možná by to pomohlo, kdyby se rozjela
Stěžovací vlákno
Možná, ale zase bylo hezky, lázeňské město, zkazila by si náladu akorát :)
Dnes předávám sponzoring pořádající agentuře - sportovní nápoje. Dle smlouvy jich měl šéf poskytnout 40 ks, smlouvu viděl asi desetkrát, osekával co mohl a zůstaly tam teda právě jen ty nápoje. Předal mi 30 ks.
Sakra, zrovna s touto agenturou se mi tak skvěle dělá... A on prostě nedodrží podepsanou smlouvu a hodí to na mě - prej maj bejt rádi, že vůbec něco dostali. Jako jak jim to mám vysvětlit?
Normálně, že se šéf velice omlouvá, ale vinou nepředpokládaných událostí může poskytnout právě jen těch 30 ks. Ale je to prasárna, ne že ne...
To se fakt da vysvetlit jen poukazem na to, ze sef je ...
Nesnáším to... na poslední chvíli, a to jsem si zrovna říkala, jak nám to letos pěkně klape, ta spolupráce. Jasně, budu lhát, asi. Teda teď ho zkouším dotlačit k tomu, aby smlouvě dostál a doplnil to.
My jsme malá firma, oni jsou malá agentura, takže nedozírné následky nebudou - oni se teda možná poohlédnou po novém partnerovi závodů. Ale v principu je to jedno, prostě jsme před dvěmi týdny doladili smlouvu a ta by měla platit. Oni pro nás udělají vše do puntíku tak jak chceme. Je mi to prostě hrozně trapný.
Jo, zkouším zatlačit a dodáme ze zásob na prodejně. Zatím dělá mrtvýho brouka :-) achjo, nic nejde jednoduše i když by tak krásně mohlo. A dík :-)
Jo, zkouším zatlačit a dodáme ze zásob na prodejně. Zatím dělá mrtvýho brouka :-) achjo, nic nejde jednoduše i když by tak krásně mohlo. A dík :-)
Dala jsem výpověď v práci, ve které jsem dlouhodobě nespokojená, ukončila dlouholetý nespokojený vztah a stěhuji se z města, které za svůj domov taky nepovažuji...možná bych si měla oddydchnout, ale já jsem trochu v panice, protože nevím, co teď bude...hledám už dlouho novou práci, která je bud úplně mimo obor (řemeslné pozice a podobně), nebo za minimální peníze...našetřeno taky nic moc nemám, takže to bude ještě asi dobrodružství :) píšu to spíš jen tak na ulevení, snad to nějak dopadne :)
...Amun
má pravdu.!
Je to sice klišé, ale tak pravdivé(vím, o čem mluvím...)
-
jsi zdravá, asi ještě nemáš děti, čili žádná zodpovědnost(tlak...), mladá, všechno máš před sebou.!
Jasné, nejistota, neznámo, učit se nové věci, kolektiv, místo a tak vůbec.
Ale nervózní, nejistý je i značně zralý člověk, když nastupuje na nové místo nebo se přestěhuje a naopak ten, "starší" si většinou na vše nové zvyká hůř...
Zmákneš to.
A budeš se mít dobře.
Jen si pěkně v hlavě představuj, jaký by jsi život chtěla mít, jaký ho chceš, a
bude to tak![]()
Takový nový začátek by mohl být super. Držím moc palce!
Držím palce!
A jedna banální stíznost, ale mírně mě irituje moje pračka, která pokaždý, pokaždý dokáže dostat kapsli s gelem zazadu z bubnu dopředu mezi těsnění a dviřka, kde výše zmíněný zůstane trčet nerozpuštěný
hergot.
Děkuji všem, bude to výzva :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.