Jono, my si tady dneska zřídili bedýnku, do které jsme se denně zavázali vhodit lístek s tím, co na své práci a na svém zaměstnavateli pozitivně oceňujeme. Poslední dobou nás to tady totiž ponouká spíše k negativním, až vulgárním hodnocením.
Stěžovací vlákno
Jo, po těžkých dnech v práci o tom samém velmi uvažuji. Fyzická dřina, ale večer čistá hlava.
kristepane to je blby, to by se mohlo ujmout! povinne samozrejme:D cekam to nejpozdej po novym roce, samozrejme priisne anonymne;-)
To je jen naše interní záležitost v rámci oddělení jako čistě psychologicko-recesistická akce.
Myslím že jste psala, že ve vašem oboru je to asi jediná možná firma, ale tohle (i to další co jste zmiňovala) je fakt hrozně divný přístup. Minimálně povídka by nebyla marná :-)
Mohly bychom udělat soubor příhod ze zaměstnání a doporučit ji jako povinnou četbu pro studující HR :-) a pro ty již fungující HR udělat nějaké povinné školení s četbou a rozborem (samozřejmě v době jejich volna a bez náhrady).
jasně, přísně anonymně, ale ve velkých korporacích by zcela náhodou nad krabicí byla umístěna bezpečnostní kamera a do řad HR povolán grafolog :-)
presne tak.
dzizisketa nojo ale snadno by se toho napadu mohl ujmout i nekdo jiny...;-)
Je, ja jsen tak rada, ze tu s timhle:
Mě to totiž nějak v poslední době přestalo tankovat, kariéra? výše platu? hm..
nejsem jedina. Staci mi, kdyz vydelam dost, aby se s tim dalo zit, hlavne, ldyz budu delat co me bavi a budu si moc sednout, kdy budu chtit ( v podstate jeden z duvodu, proc jsem odesla z posledniho zamestnani, ani barovou stolicku jsme nesmely mit, abychom ulevily noham)
Leda jako zaměstnanec :D večer ještě faktury, objednávky, agenda ze dne a na příští den :D
U mě to souvisí samozřejmě s věkem, s tím, že nemám pro koho hromadit a také mou narůstající nedůvěrou v systém, ve stát. Naučila jsem se užívat si drobných radostí a asi oželím firemní benefity, večírky i drahé dovolené. Pokud se uživím a budu spokojená, dám si palec nahoru.
Daleko víc si vážím času pro sebe, pro své koníčky, což ale neznamená, že když je v práci potřeba zatáhnout, že bych třeba přesčasy neudělala. Ale v té menší firmě vidím přesně na co ty přesčasy jsou, je vyšší pravděpodobnost že mi někdo aspoň poděkuje a tak.
Já vim, naštěstí jsem v oboru, kde té agendy ani jako osvč nemám tolik. Těch, co kromě samotné práce mají ještě kalkulace, plány, častou fakturaci a tak, si hrozně vážím, to je věc, kterou vůbec neumím.
jasně, přísně anonymně, ale ve velkých korporacích by zcela náhodou nad krabicí byla umístěna bezpečnostní kamera a do řad HR povolán grafolog :-)
A ešte kriminalista čo sníme otlačky prstov ![]()
Máme možnost tisknout na společné velkoformátové tiskárně, celý odbor. A rukavice třeba my fasujeme a klidně se podělíme.
Šílenost. Já když jdu dva dny po sobě pracovat za bar a nemám čas si ani na chvilku lapnout na tu stoličku, tak jsem pak půl večera s nohama na stole - a to stojím třeba jen 8 hodin a ne 12 a ne půl týdne...
Karoleena Je to smutný, ale já si s vaším nickem bohužel asociuju jen a pouze záchod v keři a nemůžu se toho zbavit :D Takže ať napíšete cokoliv... vždycky mě napadne jenom... no tak aspoň už nechodí čurat za keř! ![]()
Na našej tlačiarni sa dá pekne vytlačiť zoznam kto koľko a kedy tlačil alebo scanoval. Takže snímača odtlačkov tiež nepotrebujeme :D
A keď už som v tých sťažnostiach... posledné dva týždne mám hrozne moc práce, chodím neskoro domov a vôbec mám chuť so všetkým praštiť. Dnes doobeda mi uprostred najväčšieho blázinca poslal kolega na pracovný chat požiadavku na hotel na zajtra. Na chate som bola offline (aby ma nikto neotravoval - ha ha), tak som si to prečítala, vyhodnotila, že to kľudne počká do poobedia a robila si ďalej svoje. Asi o 5 minút mi poslal jeho nadriadený správu, že on potrebuje izbu rezervovať na zajtra pre seba. Tomu som (tak trochu alibisticky no) odpísala, že som hrozne busy, že mu dám vedieť tak do polhodinky. Odpísal, že neni problém.
Po zarezervovaní mi ten kolegov šéf povedal, že tá izba nebola pre neho, ale pre toho kolegu, tak som jednu rezervoval zbytočne. Kolegovi mal totižto pocit, že ho ignorujem, tak oslovil svojho šéfa, aby mi napísal, že je to pre neho. Tak tu sedím a pripadám si ako totálna krava. Poučenie do budúcna je, keď si busy, neodpisuj nikomu. Vrrr.
Na té naší asi taky, ale příslušnou stížnost přece vhodně zakomponuju do nějakého toho odborného vyjádření apod. a vhodím do schránky se zpožděním
Tak ja taky dvanactky nedelala, delala jsem nedriv sestky (nutna cerna spolecenska obuv, haha, au), pak devitky a pak zas sestky, ale i tak to bylo dost drsny, zvlast vzhledem k faktu, ze jsem malem prisla o nohu a tak mi chybi kus svalu a slach a tak a tudiz levy odlehcuju a prava to odnasi.
Nojo, kdyz ja tu zastupuju tu nejmladsi generaci... S manzelem jsme se dohodli, ze kdyz to tu bude zle, proste pujdeme jinam, firma by mu to asi umoznila, maji kancelare ruzne po svete.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí