taky jsem to přála Stromskému. a bylo mi jich líto všech, v tom bahně:-)
Stěžovací vlákno
Já jsem optimista a stále věřím tomu, že je to baví. I když v bahně asi trochu míň, však jich dost stáhli (viz Stromský).
Dokonce jsem si přála, aby doběhl první
. No jo, ale neměl 60 kg na zádech
.
Tak snad si uvědomuje, že mít šťastného zaměstnance je důležité :-)
A jak jde tvé přeložení? Už k tomu došlo?
Tak držím palce :-)
U mě to půjde celé trochu pomaleji, budu zatím docházet na dva dny v týdnu, takže zítra to zkusím nadhodit. Zatím mě to tolik nepálí, já i budoucí šéf se můžeme v klidu rozhodnout, jestli si sedneme a budeme vyhovovat.
sťažujem sa na blbca, ktorý mi ukradol spätné zrkadlo z auta ![]()
Dnes se mi baba z OSSZ snazila nabulikovat, ze na materskou jako OSVČ muzu nastoupit az 6 tydnu pred porodem. Pred pobockou jsem stala s autem dost na prase, takze jsem se nehadala a az z domu volala na centralu. Pry co to je blbost, mam normalne narok na nastup 8 az 6 tydnu pred. Asi se pujdu znova podivat na pobocku
boze chci zpet ke svoji stare referentce!
neviem ako u vas ale na sr je bezne 6 a aj su zdravotne komplikacie a da na to papier lekar tak 8.
Ať si paní přečte zákoník práce - překážky v práci na straně zaměstnance - § 195 Mateřská dovolená
Není tam ani slovo o tom, že 8 týdnů před musí schválit nebo doporučit lékař.
Mě právě překvapilo, že mi vehementně tvrdila že jako OSVČ mám nárok až 6 týdnů před. Já si taky nikde nepřečetla že by osvč měli nějakou vyjímku a museli až 6 týdnů před :) No nic, udělám si ještě jeden výlet dneska.
Edit: no po několikátém kolečku telefonu na oszz si mám přijít doložit papír na PPM, a že kolegyně se asi spletla a že se omlouvají :D
Tvoje příspěvky mě fakt baví:)
Připomnělo mi to moje nejhorší školení. Konalo se od soboty do neděle, bez jakékoli kompenzace, protože to je přece fajn, když nám podnik zaplatí noc v hotelu, no né? Byl to teambuilding a konal se v době, kdy každý měsíc team řídnul z důvodu poměrně nekoordinovaného propouštění (nové vedení). Byly tam od rána do večera diskuze na téma, zda problém vznikne, když se o něm začne mluvit. Nebo je to naopak? A pak byla pantomima...
Uaaa...
Strašně nerada plýtvám svým pracovním časem, protože moje práce nemá nožičky a neuteče, pěkně na mě počká. Bych asi explodovala.
nene. já těm pracovním historkám odsud snad už ani nevěřím..
Hajzlíky v keři, teambuilding přes celý víkend bez kompenzace, zato s pantomimou.. Nebyl tu dokonce vánoční večírek bez zaplaceného jídla a pití? Jo a ještě manažeři, kteří grilují a pečou pro mnohoset hlavou firmu. ![]()
nene. já těm pracovním historkám odsud snad už ani nevěřím..
Hajzlíky v keři, teambuilding přes celý víkend bez kompenzace, zato s pantomimou.. Nebyl tu dokonce vánoční večírek bez zaplaceného jídla a pití? Jo a ještě manažeři, kteří grilují a pečou pro mnohoset hlavou firmu. ![]()
to je dost typicka situace teda.. jak je neco v neporadku nasadime prapodivna skoleni a teambuildingy a to by v tom byl cert... abysme tu firmu nakonec nepolozili![]()
Hahahaha
úplně to vidím, ovesnou kaši v hrnku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí