepomáhá a neradí mu,je super výkon. to medailí by měl dostat za statečnost a samostatnost ![]()
Asi jsem se ztratila. Já pochopila tvůj post, že mobil bez dat je k ničemu, pardon. Že by vůbec neměli wifi mne nenapadlo.
no "bez dat" obecně, ne bez datovýho tarifu (i když imho taky teda)
evik psala právě že nemá ani wifi, resp něco ve smyslu "copak k tomu potřebuju wifi?"
Já to pochopila, že asi zrovna není na wifi, vůbec mne nenapadlo, že vůbec
kdysi dávno tomu tak bylo, že jezdec nebyl důležitý a dekorován byl majitel zvířete které doběhlo první ať už se zátěží nebo bez:-) jinak kůň prostě běží se stádem, jeho to baví, "statečný" je spíš, když se oddělí a běží jinam
![]()
Mi je u VP dlouhodobě líto Stromského. To je smolař na n-tou.
Koník byl dobrý, ale kus si tam zkrátil jinudy. Teda jestli to byl ten samý, oni letos vypadali všichni tak nějak stejně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí