Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35028 příspěvků moje polička 10. října 2017 18:15
Reakce na :

Já se to úplně bojím napsat, ale u nás samostatné HR není. Mladší šéf má občas cukání stmelovat kolektiv, třeba na lanové dráze to jednou bylo, ale účast dobrovolná a že někdo nepřišel, se neřešilo. Máme vánoční večírky s placenou konzumací, účast opět dobrovolná. Starší šéf nemá na blbosti čas, jeho lidi se druží podle svého. Školení jsou ta povinná o bezpečnosti práce, já jsem se dobrovolně přihlásila na něco o práci a mzdách, kde to vypadalo úplně normálně - profesionální školitel, přestávky, občerstvení :)

Offline Kokoska
35028 příspěvků moje polička 10. října 2017 18:19
Reakce na carries:

Vy fakt chcete měnit místo a pracovala byste v Praze?

Offline Kokoska
35028 příspěvků moje polička 10. října 2017 18:22
Reakce na :

Nojo, ale po korporátu by to byl šok jak prase, proti tomu, co jsem si přečetla, vládne u nás skoro anarchie a podstatné jsou výsledky a ne rozpoznávání Patapufa v inkoustových skvrnách  A nenávidím pěstování čehokoli 

Offline Kokoska
35028 příspěvků moje polička 10. října 2017 18:31
Reakce na :

Vždyť jsem psala, že se to bojím napsat! 

Ne, ale fakt, sice není žádné prudění a otravování lidí blbostma, ale zas platy nejsou nijak závratné a z benefitů vlastně jen stravenky a 5. týden dovolené, což už je spíš samozřejmost.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. října 2017 18:32
Reakce na :

No ja som sa s tým stretla vtedy prvýkrát. Ja som dovtedy bola taka naivka že všetci sú poctivý a pod. No rýchlo som vytriezvela.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 10. října 2017 18:32
Reakce na :

A som v pr.... pestujem papriky, varím marmeladu, vyrábam domácu výzdobu. Idem sa prihlásiť na mimibazar. Zatvorte oči, odchádzam po špičkách. 

Offline Kokoska
35028 příspěvků moje polička 10. října 2017 18:40
Reakce na :

A rýsuje se problém s prací u nás, tady 9 hodin není brzká hodina 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 10. října 2017 18:47
Reakce na :

Nooo, dobrý nápad. Prezentáciu aj s ochutnávkou pripravím a drescode bude povinný. Šatovka a varecha. Už mám ban? 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 10. října 2017 19:15
Reakce na :

Kopírujem, ráno dám na nástenku. 

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 10. října 2017 19:18
Reakce na Janulik03:

Chytila som sa jedného lebo nepoznám tie skratky cez dediny. Chyba!

Já jsem se takhle jednou na objížďce jednoho takovýho chytla, a dojela jsem s ním na jakýsi vesnický dvůr - objela jsem teda tu kupku hnoje uprostřed, vyhnula se drůbeži, a koukala jsem jak hodně rychle vypadnout

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 10. října 2017 19:19

Všem, kdo pracovali nebo ještě pracují v korporátu, doporučuju útlou knížečku Jak udělat kariéru aneb Praktická příručka kancelářské krysy. Je to fakt strašná sranda. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. října 2017 19:24
Reakce na Janulik03:

Z té cesty bych měla noční můry. Nesnáším úzké cesty, prudké kopce a déšť! Vražedná kombinace. 

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 10. října 2017 20:50
Reakce na :

Hezký! To si zkopíruju. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 10. října 2017 22:09

ja teda musim rict, ze zlaty korporat. 2x jsem se zasekla ve vetsich firmach, ktere ten prerod z mensi firmy, kde se ale jeste vsichni zname, do korporatu, kde funguji alespon nejake procesy, prave podstupovaly a to je teprv peklo na svete. prave mi prijde, ze to co tady damy popisuji, je prave toto.

stravila jsem v korporatech pul pracovniho zivota (dilem pro to, ze tam je mozne resit mnohem komplexnejsi veci nez v malych firmach) a teda situaci, ze bych dostala instrukce jak vyplnovat pruzkum spokojenosti, neznam. ted delam ve firme, kde vedouci naseho useku vyrobil vlastni mesicni excel, aby zjistil, ze jsou lidi nespokojeni driv, nez mu 30. prinesou do kanclu papir s vypovedi. kladli nam hodne na srdce, ze to mame vyplnovat a hlavne pravdive, jinak to nema cenu. a to nejsem zadny extra korporatni typ a nezvladam interni politiku. na druhou stranu male rodinne firmy, kde vam sefova place, ze nema za co poridit nabytek do loznice (pred barakem audi A8) a vy mate neco nad minimalni mzdu, jsem si taky uzila a to beru radsi ten korporat, kde vas za to, co delate alespon zaplati a nevycitaji vam, ze si muzete dovolit koupit si denne dzus. (taky jsem zazila, pan sef mel asi vyssi plat, ale zenu na materske, takze se to s dvema slusne vydelavajicimi pravdepodobne srovnalo).

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 10. října 2017 22:33
Reakce na continuity:

Souhlasím, pracuju v korporátu, který existuje dlouhá desetiletí, a má sice své podivnost, ale jinak musím říct, že nás nechávají žít a pracovat ;)