Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 12. října 2017 09:24

Už včera jsem si všimla, že se mi trošku zpožďují hodiny na mobilu. Tak jsem to srovnala a dneska ráno už to dělalo 25 min . Navíc mi nezazvonil budík a neposlat mi kolega sms, že odpadla porada, tak spím spokojeně ještě teď. Ještě, že ta porada odpadla, jinak bych přišla pozdě jako trotl.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 12. října 2017 09:29

Zakaznik mi napsal, ze kdybych snizila svy ceny, mel by pro me praci. 

Mela jsem sto chuti napsat, ze kdyby oni zvysili mou odmenu, tak bych tu praci mohla i vzit :D

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 12. října 2017 09:31
Reakce na Lilly_Ku:

a tos měla ale!

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 12. října 2017 09:57
Reakce na Lilly_Ku:

Jo jooo, já včera odcházela vytočená z práce. Rozhodli jsme se dát zákazníkovi (typ "váhavý střelec") slevu ve výši asi 3.500 EUR, podmíněnou zasláním objednávky do konce týdne a on mi obratem volal a vynadal mi...! 

Prý jak si dovoluji mu dávat nesplnitelné termíny.. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 12. října 2017 10:01
Reakce na Pavlena:

nojo, zacal podnikat, ale lidi mu davali nabidky (podle vzoru otevrel si hospodu atd.) 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 12. října 2017 10:51

Sťažujem si, že mi menili baterku v aute a nie som schopná nastaviť čas na displeji. Už sme s dcérou prešli celý manuál a a buď sme niečo obe hlboko nepochopili, alebo manuál ráta s nejakým gombíčkom, ktorý na mojom aute proste nie je...

Akože ja som typ, ktorý v tomto ignoruje aj zimný/letný čas - radšej, ako sa namáhať, si v duchu hodinu odpočítam/pripočítam - takže som to v živote nenastavovala, ale teraz je to proste úplne rozhodené.

Offline Silvie
98 příspěvků moje polička 12. října 2017 10:58
Reakce na slniecko:

Nemůžeš zajet do servisu? To ti nastaví i prodejce za pár minut, nač se trápit. Zadarmo samozřejmě.

Offline Aranel
6624 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:19
Reakce na Lilly_Ku:

Je to tak.

Mě to nejvíc stejně vytáčí v těch službách - v gastronomických službách především. Jsem teď na takové "služební cestě" (jsem OSVČ, ale pracuju tady, jaksi off-site), tak poznávám nové město a nové podniky, a mě tak se.ou kyselý ksichty servírek, když chci cokoli víc než kafe s mlíkem nebo dort na talířku, jako že mají udělat palačinku nebo prostě cokoli nad tohle - co mají samozřejmě napsané na lístku. Dneska už musím přemoct pohodlnost a zkusit jiný podnik.

Ještě jak sama v takových službách občas pracuju, tak nechápu, že někdo nepřijde a nedá jim za uši, že naše zákaznice - naše paní.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:23
Reakce na Aranel:

no tak sluzby to je kategorie sama o sobe.

driv jsem to nejak prechazela, ale ted kdyz je obsluha kysela prdel nebo nekde hodinu cekam na jidlo, aniz by me na to nekdo dopredu upozornil, tak si necham klidne vratit do posledni koruny a priste jinam.

Offline Aranel
6624 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:35
Reakce na Lilly_Ku:

Je fakt, že jsem asi krutá, ale nezajímá mě prostě, jestli mají dlouhou směnu, třetí den po sobě, nedostávají peníze z prodeje, bolí je břicho nebo cokoliv. Prostě mě to nezajímá. Nebo možná by mě zajímalo, kdyby to nějak rozumně přiznaly, to zas jako jsem člověk, ale takový to, že je 13:30 a druhá servírka se rozhodla dát si oběd, tak si prostě půjde ohřát oběd, i když tam zrovna stojí 8 lidí s objednávkama 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:42
Reakce na Silvie:

Nemůžeš zajet do servisu? To ti nastaví i prodejce za pár minut, nač se trápit. Zadarmo samozřejmě.

Sa hanbím .

Ale asi to tak spravím.

Offline Silvie
98 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:45
Reakce na slniecko:

Proč by ses měla hanbit,víš kolik lidí to dělá? I chlapů, to není žádná ostuda. My jim necháváme vydělat že si u nich ty auta kupujem, ne?  Krom toho , ti chlapi jsou rádi, když jim tam přijde hezky vonící dáma !

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 12. října 2017 12:58

To je přesné, posledně v Luhačovicích, čekala jsem na mamku, měla přijet až za hodinu, tak že si sednu někde na oběd. Pizzerka u nádraží, objednala jsem si těstoviny se sýrem, po hodině kdy dorazila jsem stále neměla jídlo, tak si dala ještě kafe, no a po půl hodině že jdem. Tak že zaplatíme. Čišník natvrdo donesl účtenku kafe a těstoviny, na upozornění že k žádnému jídlu nedošlo, jen prohlásil, že mají pokažený friťák a že do 15 mminut by ty těstoviny byly. Jako cože? Na můj dotaz jak souvisí friťák s těstovinama se sýrovou omáčkou již odpovědět nedokázal. Prý že jestli teda to jídlo má do kuchyně zrušit

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 12. října 2017 13:01
Reakce na Silvie:

No,asi to tak dopadne...Ďakujem za povzbudenie!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 12. října 2017 13:02

Já si zde, s dovolením odložím.

Je jedna křižovatka ve tvaru T. Z vedlejší cesty se an hlavní dá jet pouze doprava. Hlavní cesta je plná aut, jedno za druhým, takže je velmi obtížné se mezi ně protlačit z vedlejší. Tak zřídili semafory. Je na nich pořád zelená, kromě té krátké chvíle, kdy je zelená na přechodech pro chodce ve všech směrech najednou. Pah zase na hlavní zelená a na vedlejší zelená šipka, takže je opět velice obtížné se protlačit mezi auta na hlavní a tvoří se dlouhé fronty. Na semaforu z vedlejší NIKDY nesvítí zelená jen pro tento směr. K čemu tam ty světla jsou?

Offline Aranel
6624 příspěvků moje polička 12. října 2017 13:36
Reakce na :

Jo, to je taky dobrej point.

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 12. října 2017 13:39
Reakce na rasaNori:

to je fakt dobrá příhoda, to si jako pak fakt člověk říká, jestli to můžou myslet vážně, nebo si fakt dělaj prdel?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 12. října 2017 13:45
Reakce na Potrefenáhusa:

Mamka už se nadechovala, tak říkám klid, zaplať kafe a jdem :D ona když se rozjede občas