Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online brrr
12369 příspěvků moje polička 10. října 2017 22:42

Když to tu čtu, tak s říkám: "Zaplať Panbůh za státní podnik."

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. října 2017 22:51
Reakce na :

to mi pripomina...

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 10. října 2017 23:14
Reakce na Lama_z_Lana:

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. října 2017 08:07

cha, téma práce... včera nás šéf nútil dve hodiny odštkrtávať pred ním, čo všetko sme už za tento mesiac urobili vrátane konzultácie, prečo sme to nestihli v jeho nezmyselných šibeničných termínoch (ktoré nemajú žiadne opodstatnenie, a keď sa to urobí o pár dní neskôr, nič sa nestane). Mala som sto chutí mu povedať, že keby nemusím robiť túto nezmyselnú a zbytočnú blbosť, že už som mohla mať ďalšie dve úlohy hotové

už pár mesiacov si hľadám novú prácu, zatiaľ sa nedarí, ale rozhodla som sa, že výpoveď dávam aj tak, a idem na úrad práce. Môžem sa na to...

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. října 2017 09:11

Několik lékařů má u polikliniky vyhrazené parkování, samozřejmě za platbu... místa nejsou extra široká a  jsou plně obsazená. A já si stěžuji na ty inteligenty, co neumí parkovat, takže svým obr autem  opakovaně zabírají   víc než jedno místo( stojí třeba 40 cm od kraje parkoviště a tím pádem ten, kdo přijede poslední ( většinout já ) se tam už buď nevejde nebo  má strašně malý prostor na vystoupení z auta. Takže jsem si dnes zaprasila  světlý baloňák !

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 11. října 2017 09:23
Reakce na Berta:

juj, hejt na lidi kteri neumi parkovat! pridavam se jako vinik (obcas;-) i jako poskozeny;-)) u nas v ulici je zhruba co dum to parkovaci misto, pred vjezdem. pred vjezdem!! samozrejme musi se vzdy najit potizista ktery si v klidku stoupne pulkou auta do sousedova vjezdu.. cimz se cela "rada" posune a kdo prijede posledni.. viz vyse

Offline ambre
5 příspěvků moje polička 11. října 2017 09:38
Reakce na betsey:

Nesmyslné šibeniční termíny, to znám a soucítím. Na to byl expert minulý šéf. Klient určil termín, že mu to stačí do měsíce/za dva týdny/nedal termín vůbec, načež šéf reagoval přibližně tak, že: "do pátku to bude hotové", což samozřejmě nebylo reálné. A pak jsme dostali čočku, že jsme to nestihli do toho blbého pátku :)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. října 2017 09:51
Reakce na :

presne tak. A okrem toho sa cítim nejaká úplne vyhorená, potrebujem pauzu ako soľ. Pracujem odkedy som skončila školu neptretržite už 15 rokov, nikdy som nebola PN, a dovolenku som si mohla vždy zobrať raz do roka na týždeň, max. 10 dní. A každý deň tu sedím 9-10 hodín. Ach.. No dobre, dosť sťažností, teším sa na voľno

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 11. října 2017 09:59
Reakce na betsey:

V bývalé práci jsme měli po dobu tří měsíců vyplňovat denní výkazy činností s přesností na minuty. Jakmile měl někdo málo úloh, šel na kobereček, měl-li jich někdo až moc, šel taky, protože to bylo podezřelé. Nakonec se zjistilo, že si stejně každý nalže co chce a bylo to naprosto zbytečné. Jen zbuzerovali lidi, co opravdu pracovali a neměli tak čas dlouze přemýšlet nad vyplněním a pochválili ty, křetí si to jen dobře nalhali a přitom každý věděl, že dělají kulový.

Díky Bohu, že tam nejsem. I když s rozpínáním nynější firmy se mi zdá, že se do té fáze brzy dostaneme i tady.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. října 2017 10:19
Reakce na betsey:

A co ten zbytek dovolene? 

49374 příspěvků moje polička 11. října 2017 10:30
Reakce na betsey:

já myslela že nevolnictví už bylo zrušeno:-O

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 11. října 2017 10:35

Vážení spolupracovníci u nás taky visí už dlouho, tuším, že i nějaká trochu delší verze :-) Kdysi dávno předávno to bylo v reflexu v angličtině, ve které to vyznělo ještě daleko vtipněji :-)

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 11. října 2017 10:37
Reakce na nolita:

Tam to bylo myslím podáno jak nahradit slovo "fuck".

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 11. října 2017 10:57
Reakce na dzizisketa:

jj něco takového, "nesprávná" varianta překypovala "fuck" a ta správná byla takovou tou ultrakorektní angličtinou... fakt to bylo vtipné....

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. října 2017 11:02
Reakce na jinx:

ten mi preplácajú

49374 příspěvků moje polička 11. října 2017 11:03
Reakce na betsey:

to se v sr muze? u nas co vim nelze

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. října 2017 11:24

samozrejme, že nemôže

Offline Kokoska